Какво липсва на отбора на Черно Море да спечели трофей?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Какво липсва на отбора на Черно Море да спечели трофей?

Мнениеот Sagittarius » 05 май 2010 21:29

hlucho написа:
Sagittarius написа:Добре бе,добре,няма комунизъм!Айде сега ми отговори на следните въпроси армейски :?:
-Ако Първанов не се беше застъпил за вас,Станишев и той какво щеше да стане с ЦСКА примерно бе?Нямаше да вземете лиценз и като Пирин и Ботев отивахте във В група.Но не.Те се застъпиха и оцеляхте,взехте титла,медали.Ако не беше Първанов Черно Море щеше да вземе примерно сребърните медали миналия сезон,защото вас нямаше да ви има!Ето ти нагледен пример как комунисти се намесват във ваша полза и наша вреда!ПРЯКА ВРЕДА :?:

Стига с това ако, дайте факти! БФС е независима организация и никой не може да и оказва натиск!

Освен Първанов и Станишев а?Как така Ботев с 500 000 и Пирин с 300 000 се вадят от А група(дългове към НАП),а вие с 3 000 000 към НАП и още 10 000 000,или общо цели 13 000 000-не?Как става този филм а? :?: :?: :?: :?:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 май 2010 21:32

Морски последно какво
MORSKI написа:Играчите им не са с класи над нашите, напротоив....

MORSKI написа:Аз по-скоро си мисля, че липсват качества у доста от нашите футболисти...

Хем играчите ви имат класа, хем нямат класа - странно :roll:
Изображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 май 2010 21:33

Липсва треньор и стадион :!:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 05 май 2010 21:46

Нищо не липсва нито на "морето", нито на Славия, Пирин, Миньоро и т.н. Единствено трябва техните футболисти да бъдат оставени да играят ЧЕСТЕН футбол, а не в един мач да трябва да се "хвърлят", а в друг- "да не се напрягат много". Ако ме разбирате какво искам да кажа...Когато се оставят всички отбори да играят просто заради самия спорт и за самата победа, всичко ще бъде прекрасно и всеки ще има място под слънцето. Но когато не трябва да се напъваш с/у Левски, ЦСКА или Литекс, щото "са наши хора и ще помогнат когато трябва"- е, тогава няма как да се спечели какъвто и да е трофей...
А иначе "Черно море" ми е страшно симпатичен отбор, защото се хвърля много нахъсано с/у моя любим син отбор. То всъщност и това е магията на играта футбол- да се изправят два отбора, които от първата до последната минута се стремят да се надиграят и да вземат победата...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 05 май 2010 21:56

Специално многото контузии тази година,но дали лош е късмет или неправилно възстановяване може би.Но когато има грешки те са комплексни и всеки има някакъв принос играчи,треньорски и лекарски щаб,включително и ние като публика може би в някой моменти.Така мисля аз.
[offtopic]Онова "смело" левскарче само пред компа се надявам модовете да се погрижат подобаващо.А според сините фенове сме нищо затова ли миналата година имаше благодарности и възхвали,но пък тази година ги разбирам ситуацията е точно обратната благодарение пак на Черно море.Злоба имало при нас погледнете вашите мнения и тогава може да имате претенции за нещо по-различно.[/offtopic]
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 май 2010 22:04

Даниел Димов: Тепърва ще усещат силата на Черно море

Според Даниел Димов в България тепърва ще усетят силата на „Черно море“. „Правилната игра срещу „Локо“ в София и особено срещу „Левски“ е само началото на нещо хубаво, което трябва да очаквате от нас през следващия сезон. Тогава ще се завърнат също Жоро Илиев и Миро Манолов и тръгваме отново нагоре. Двамата, както и Юруков през есента и Даниел Георгиев напролет, много ни липсваха“, заяви за „Народно дело“ Димов. Халфът не съжалява, че не направил 2:0 срещу „Левски“, след като в 42-рата мин неговият удар с глава бе отразен от вратаря Георги Петков. “Ако във футбола всичко влизаше, резултатите щяха да са хандбални. Трябва да се отдава и заслуженото на вратарите и защитниците, които предотвратяват голове. За мен е важно, че срещу „Левски“ се видя колко стойностен тим сме. Ако това игрово поведение го показваме постоянно наесен, ще съм спокоен“, допълни Дидо. Той деликатно отклони въпроса дали през следващия сезон ще си върнат загубените позиции в елита: „От нас се иска постоянство и максимално раздаване на терена. Получи ли се, ще се развиваме в правилната посока и резултатите и класирането ще идват от само себе си.“
Димов уточни още, че никога не се е чувствал титуляр и няма да промени това свое мнение. „Може и да играя редовно този полусезон, но в нашия тим титуляри и резерви няма. В какъвто и състав да излезем, сме длъжни да се представяме по един и същи начин, както го правят големите отбори. За мен е чест, че нося екипа на „Черно море“ и когато получа доверието на треньора, се стремя да покажа, че съм го заслужил“, завърши 21-годишният полузащитник.
Изображение
Когато те са готови,Черно Море ще е Шампион!Дидо е бъдещия голям лидер и капитан,но амбицията и хъса се усеща.У целия отбор.Помнете ми думата-този удар който Черно Море понесе всъщност е катализатора.Според китайците,за да скочиш първо трябва да седнеш,за да полетиш първо трябва да паднеш....Този удар действа мотивиращо да се докажат догодина и защо пък не? :P
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

kenneth
Контакти:

Мнениеот kenneth » 05 май 2010 22:35

Много неща ви липсват. На тича второто полувреме на завързан мач винаги е било 8-10 минути игра.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 05 май 2010 22:39

kenneth написа:Много неща ви липсват. На тича второто полувреме на завързан мач винаги е било 8-10 минути игра.

Къде е проблема?
На завързан мач....
Какво трябва да се прави?
Кои са тези "много неща"?

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 05 май 2010 22:40

Един отбор за да има успех са необходими добър треньор и време. Илиан Илиев прави този отбор 2 години и просто научи момчетата как да играят по неговата схема. Никой не му се бърка в работата и не му кава кой ще играе, кой ще се купува и продава и т.н. Всички останали отбори треньора е просто една пешка с която никой не се съобразява.

Върни се в “Черно море”