thrust написа:Дееба, имам жълто по гащите нещо... Ужас.
Вашия етнос не се слави с хигиенни навици така,че нормално е и гащите ти да имат жълто-кафяво вещество продукт на храносмилателната ти система!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
thrust написа:Дееба, имам жълто по гащите нещо... Ужас.
Boksiorcheto написа:Botev fur immer написа:Туше написа:Ромите в жълтия стан вече ги разкрихме. На моите въпроси ти не можа да отговориш. Вместо това прояви типична жълта комплексарщина. Мълчанито ти е знак на съгласие и в твое лице всички подвизаващи се тук жълти роми си намериха мястото.
Аз отговорих на всички твои въпроси и смятам с това са свърша. Дано се сещаш, че докато ти тук се плюнчиш, отбор с името Ботев в Пловдив, точно заради такива антибългари като теб не съществува!
Мдааа,ром визията си мени,но нрава не!!!!На кой точно въпрос отговори?Виж не сме на ромско мешере за да ми излизаш с кофтия,че Садъков,Джевизов,Керимов и пр. цигани били гордост за български отбор.Те са гордост за ромската общност и нищо повече.Ако не ми вярваш питай някой футболен запалянко извън Пловдив да ли е чул за циганските ви перли.
Botev fur immer - Неуко мангалче,Садъков не е циганин! Аз познавам синът му,малкият Аян и мога да кажа,че е много повече българин от теб! Така,че си избивай комплексарщината другаде. А и да не забравя,трябва да си сложиш унлаут над U,ако въобще знаеш какво е това.
kubik написа:Botev fur immer
Ти ли се ве майна![]()
kubik написа:Само,че никой не отрича ,че има цигани при нас.а при вас е същото.нали се сещаш![]()
Така,че и да слагаш снимки няма особено значение![]()
П.П.Ето го бащата и чичото на ботев фур![]()
kubik написа:Само,че никой не отрича ,че има цигани при нас.а при вас е същото.нали се сещаш![]()
Така,че и да слагаш снимки няма особено значение![]()
П.П.Ето го бащата и чичото на ботев фур![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост