ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Botev fur immer

Re: ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Мнениеот Botev fur immer » 05 май 2010 15:28

plovdivram написа:Botev fur immer
Би ли уточнил кои мои твърдения са неверни?

Ами дори да вземем това - :mrgreen: "Фенската маса на локо Пд знаем от коя прислойка е"?!! :mrgreen:
Та.. дай да видим де... От коя прослойка ни са феновете?!! :mrgreen: И недей сега ми излиза с номера, че това го бил казал Бонев и то къде?!! :mrgreen: При Барека!!! :mrgreen: т.е. и "препечатано" после и "удобно" в определени вестници... някой от които ТОЧНО тогава бяха написали, че и "Бащата" се бил откзал от Локо Пловдив!!! :mrgreen: Та много ми е интересно как така, това, че Бонев бил казал някъде, че "Има фенове на Локомотив сред циганите в Столипиново" те кара да мислиш, че ВСИЧКИ и В МНОЗИНСТВОТО сме от тази малцинствена прослойка :mrgreen: ... По същата логика ти спокойно можеш да кажеш, че феновете на Юнайтед са индийци и пакистанци само, защото по стадиона им все по-често се виждат тук-там "чалми"!!! :mrgreen: Смешно е бе майна!!! Разбирам желанието да ни "ОПЛЮВАТЕ" под-път-и-над-път, 'ма това нещо освен да има за цел единствено да ни хули, то не отговаря на истината, защото цигани-футболни фенове има в цялата страна и на всеки един отбор... дори на ТВОЯ отбор... ама както и да е де... те нашите "цигани" са "по-цигани" от другите... :mrgreen:

Иначе много пъти сме дискутирали и "други" :mrgreen: теми, но онова го нищим сега ПРЕДПОЛАГАМ с друг "мултиплициран" потребител във форума...

Типично в твоя манипулативен стил!!!Всъщност това ти е характерна черта имайки предвид и "сагата"Спорт клуб.А Рам в коя точно медия Бонев опроверга мнението си пред Меридиан мач?И защо не заведе дело за измама срещу вестника?

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 май 2010 15:36

Значи първо ще взема отношение по въпроса за циганите:

В едно спортно предаване на Пловдивска Обществена Телевизия с водещ Мария Павлова кметът на града г-н Славчо Атанасов на всеослушание заяви, че в циганския квартал "Столипиново" колкото фенове сред циганетата има Локомотив, толкова има и Ботев!Славчо е работил 2г. като психолог сред ромите и каза, че в "Столипиново" е виждал циганета както с фланелката на Локо, така и на Ботев! Даже водещата след тези думи го попита дали не се притеснява от тези думи, а Славчо каза, че не се притеснява когато говори истината! Така че този човек е работил сред ромите и аз лично му вярвам, че според неговите наблюдения и двата пловдивски гранда имат еднакъв брой цигани сред феновете!

Та на жълтите искам да им кажа, че според тяхния фен Славчо, колкото ние сме цигани,толкова и те са цигани!
Иначе жълтите са много отворени и постоянно намилат едно и също по форумите...да ги видим сега, какво ще кажат!

Колкото до мача със "Славия" овчата тиква Венци Стефанов започна психо-войната с нас!
Това го прави от страх, понеже знае наизуст броката фенове на неговия отбор.На всеки мач на "белите" ходят една маршрутка хора! Уплашил се е човека, понеже знае и силата на нашата агитка...то си е за страх та!

Нашите да се преготвят за поредната битка, щото славистите ще ни скочат много здраво!
Изображение

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 05 май 2010 15:40

Ванко_Ултраса написа:В едно спортно предаване на Пловдивска Обществена Телевизия с водещ Мария Павлова кметът на града г-н Славчо Атанасов на всеослушание заяви, че в циганския квартал "Столипиново" колкото фенове сред циганетата има Локомотив, толкова има и Ботев!

Само дето Славчо НЕ Е клубна легенда на БОТЕВ! Правиш ли разликата?!

plovdivram написа: Та много ми е интересно как така, това, че Бонев бил казал някъде, че "Има фенове на Локомотив сред циганите в Столипиново" те кара да мислиш, че ВСИЧКИ и В МНОЗИНСТВОТО сме от тази малцинствена прослойка ...

Това е от мача с Литекс! Част от феновете, които са "Винаги с вас"... до 70 мин... :mrgreen: :lol: :lol:

http://prikachi.com/images.php?files/1557229o.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/1557231f.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/1557237p.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/1557238L.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/1557239a.jpg
Последна промяна от ogg на 05 май 2010 15:43, променено общо 1 път.
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 май 2010 15:41

Botev fur immer
Типично в твоя манипулативен стил!!!.... А Рам в коя точно медия Бонев опроверга мнението си пред Меридиан мач?И защо не заведе дело за измама срещу вестника?

Я да видим дали моето е МАНИПУЛАТИВНО или ТВОЕТО!!! 'щото аз никъде не съм срещнал Бонев да е казал "ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО ПЛОВДИВ СА ЦИГАНИ", а нещо съвсем друго... т.е. че "СРЕД ЦИГАНИТЕ В СТОЛИПИНОВО ИМА /даже доклкото си спомням точните му думи/ НЕГОВИ ФЕНОВЕ"... Айде кажи ми кое е манипулативното?!! :mrgreen: Смятам, че двете неща носят много различен смисъл НАЛИ?!!! :mrgreen: Ама вие това добре го знаете, но ви е по-удобно да е иначе!!! :mrgreen:

Botev fur immer
....Всъщност това ти е характерна черта имайки предвид и "сагата"Спорт клуб....

