ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Re: ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Мнениеот mishkar » 05 май 2010 16:01

А стига сте ревали кат булка за....Нали с/у Литекс влизахте за по левче, сега 10 и ви се връзва по 5,50 лв на мач :lol: :lol: :lol:
П.П. Като немате пари стойте си дома :geek:
нямам подпис...

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 05 май 2010 16:19

Я да видим дали моето е МАНИПУЛАТИВНО или ТВОЕТО!!! 'щото аз никъде не съм срещнал Бонев да е казал "ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО ПЛОВДИВ СА ЦИГАНИ", а нещо съвсем друго... т.е. че "СРЕД ЦИГАНИТЕ В СТОЛИПИНОВО ИМА /даже доклкото си спомням точните му думи/ НЕГОВИ ФЕНОВЕ"... Айде кажи ми кое е манипулативното?!! :mrgreen: Смятам, че двете неща носят много различен смисъл НАЛИ?!!! :mrgreen: Ама вие това добре го знаете, но ви е по-удобно да е иначе!!! :mrgreen:

Botev fur immer
....Всъщност това ти е характерна черта имайки предвид и "сагата"Спорт клуб....

И какво МАНИПУЛАТИВНО съзря И в това, например да ни кажете какво всъщност представлява ДСО "ЕНЕРГИЯ... Странно... но нали точно ваш човек го постави този въпрос?!!... Наистина ми е много интересен отговора ви, защото точно там е РАЗКОВНИЧЕТО на всичко!!! Дано все пак намерите време да ни отговорите!!![/quote]
Айде пак ощипания Рам!!!ФЕНОВЕТЕ НА локо Пд СА ПРЕДИМНО В РОМСКИТЕ МАХАЛИ!!!Ето ти точното заглавие!Като си такъв дискусионник,защо не вземеш копие от вестника и да попиташ Бонев верно ли е?После ела да дискутираме..

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 05 май 2010 16:26

май феновете на ботев се преместиха на лаута ?
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

thrust
Контакти:

Мнениеот thrust » 05 май 2010 16:27

i kvo... cigari 6lv, nachi hlqba trqa da e 12lv??? mnoo ste zle maina... nasqkade cigarite i pieneto sa skypi a vsichko ostanalo evtino! 3lv za mach si e ekstra.

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 05 май 2010 16:28

Botev fur immer написа:Я да видим дали моето е МАНИПУЛАТИВНО или ТВОЕТО!!! 'щото аз никъде не съм срещнал Бонев да е казал "ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО ПЛОВДИВ СА ЦИГАНИ", а нещо съвсем друго... т.е. че "СРЕД ЦИГАНИТЕ В СТОЛИПИНОВО ИМА /даже доклкото си спомням точните му думи/ НЕГОВИ ФЕНОВЕ"... Айде кажи ми кое е манипулативното?!! :mrgreen: Смятам, че двете неща носят много различен смисъл НАЛИ?!!! :mrgreen: Ама вие това добре го знаете, но ви е по-удобно да е иначе!!! :mrgreen:

Botev fur immer
....Всъщност това ти е характерна черта имайки предвид и "сагата"Спорт клуб....

И какво МАНИПУЛАТИВНО съзря И в това, например да ни кажете какво всъщност представлява ДСО "ЕНЕРГИЯ... Странно... но нали точно ваш човек го постави този въпрос?!!... Наистина ми е много интересен отговора ви, защото точно там е РАЗКОВНИЧЕТО на всичко!!! Дано все пак намерите време да ни отговорите!!!

Айде пак ощипания Рам!!!ФЕНОВЕТЕ НА локо Пд СА ПРЕДИМНО В РОМСКИТЕ МАХАЛИ!!!Ето ти точното заглавие!Като си такъв дискусионник,защо не вземеш копие от вестника и да попиташ Бонев верно ли е?После ела да дискутираме..[/quote]

Абе,вие няк'ви статистици ли сте или кво?Не мога да разбера защо всичките си комплекси ги избивате само с това "цигани"...?Хора мен лично ако отбор,на който феновете са цигани както вие трвъдите,побеждава моя любим отбор и то не само го побеждава ами се гаври с него,мен лично ще ме е СРАМ,да не говорим,че цляа България нарича тия "цигани" най-верните фенове...Вие си противоречите за абсолютно всичко,което е много смешно,да не повдигаме на въпрос,че явно сте и умствено недоразвити,защото всеки 2-3ти пост ви е "цигани","турци","мангали"...Абе за жълтите аргари има само 1 дума-комплексари :)
Последна промяна от theprideofplovdiv на 05 май 2010 16:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 05 май 2010 16:29

05 май 2010 | 14:31 | Агенция "Фокус"
Футбол: От Славия коригираха цените на билетите за мача с Локомотив (Пд), пловдивчани ще плащат по 5 лева

София. От управата на Славия направиха промяна в цената на билетите за мача срещу Локомотив (Пловдив). Днес сутринта бе обявено, че сумата, която ще трябва да платят привържениците на Локомотив е в размер на 10 лева, но няколко часа по-късно бе намалена на 5 лв.
За феновете на „черно-белите” ще бъде отворена специална каса в „Г” сектор, където ще могат да си закупят ценните хартийки за двубоя от 29-ия кръг на "А" група, който по програма ще се играе в неделя от 18:00 часа на стадиона в столичния квартал „Овча Купел”.
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 май 2010 17:08

Botev fur immer
Айде пак ощипания Рам!!!

