Интер-първата купа дойде!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
МЕЦИ

Интер-първата купа дойде!

Мнениеот МЕЦИ » 05 май 2010 23:40

Дано това е началото..Иначе-скучен мач,в който касапите от Рим бяха жалки...И да не се сърдим на нашите съдии-спестена дузпа за Рома и 2 спестени червени картона също за рома(изключвам този на Принца...)Червеното тази година не е на мода;)
Последна промяна от МЕЦИ на 05 май 2010 23:43, променено общо 1 път.
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Интер-първата купа дойде!

Мнениеот UltraBlue » 05 май 2010 23:42

1-та от 3-те е в ръцете на Жозе! Следват останалите 2... 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 05 май 2010 23:43

UltraBlue написа:1-та от 3-те е в ръцете на Жозе! Следват останалите 2... 8-)

От твоите уста-във витрината на Интеееееер
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 май 2010 23:44

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
2OLEGEND
Контакти:

Мнениеот 2OLEGEND » 05 май 2010 23:51

Някой гледа ли италиански футбол?Честно!
GLORY GLORY GLORY MAN.UNITED!!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 05 май 2010 23:58

petre_inzaghi написа:nai nakraq maimunite da spe4elat ne6to... da e_a i 6veicarskiq otbor. sega 4akaite toq portugalski duha4 da ne mine i centyra sre6tu BAYERN .. zalki PRINTERI ... FORZA MILAN :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Няма значение как ще играе, стига да вземе купата... след няколко месеца никой няма да го топли кой как е играл, а кой какво е спечелил ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 06 май 2010 00:00

UltraBlue написа:Няма значение как ще играе, стига да вземе купата... след няколко месеца никой няма да го топли кой как е играл, а кой какво е спечелил ;)

Затова като ви питат после кажи някой хубав мач на интер и ще има "Амиии...." :)
Трофеите са за лузърите, красивата игра за ценителите. Зааааааааврете сииииии заааавретеееее си купата отзад! Важно е, че не минахте центъра от 60та минута нататък и бяхте като едни путки отзад, само провокации и мръсна игра. ЕВАЛА НА ТОТИ. Още повече ме спечели с тоя шут дето наби на маймунтели.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 06 май 2010 00:04

Flash1912 написа:Затова като ви питат после кажи някой хубав мач на интер и ще има "Амиии...." :)
Трофеите са за лузърите, красивата игра за ценителите. Зааааааааврете сииииии заааавретеееее си купата отзад! Важно е, че не минахте центъра от 60та минута нататък и бяхте като едни путки отзад, само провокации и мръсна игра. ЕВАЛА НА ТОТИ. Още повече ме спечели с тоя шут дето наби на маймунтели.

Виждам че си изключително щастлив... пожелавам ти все на такива успехи да се радваш ;)
Иначе ако ме питаш за хубави мачове на Интер... пусни си реванша с Челси или пък 1-вия мач с Барса 8-) На мен ми харесаха...
А що се отнася до лузърите- ти токущо каза какво е важно за тях- красива загуба :!: Ако знаеш какво значи лузър ще разбереш в каква грешка си ;)

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 06 май 2010 00:07

UltraBlue написа:
Flash1912 написа:Затова като ви питат после кажи някой хубав мач на интер и ще има "Амиии...." :)

Виждам че си изключително щастлив... пожелавам ти все на такива успехи да се радваш ;)
Иначе ако ме питаш за хубави мачове на Интер... пусни си реванша с Челси или пък 1-вия мач с Барса 8-) На мен ми харесаха...
А що се отнася до лузърите- ти токущо каза какво е важно за тях- красива загуба :!: Ако знаеш какво значи лузър ще разбереш в каква грешка си ;)

Добре, самозалъгвайте се вие :) Не знам само защо най-големите загубеняци доказано са от отборите с титли, практикуващи грозен футбол. Както споменах и в друга тема, като те мачкат като малък в училище си избираш отбор дето печели, за да може поне някъде да си отгоре ;) Аз съм си избирал отбора не по титлите, а по големите мъже и футболисти, които играят там. Футболисти, които не провокират като балотели и матераци, а се опитват да играят футбол и когато са провокирани - ритат, а не тичат при съдията да мрънкат :) Ако видиш статистиката от мача, ще видиш, че си вкарахте едно голче и се прибрахте отзад. Типично моуриньо 1-0.

ПП. Не мога да кажа, че съм щастлив, но със сигурност ми е все едно. През кура ми е за такива мачове, ако ни бяхте смазали като 0-4 на Олимпико щеше да ми е криво, но вие ни надхитрихте. Още повече с тая селекция, която струва колкото половин Серие А, да се налага да се защитавате срещу отбор на ръба на финансова криза :) Помисли малко.
Последна промяна от Flash1912 на 06 май 2010 00:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 06 май 2010 00:09

Честита купа на всички Интеристи :)
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”