И какво МАНИПУЛАТИВНО съзря И в това, например да ни кажете какво всъщност представлява ДСО "ЕНЕРГИЯ... Странно... но нали точно ваш човек го постави този въпрос?!!... Наистина ми е много интересен отговора ви, защото точно там е РАЗКОВНИЧЕТО на всичко!!! Дано все пак намерите време да ни отговорите!!!
Последна промяна от plovdivram на 05 май 2010 15:43, променено общо 1 път.
Изображение

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 05 май 2010 15:43

Madridist написа:За мен и двете страни са прави.Имам един въпрос - Този сезон, на "Овча Купел", друг гостуващ отбор,плащал ли е десет кинта :?: Почти съм сигурен, че не, ако билета за всички гостуващи отбори беше по 10 лв. съм убеден,че никой от Локомотив, нямаше да повдигне темата и да го прави на проблем. Другата страна също е права, че 10 лева са нормална цена за мач. Седем лева е билет за кино, пет лева е една кутия цигари. Друг е въпроса, че при три лева цена, стадионите са полу-празни, ако станат десет ще останат празни. И накрая искам да дам един съвет към президентите, да го направят входа десет лева, ама да оправят и стадионите, не искам луксове, а например най-обикновените неща,като се почне от тоалетните 8-)

точните въпроси но има и нещо друго което ме интересува лично мен.колко е според вас реалната цена на билте за мач независими дали е локо пд-ботев или сливен-калиакра левски-цска.сега стадионите са ни под всякаква критика о скоро локо пд показаха проект за нов стадион който е много хубаво но незнам дали ще бъде изпълнен пак ли феновете на въпросния отбор ще плащат по 1 лев както на мача с литекс дали е реално как ще се подържа съоръжението ново луксозно и още други въпроси.тук е мястото да си кажа мнението че много ме накефи когато бях на стадиона на черноморец тази година седалките нищо не се различаваха от другите страдиони поне в сектора за гостите но вътре до сектора имаше тоалетна нормална .кафене което предлагаше не само семки и вода а бира и други глезотийки пиехме бира и се кефихме н мача и никой не ме арестува че съм пил бира или съм лъхал на алкохол и се почуствах малко европеец и ми се иска пак да ида на този стадион и не ми направи впечатление че платих 7 лева вход дори се накефих максимално.с две думи кефа цена няма.по тематане смятам че не е правилно да се изнудват феновете на отбори с многобройна публика който винаги са повече от домакините
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 05 май 2010 15:49

Абе, тук някви жълти мангали, пак обсъждат темите за отбора на град Пловдив. Ей жалки жълти комплексари, вие отбор нямате ли си, та се занимавате с нас. Трибуна Истанбул на Кънчова поляна влизат срещу два лева, щото нямат за банички. :mrgreen:
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 05 май 2010 15:55

AREA BIANCONERA написа:Абе, тук някви жълти мангали, пак обсъждат темите за отбора на град Пловдив. Ей жалки жълти комплексари, вие отбор нямате ли си, та се занимавате с нас. Трибуна Истанбул на Кънчова поляна влизат срещу два лева, щото нямат за банички. :mrgreen:

Ето ви един мургавелко дето няма 10 лева и диктува на някой да пише вместо него.Виж за такива като теб В.Стефанов ще приема и TRL,вместо левове.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 май 2010 15:57

Само дето Славчо НЕ Е клубна легенда на БОТЕВ! Правиш ли разликата?!

Само дето е ваш ФЕН и навсякъде са закичва с вашето шалче!
Вие жълтите нали с това се гордеехте, че едва ли не благодарение на вашите гласове Славчо стана кмет!

Въртите си задниците като фурнаджийски лопати - един път се хвалите с него, а друг път отвръщате глава от него!Както ви отърва нали? Всички жълти сте такива! И какво ни гледате нас?! Що не кажете нещо, когато Христолов ви плащаше за да ходите на гостувания? Даваше пари на ръка ва вашите тартори да не наддигате глави срещу него!За да съберете повече хора на стадиона трябва да има някаква промоция като тази с безплатното Пепси на италианците!Изсипаха ви един камион със стекове от Пепси, което беше с изтекъл срок на годност и щяхте да се изтрепете, кой да вземе повече щото било аванта! То не беше бутане и блъскане!Пари да ви бяха изсипали нямаше така да се изпотрепете, ама нали е безплатно...

После ще ми говорят за цигани! :geek:
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 май 2010 15:58

fena написа:Това е жива провокация. Не ми е за 10лв., но не става така!

ЦСКА - Литекс пак беше 10 лева и какво от това.
Колкото определят, толкова, чак провокации да търсиш с цената е несериозно.
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 05 май 2010 15:59

Венци Стефанов се упалши от феновете на отбора на град Пловдив и намали предвидените по рано цени от 10 лв.

05 май 2010 | 14:31 | Агенция "Фокус"
Футбол: От Славия коригираха цените на билетите за мача с Локомотив (Пд), пловдивчани ще плащат по 5 лева

София. От управата на Славия направиха промяна в цената на билетите за мача срещу Локомотив (Пловдив). Днес сутринта бе обявено, че сумата, която ще трябва да платят привържениците на Локомотив е в размер на 10 лева, но няколко часа по-късно бе намалена на 5 лв.
За феновете на „черно-белите” ще бъде отворена специална каса в „Г” сектор, където ще могат да си закупят ценните хартийки за двубоя от 29-ия кръг на "А" група, който по програма ще се играе в неделя от 18:00 часа на стадиона в столичния квартал „Овча Купел”.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”