Интер-първата купа дойде!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Re: Интер-първата купа дойде!

Мнениеот Flash1912 » 06 май 2010 00:24

vladitol написа:В даденото от рефера продължение на първото полувреме не бе отсъдена стопроцентова дузпа за римляните. При едно центриране в наказателното поле на Интер Валтер Самуел пробва буквално да скъса фланелката на Лука Тони. Нападателят загуби равновесие и падна в наказателното поле и единственото, което съдията Рицоли направи, бе да предупреди Тони да не продължава да симулира. Интересна логика от страна на рефера.
ТЕ БЕЗ СЪДИЙСКА ПОМОЩ НЕ МОГАТ :evil: :evil:

Е сега ще ти обяснят как съдията е със силните и те си го заслужавали и т.н. :) Спокойно. После ще ти обяснят за Тоти какъв простак е и т.н. Никой няма да отбележи, че беше провокиран.

Лека вечер от мен. Честито, пак повтарям заслужено с оглед на показаното, вярно окопахте се отзад, но и така се печели, когато целта е наистина само победата, а не и да радваш публиката. Жозе е голям треньор :) Ако се махне не ми се мисли какво ще се случи с вас.
Последна промяна от Flash1912 на 06 май 2010 00:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 06 май 2010 00:25

vladitol написа:В даденото от рефера продължение на първото полувреме не бе отсъдена стопроцентова дузпа за римляните. При едно центриране в наказателното поле на Интер Валтер Самуел пробва буквално да скъса фланелката на Лука Тони. Нападателят загуби равновесие и падна в наказателното поле и единственото, което съдията Рицоли направи, бе да предупреди Тони да не продължава да симулира. Интересна логика от страна на рефера.

Eбати циника си, точно фен на барселона да говори за съдийска помощ!
Изображение

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 06 май 2010 00:26

Nassy написа:

Eбати циника си, точно фен на барселона да говори за съдийска помощ!

пхахаа дузпата е 100 процентова факт ! и 2рия гол срещу нас беше от засада факт !
п.п не се сещам дали беше втория или третия
Последна промяна от vladitol на 06 май 2010 00:29, променено общо 1 път.
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 06 май 2010 00:27

[quote="Flash1912"]
По твоята логика и Зидан не е голям мъж и футболист нали ? След като отговори на провокацията ? Ще ти кажа само, че мен като ме провокират - отговарям, без значение ситуацията, ако тръгнеш да гледаш, че си на мач и т.н., значи има по-важни неща от това да си защитиш достойнството. А какво е казал маймунтели на Тоти, тепърва ще стане ясно.

И да 80% от хората са със загубеняшко, примирено мислене, малко са истински успелите хора в живота :) И е абсолютен факт, че феновете на интер, реал, ман ютд, челси ги има като има трофеи, като ги няма изчезват. Вие се нароихте из форума, чак като поспечелиха интер нещичко :)

Аз не съм фен специално на Интер... аз съм фен на треньора и начина на игра, който практикува :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 06 май 2010 00:29

Голяма помощ беше,няма що,само оня зализания грозник Тадей беше за два червени картона и онова хюмне Мексес,да не говорим за Перота-спестен червен картон...Та, какво казваш за съдията?????????!!!!!!?????

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 06 май 2010 00:29

vladitol написа:пхахаа дузпата е 100 процентова факт ! и 1 ви гол срещу нас беше от засада факт ! :evil:

[offtopic]Някка си от миналта година ми се струва цинично и безочливо фенове на барселона да коментират дузпи и съдии ;)[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 май 2010 00:29

Ей хейтъри знам,че ви е яд,но факта,че Интер доминира тази година май ви изнервя а? и по специално за феновете на Барселона,които се помислиха за непобедими!!! Ей фена на Рома аз съм станал Интерист по-веремето,когато Интер беше най-зле,така че не ми казвай,че съм станал фен заради купи и т.н. Ако беше така щях да стана на Реал,Милан,Манчестър и т.н. И щом смяташ поведението на Тоти за много добро,това не говори хубаво за тебе..Като неможете да ни биете с игра,а ритате само това ви се полага!!!!! Айде със здраве и по-малко злобеене
Последна промяна от durex на 06 май 2010 00:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 06 май 2010 00:32

vladitol написа:
пхахаа дузпата е 100 процентова факт ! и 2рия гол срещу нас беше от засада факт !
п.п не се сещам дали беше втория или третия

:lol: :lol: :lol:
ама ти май от футбол не разбираш, по добре си гледай гмурканията на джуджето Дългоноско :)
баси злобата, дори не помни мач от преди 2 седмици и претендира.
Изображение

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 06 май 2010 00:38

Честита купа на Италия на всички Интернисти,сега да взимаме и останалите две и всички да се пукат...Жозе кърти отвсякъде,как искаше мониторчето на оня пингвин.... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 06 май 2010 00:48

durex написа:А ти сещаш ли се,че до преди 89 бяхте смешен средняшки отбор,та си тръгнал да се подиграваш на нашия?

Може би, ама вие и до днес сте си смешен отбор, подпалил Калчополи и спечелил незаконна титла, оговарял съдии и неможещ да мине центъра :lol: Трябваше да премахнат Юве и Милан за да почнете да се пишете ОТБОР ;) Не ми говори ако обичаш ;)

Върни се в “Футбол - Свят”