ФЕНОВЕТЕ НА локо Пд СА ПРЕДИМНО В РОМСКИТЕ МАХАЛИ!!!

Ето ти точното заглавие!Като си такъв дискусионник,защо не вземеш копие от вестника и да попиташ Бонев верно ли е?
После ела да дискутираме..

Ха-ха :mrgreen: ...Botev fur immer ....
Ами нали точно това ти казах и аз, че думите му са "препечатани" във вестници, които твърдяха, че "Бащата се бил отказал от Локо Пд, защото това не бил неговият отбор"!!! Ти сам убеден ли си, че ТОЧНО ТОВА СА ДУМИТЕ на Бонев... т.е. че НИЕ СМЕ ЦИГАНИ?! :mrgreen: ... Аз лично нямам проблем да го питам Христо Бонев дали точно това са му думите, но ме съмнява, че вие ще ги приемете за "ИСТИНА", защото "ИСТИНА ЗА ВАС Е САМО ТАЗИ, КОЯТО ВИ Е УДОБНА"!!!..

И какво стана с ДСО "ЕНЕРГИЯ"?! Изгревиста да не е отскочил до библиотеката да търси дали Славия Пловдив е бил представител на някое "ведомство" или "отрасъл"?!!! Момчета не се притеснявайте да си кажете, че не знаете!!! :mrgreen: Ние сме наясно с това... И няма как е друго, 'щом правите такива БЕЗУМНИ ТВЪРДЕНИЯ!!! :mrgreen:
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 05 май 2010 17:35

plovdivram написа:Botev fur immer
Айде пак ощипания Рам!!!

ФЕНОВЕТЕ НА локо Пд СА ПРЕДИМНО В РОМСКИТЕ МАХАЛИ!!!

Ето ти точното заглавие!Като си такъв дискусионник,защо не вземеш копие от вестника и да попиташ Бонев верно ли е?
После ела да дискутираме..

Ха-ха :mrgreen: ...Botev fur immer ....
Ами нали точно това ти казах и аз, че думите му са "препечатани" във вестници, които твърдяха, че "Бащата се бил отказал от Локо Пд, защото това не бил неговият отбор"!!! Ти сам убеден ли си, че ТОЧНО ТОВА СА ДУМИТЕ на Бонев... т.е. че НИЕ СМЕ ЦИГАНИ?! :mrgreen: ... Аз лично нямам проблем да го питам Христо Бонев дали точно това са му думите, но ме съмнява, че вие ще ги приемете за "ИСТИНА", защото "ИСТИНА ЗА ВАС Е САМО ТАЗИ, КОЯТО ВИ Е УДОБНА"!!!..

И какво стана с ДСО "ЕНЕРГИЯ"?! Изгревиста да не е отскочил до библиотеката да търси дали Славия Пловдив е бил представител на някое "ведомство" или "отрасъл"?!!! Момчета не се притеснявайте да си кажете, че не знаете!!! :mrgreen: Ние сме наясно с това... И няма как е друго, 'щом правите такива БЕЗУМНИ ТВЪРДЕНИЯ!!! :mrgreen:

Рам попитах нещо съвсем конкретно:Къде Бонев опроверга вестника и къде заведе дело срещу него?Стига с тази твоя тактика базирана на забравата и преиначаване на спортната история на града ни.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 05 май 2010 19:01

Гледам говорите за кой отбор има повече цигани!

Разликата драги ми Локомотивчета е че при нас мангалите са една малка част от феновете, а за Вас бонбонев си го е казал - ОСНОВНАТА час от феновете на Локо са от РОМСКИЯТ квартал!

Или както са казали хората - " На циганина сърцето да му отвориш и вътре ще пише Локотомив" правописната грешка идва от неграмотността на циганит, а не е с цел заяждане
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 05 май 2010 19:08

Botev fur immer,

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, носещ името на Национален герой, подкрепящ официално партията на малцинствата в България - "Ботев застава зад ДПС"! ?

Как се чувстваш като привърженик на клуб, чиято няй-голяма легенда за последните 40 години е изявен лидер в партията на циганите Евророма ?

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, който излъчи за официален говорител на феновете пред телевизията циганина Салчо?

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, подкрепен от всички цигански кланове в най-голямата циганска махала - Столипиново, описано подробно, цветно в пресата?

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, който води за своя първа ултрас групировка - жители на квартал населен предимно с цигани (ЖК Изгрев)?

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, с най-известни привърженици опериращи с пари на малцинствената партия ДПС?

Как се чувстваш, като привърженик на клуб, подкрепящ кмет, фен, от село, за когото гласува единствено циганската махала?

Сещаш се, че зад всяко мое твърдение поместено по-горе, стоят нагледни материали, които мога веднага да покажа. И понеже се прояви като най-незапознатият с историята на Пловдивския футбол знай, че това е само от последните години, ако се върнем още по-назад, ще ти се наложи да се запознаеш наново с "любимият" си клуб ФК Ботев, който държи всички национални рекорди по мюсюлмански или не-български елементи в състава си за всички времена и исторически периоди.

Само се пробвай! Или отивай да си лекуваш комплексите, или просто престани да влизаш тук!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Върни се в “Локо Пловдив”