Интер-първата купа дойде!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Интер-първата купа дойде!
ВЕЧНО ВТОРИТЕ ДА ЗАМЪЛЧАТ НЯМАТ ПРАВО НА ГЛАС В МОМЕНТА!!!!! хахахаха след 60мин не сме минали центара хахаха явно си гледам друг мач..
Flash1912 написа:Добре, самозалъгвайте се виеНе знам само защо най-големите загубеняци доказано са от отборите с титли, практикуващи грозен футбол. Както споменах и в друга тема, като те мачкат като малък в училище си избираш отбор дето печели, за да може поне някъде да си отгоре
Аз съм си избирал отбора не по титлите, а по големите мъже и футболисти, които играят там. Футболисти, които не провокират като балотели и матераци, а се опитват да играят футбол и когато са провокирани - ритат, а не тичат при съдията да мрънкат
Ако видиш статистиката от мача, ще видиш, че си вкарахте едно голче и се прибрахте отзад. Типично моуриньо 1-0.
ПП. Не мога да кажа, че съм щастлив, но със сигурност ми е все едно. През кура ми е за такива мачове, ако ни бяхте смазали като 0-4 на Олимпико щеше да ми е криво, но вие ни надхитрихте.
Сега да тръгваш да ми правиш евтини психо-портрети някак си не върви
За големите мъже и футболисти- за да си голям мъж и футболист трябва да можеш да си държиш нервите и да не отвръщаш на провокации като първия люхманин!
И последно за статистиката- хората казват че големия клуб вкарваот от половин положение гол
Последна промяна от UltraBlue на 06 май 2010 00:16, променено общо 2 пъти.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Pazza Inter Amala звучеше тая вечер на Олимпико - безценно е да го чуеш!!!
Еми минахте го да си подавате на къси пасчета около централния кръг. Друго не видях от вас. Даже освен удара на балотели не знам дали имахте друг опит.
- JohnnieWalker
- Контакти:
UltraBlue написа:Няма значение как ще играе, стига да вземе купата... след няколко месеца никой няма да го топли кой как е играл, а кой какво е спечелил
Всъщност всеки знае как Интер е спечелил 2 пъти КЕШ въпреки че е станало преди малко повече от 2 месеца
Flash1912 написа:Еми минахте го да си подавате на къси пасчета около централния кръг. Друго не видях от вас. Даже освен удара на балотели не знам дали имахте друг опит.
Ти си гледал друг мач май...не се излагай , говориш абсолютни тъпизми и неверни неща!
JohnnieWalker написа:
Всъщност всеки знае как Интер е спечелил 2 пъти КЕШ въпреки че е станало преди малко повече от 2 месеца
Да ама в графата КЕШ какво пише??? Както казах и на предния, тея оправдания са за лузърите! Футбола, както и всяка друга игра, има победител и победен! Щом не си бил сред победителите, значи си бил по слаб, без значение как си играл
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
JohnnieWalker написа:UltraBlue написа:Няма значение как ще играе, стига да вземе купата... след няколко месеца никой няма да го топли кой как е играл, а кой какво е спечелил
А ти сещаш ли се,че до преди 89 бяхте смешен средняшки отбор,та си тръгнал да се подиграваш на нашия?
UltraBlue написа:Flash1912 написа:Добре, самозалъгвайте се виеНе знам само защо най-големите загубеняци доказано са от отборите с титли, практикуващи грозен футбол. Както споменах и в друга тема, като те мачкат като малък в училище си избираш отбор дето печели, за да може поне някъде да си отгоре
Аз съм си избирал отбора не по титлите, а по големите мъже и футболисти, които играят там. Футболисти, които не провокират като балотели и матераци, а се опитват да играят футбол и когато са провокирани - ритат, а не тичат при съдията да мрънкат
Ако видиш статистиката от мача, ще видиш, че си вкарахте едно голче и се прибрахте отзад. Типично моуриньо 1-0.
ПП. Не мога да кажа, че съм щастлив, но със сигурност ми е все едно. През кура ми е за такива мачове, ако ни бяхте смазали като 0-4 на Олимпико щеше да ми е криво, но вие ни надхитрихте.
Сега да тръгваш да ми правиш евтини психо-портрети някак си не вървиТезата ти за загубеняците е някак неиздържана, понеже доста голяма част от хората, гледащи футбол са за отбори с история и титли. В тоя ред на мисли излиза че да речем 80% от хората са били малтретирани в училище, което въобще не е така
![]()
За големите мъже и футболисти- за да си голям мъж и футболист трябва да можеш да си държиш нервите и да не отвръщаш на провокации като първия люхманин!
И последно за статистиката- хората казват че големия клуб вкарваот от половин положение голТълкувай си го сам...
По твоята логика и Зидан не е голям мъж и футболист нали ? След като отговори на провокацията ? Ще ти кажа само, че мен като ме провокират - отговарям, без значение ситуацията, ако тръгнеш да гледаш, че си на мач и т.н., значи има по-важни неща от това да си защитиш достойнството. А какво е казал маймунтели на Тоти, тепърва ще стане ясно.
И да 80% от хората са със загубеняшко, примирено мислене, малко са истински успелите хора в живота
Последна промяна от Flash1912 на 06 май 2010 00:23, променено общо 1 път.
- vladitol
- Контакти:
В даденото от рефера продължение на първото полувреме не бе отсъдена стопроцентова дузпа за римляните. При едно центриране в наказателното поле на Интер Валтер Самуел пробва буквално да скъса фланелката на Лука Тони. Нападателят загуби равновесие и падна в наказателното поле и единственото, което съдията Рицоли направи, бе да предупреди Тони да не продължава да симулира. Интересна логика от страна на рефера.
ТЕ БЕЗ СЪДИЙСКА ПОМОЩ НЕ МОГАТ

ТЕ БЕЗ СЪДИЙСКА ПОМОЩ НЕ МОГАТ
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,