Открити са сметки към ПФК "Ботев Пловдив"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Открити са сметки към ПФК "Ботев Пловдив"
От днес до Неделя ще има ли някой на стадиона за да внеса парите
rump_shaker написа:
Кашчейчо, като нямам пукнат лев, като ми е празен хладилника, кат имам сумати задължения към тоци, води, банки, и прочие....... АЙДЕ КАЖИ МИ ЧЕ НЕ СЪМ ФЕН, щот немога да платя, дейба мамаму.... Много е лесно да седиш отстрани и да даваш акъли
Верно ли брато? Аз пък мога да платя членския внос,но трудно ще намирам време да участвам с гласа си в съдбините на клуба.Така че драсни да се разберем- ще платя членската карта на твое име.Най-удобно ще ми бъде сега в понеделник или вторник.
- rump_shaker
- Контакти:
Кашчей написа:Да ти кажа, но вие трудно приемате критика, затова ще си замълча.
Този път ще я приема

Виж сека спокойно ще пиша щот за разлика от вчера не съм изнервен

antonzzzz написа:
Верно ли брато? Аз пък мога да платя членския внос,но трудно ще намирам време да участвам с гласа си в съдбините на клуба.Така че драсни да се разберем- ще платя членската карта на твое име.Най-удобно ще ми бъде сега в понеделник или вторник.
Ами ти като ми платиш членската карта на мое име, то все едно си даваш парите без да имаш глас

rump_shaker написа:Този път ще я приема.
Виж сека спокойно ще пиша щот за разлика от вчера не съм изнервен. Наистина се дразня когато поради НЕвъзможноста на някои от нас, други от вас ни лепят етикети, кви фенове сме били и кви не. И въпреки че няма да учааствам засега с членски внос, ти гарантирам че съм по-болен фен от теб. Гарантирам ти, че умирам за този отбор, и живея с мисълта за него. Забога аз дори имам възможност да си оправя скапания живот надалче от тази държава, но Пловдив и БОТЕВ са едни от нещата които ме спират да се махна на мига. Но да седи някой и да ми вика "виж се къв си фен" щото нямам финансовата възможност, не ми се нрави.
Виж, това си е лично мое виждане и не ангажирам никого с него.
Смятам, че Комитетът трябваше да използва еуфорията и да позволи на всеки желаещ да стане член на сдружението, срещу някаква сума, но не чак такава.За някои може и да не е голяма, но все пак си е една минимална заплата, при това платена еднократно.Тук четох разни призиви за сдружаване и събиране на сумата между 3-4--6 човека, което не е невъзможно, но колективно членство с един глас... несериозно е.После става така, че внеслият сумата става член, а е дал само дял от нея-другите пият студена вода, с бучка лед.Можеше за тази еднократно внесена сума да имат някакви преференции членовете, но не да се иска от всички твърда сума, с еднократно внасяне-това ми прилича на АД, но без акции.
Според мен, в протестите срещу Христолов участваха повече млади фенове, и то най-вече ученици и студенти, които надали могат да отделят тази сума от бюджета си и става така, че много от най-активните протестиращи остават извън клуба засега.Какво пречеше да се приемат и по-малки суми, като се издава временна карта за членство, която се подновява с внасянето на поредната вноска и така докато се внесе цялата сума.Все пак вие сега създавате този отбор и това сдружение.Надали много от вас са очаквали тези финансови подробности, за да се подготвят предварително.
Отделен е и въпросът, че пари се събират на стадиона, при положение, че има открита сметка на Сдружението и би трябвало да се привеждат по банков път, за да няма ох и ах отново.Банкови документи не се оформят за 5 минути, както написа един колега по-горе.
Представи си ситуция в семейство, в което бащата и децата са луди фенове(може и майката, но е по-малко вероятно), та тези хора, за да станат и тримата или четиримата членове, трябва да се изръсят със сума от 720 до 960 лева....Дали ще са навити, ако двамата са ученици, а единият е безработен?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- rump_shaker
- Контакти:
Ами ето сам засегна въпроса за финансовата способност на всички. Аз се бях надразнил на поста в който каза "Сега ще ви видим какви фенове сте". Все пак сам стигна до извода че това че някой не е платил внос не го прави по-малко фен от другите. Дори ще има много случи точно обратно на това. От всички които ще платят ще има и хора които може да не са толкоз болни канари, но нали знаеш, имаш що да не членуваш :D :D
Според мен варианта при който ще се събират пари от няколко човека за една карта не е лош и в никакъв случай не показва целта на даден човек да излъжи другите. Напротив, много хора имат желанието да дадат пари не заради самият глас, ами за ради идеята Ботев. А като немога да изкарам 240 лв, защо да не съберем с най-близиктие ми познати тази сума и да пратим един човек. Това пак е вид помощ, дори показваща любовта към клуба а не към личната изгода!
Според мен варианта при който ще се събират пари от няколко човека за една карта не е лош и в никакъв случай не показва целта на даден човек да излъжи другите. Напротив, много хора имат желанието да дадат пари не заради самият глас, ами за ради идеята Ботев. А като немога да изкарам 240 лв, защо да не съберем с най-близиктие ми познати тази сума и да пратим един човек. Това пак е вид помощ, дори показваща любовта към клуба а не към личната изгода!

