Левски и ЦСКА с един стадион като Милан и Интер :?:

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

ELiNa
Контакти:

Re: Левски и ЦСКА с един стадион като Милан и Интер :?:

Мнениеот ELiNa » 06 май 2010 12:28

ами да играят на националния и двата отбора и готово. ще си поделят наема и така :)
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 май 2010 12:42

Аз лично съм твърдо "ЗА" клубни стадиони и отделно един национален стадион ! В градове като Варна,Пловдив и Бургас може да има и по един градски стадион,освен клубни ;) Ако дербитата се играят на клубните,ще има повече заряд и посещаемост ! Също така,за всеки един фен собственият стадион е като дом ! Аз не искам на квартира със съквартирантитье :evil: Стадиона на Левски си е моят дом и само там си се чуствам найстина Левскар - нашата трибуна,нашата история,нашите традиций ! Не ме интересуват нито Лацио и Рома,нито Милан и Интер - Само ЛЕВСКИ !

П.П. Подписа на Елина Кърти :lol: :lol:
Последна промяна от Blue_Lion на 06 май 2010 12:51, променено общо 1 път.
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 06 май 2010 12:49

Ама то това отдавна трябваше да се случи, сега вече е късно - и двата клуба нямат пари. А я вижте какви милионери се изредиха през двата клуба през последните 15 години - Илия Павлов, Васил Божков, Митал, Михаил Чорни. Щом те не намериха пари да отделят за нов и общ стадион, какво да говорим за тези след тях? Освен това е редно не само Левски и ЦСКА да имат общ стадион, но и заедно с Локомотив. Славия не ги слагам, защото стадиона си е техен.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 06 май 2010 12:55

Това е много добра идея. А ако се и обединят край- вечните шампиони. Само в шампионска лига. Успех!!! Цвят на новия екип като на Барса. И синьо си има и червено.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 май 2010 12:56

Много се ядосвам, като гледам как в Пловдив се отварят един след друг молове, а за стадионите никой не мисли-нито община, нито местния бизнес. :evil: "Христо Ботев" и "Лаута" са полусрутени,а покрай ст."Пловдив" ме е страх да минавам,заприличал е на талибанска база :| .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 06 май 2010 12:58

София не се нуждае от един стадион само и не е нужно Левски и Цска да играят на един стадион. Ако играят отбори на 1 стадион са ни достатъчни 3 модерни стадиона. Левски и Академик на един, защото са близако един до друг, Славия и Локо на един и Цска и Септември на един. Защо се забравят малките софийски отбори? Така подредбата на стадиони е по-правилна и няма да има противоречия. Отбори като Академик и Септември няма да имат проблеми новите им стадиони да са на друго място от сегашните, а при един стадион на Левски и Цска това ще е първото противоречие.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 06 май 2010 13:05

Madridist написа:Много се ядосвам, като гледам как в Пловдив се отварят един след друг молове, а за стадионите никой не мисли-нито община, нито местния бизнес. :evil: "Христо Ботев" и "Лаута" са полусрутени,а покрай ст."Пловдив" ме е страх да минавам,заприличал е на талибанска база :| .

Нашите стадиони са като руини на древната Римска Империя! :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 май 2010 13:23

Parmalat написа:
Madridist написа:Много се ядосвам, като гледам как в Пловдив се отварят един след друг молове, а за стадионите никой не мисли-нито община, нито местния бизнес. :evil: "Христо Ботев" и "Лаута" са полусрутени,а покрай ст."Пловдив" ме е страх да минавам,заприличал е на талибанска база :| .

Нашите стадиони са като руини на древната Римска Империя! :lol:

Материала с който са строили стадионите е от него време :lol: :lol:

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 06 май 2010 13:26

Не е виновен"местния бизнес",общините и държавата не си дават стадионите,но не ги и правят.А защо е така никой не казва.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 май 2010 15:43

vladipo написа:София не се нуждае от един стадион само и не е нужно Левски и Цска да играят на един стадион. Ако играят отбори на 1 стадион са ни достатъчни 3 модерни стадиона. Левски и Академик на един, защото са близако един до друг, Славия и Локо на един и Цска и Септември на един. Защо се забравят малките софийски отбори? Така подредбата на стадиони е по-правилна и няма да има противоречия. Отбори като Академик и Септември няма да имат проблеми новите им стадиони да са на друго място от сегашните, а при един стадион на Левски и Цска това ще е първото противоречие.

Съгласен,но не съвсем ! Искам Левски,ЦСКА,Локо Сф,Славия,Септември,Академик Сф,Требич,Средец,Елит,ФК Бусманци,Конелиано и Националния на България (+ юношите) да играят на един стадион - примерно "Васил Левски" ! Още по-добре ще е и турнира Каменица да се провежда там,за да може феновете да се докоснат до магията на Българския футбол ! :roll:

Пари за стадиони нЕма,оти държавата не е направила нищо за да стимулира инвестиций в Българския спорт ! С други думи,пари ще има тогава когато има адекватни закони и ясни правила за финансиране на такива проекти ;)
Изображение

Върни се в “Футбол - България”