-
- Контакти:
tazi suma 240 leva e normalna i bih e platil , dano bakalov i sie oba4e sa 4esni s horata i ne se polu4i izdanka, pri prozra4no rakovodstvo na botev plovdiv , ako sega imame 1000 4lena to vsiaka godina bihme stavali pove4e , samo prozra4nost i do 5000 bihme stignali, a tova si e suma 1200 000 na godina
- емо73канар
- Контакти:
Другият начин за събиране на пари е като се пуснат входни карти на цена от 60 лв.Тогава съм сигурен ,че хората като мен които нямат възможност да дадът 240лв. ще си купят такива карти,мисля ,че доста повече от 5000 човека ще си купят входни карти.

rump_shaker написа:Ами ето сам засегна въпроса за финансовата способност на всички. Аз се бях надразнил на поста в който каза "Сега ще ви видим какви фенове сте". Все пак сам стигна до извода че това че някой не е платил внос не го прави по-малко фен от другите. Дори ще има много случи точно обратно на това. От всички които ще платят ще има и хора които може да не са толкоз болни канари, но нали знаеш, имаш що да не членуваш :D :D
Защото еуфорията ще отмине и нали сме си българи ще започнат съмненията.Затова и всеки желаещ трябваше да има възможност да стане член..сега временен, а след изплащане на сумата постоянен.Как мислиш, ще се чувстват тези, които са се посветили на каузата, а нямат възможност да станат членове на клуба?Ти си един от тях и не вярвам, че се чувстваш прекрасно, нали?!?Виж, идеята е добра, но няма нищо общо с "Ние се събрахме петима другари и искаме да дадем своят дял в борбата против хитлеристите-ето ви хиляда рубли!".Самата идея, че членове могат да са само платилите пълната сума, с еднократна вноска , я обезсмисля като демократична.
Изобщо няма да се учудя, ако има изказвания от рода:"Аз съм записан като член, значи аз решавам!", когато става дума за общо членство.
За догодина и последващите я, трябва да се плаща както е по устав, но за тази трябваше да е различно и улеснено за желаещите.
Бъдете живи и здрави, и успех в начинанието!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Да ти кажа, но вие трудно приемате критика, затова ще си замълча.[/quote]
ами като приемаме трудно критика ти защо аджиба само тука висиш и ръсиш акъл бе лапе смешно?
ами като приемаме трудно критика ти защо аджиба само тука висиш и ръсиш акъл бе лапе смешно?
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- nik_bg1
- Контакти:
Кашчей,здравей приятелю!!!
Да ти кажа имаш някакъв напредък в последните си два поста,най-после не налагаш а споделяш мнение и не ни изкарваш,глупаци...
Благодаря ти!!!
п.п.
Ако продължаваш в този дух може и да се получи диалог(за което бленуваш отдавна)
Да ти кажа имаш някакъв напредък в последните си два поста,най-после не налагаш а споделяш мнение и не ни изкарваш,глупаци...
Благодаря ти!!!
п.п.
Ако продължаваш в този дух може и да се получи диалог(за което бленуваш отдавна)
Последна промяна от nik_bg1 на 07 май 2010 10:59, променено общо 1 път.