Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?

Мнениеот Mourinio » 04 май 2010 16:04

зеления написа:Ще бъде пълна трагедия ако продадем някои от основните си футболисти. Както вече имах възможността да кажа - наличните ни играчи са много добри, а след завръщането на Миро и Жоро и евентуалното привличане на доказан, можещ и знаещ треньор, дори без нови попълнения ще можем още от следващия сезон да атакуваме първото място. Разпродадем ли играчи, не вземем ли добър треньор догодина може да се борим и за оставане в групата.

Велизар няма да го махнат, много е въможно обаче накои от основните играчи да бъдат продадени, Сашо Александров почти беше подписал с Шериф Тираспол през зимата, но в последния момент не се рабра за личните си условия, а както четох мениджър от Русия е бил на мача Черно море-Левски да гледа наши играчи и нищо чудно при добра оферта някой да отиде в Русия, там и без това наливат луди пари във футбола
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 04 май 2010 21:01

Моето мнение е,че клубъ и ръководството просто ще следва линията,която е следвало винаги.Ние никога,ама никога не сме продавали основни играчи,освен ако са папардаци вече,или са изпяли песента си,или бартерната сделка е много по-добра за нас както беше случая Моралес за Миро Манолов и Дани Георгиев,т.е. дадахме 1 кокошка и взехме 2 коня.Така сме ние
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 05 май 2010 07:44

Двама футболисти на Асеновец (Асеновград) са пред трансфер в елитния Черно море, съобщиха от ръководството на асеновградския клуб. Дженир Шакир и Илхан Ибрамчик са попаднали в полезрението на варненския тим. Осъществяването на евентуален трансфер обаче зависи до голяма степен и от това дали Велизар Попов ще остане начело на "моряците".

Двамата футболисти са сред най-добрите в Асеновград и са с основна заслуга тимът да се завърне в Югоизточната "В" група от следващия сезон.
До там ли я докарахме.................
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 май 2010 10:44

Ами защо пък не?Може да са много добри,нито сме ги гледали,нито преценявали.Надали са решили ей така да вземат двама играчи от В Група на гьотере.Видяхме как отбори от Б група пребиха половината А,вкл. и нас,така,че като нищо може да се окажат и големи таланти,които никой не забелязва по долните етажи.Мене ме радва,че имаме скаутска организация,че следим играчи на всички нива,защото не е казано,че новите Стоичков и Балъков ще са непременно плод на школите на големите отбори....Ицката е бил в Хеброс Харманли преди да оиде в ЦСКА,нали?По-добре така,отколкото поредната порция нискокачесвени ужденци и калпави отписани от други отбори играчи като Заков например
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 май 2010 22:07

Sagittarius написа:Ами защо пък не?Може да са много добри,нито сме ги гледали,нито преценявали.Надали са решили ей така да вземат двама играчи от В Група на гьотере.Видяхме как отбори от Б група пребиха половината А,вкл. и нас,така,че като нищо може да се окажат и големи таланти,които никой не забелязва по долните етажи.Мене ме радва,че имаме скаутска организация,че следим играчи на всички нива,защото не е казано,че новите Стоичков и Балъков ще са непременно плод на школите на големите отбори....Ицката е бил в Хеброс Харманли преди да оиде в ЦСКА,нали?По-добре така,отколкото поредната порция нискокачесвени ужденци и калпави отписани от други отбори играчи като Заков например

Става въпрос, стрелецо, че тея от трибуквието, ако могат и чистчаката на Тича ще сложат за централен нападател, Пачков за халф, тея дето късат билетите за отбрана и един кол за вратар....
Това е попвече от несериозно.... Да разчитаме на футболисти , които са разцъквали в селските окръжни дивизии, че те мен да вземат по-добре... И аз умея да се ръчкам, да чупя крака, да се бия, а сърцето ми тупти в зелено и душата си ще оиставя на Тича :mrgreen: Пък и за едно агне и няколко мацки ще се навия да играя :geek: :mrgreen:

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 07 май 2010 01:02

Sagittarius написа:Ами защо пък не?Може да са много добри,нито сме ги гледали,нито преценявали.Надали са решили ей така да вземат двама играчи от В Група на гьотере.Видяхме как отбори от Б група пребиха половината А,вкл. и нас,така,че като нищо може да се окажат и големи таланти,които никой не забелязва по долните етажи.Мене ме радва,че имаме скаутска организация,че следим играчи на всички нива,защото не е казано,че новите Стоичков и Балъков ще са непременно плод на школите на големите отбори....Ицката е бил в Хеброс Харманли преди да оиде в ЦСКА,нали?По-добре така,отколкото поредната порция нискокачесвени ужденци и калпави отписани от други отбори играчи като Заков например

Христо Стоичков е българин и е нормално като всеки такъв да тръгне от някъде.. Но това са чужденци, които са привлечени от страните си да играят в окръжните групи в България за едно агне... Не съм съгласна, че това са футболистите, които да играят в нападение заедно с Миро и Жоро....
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

dell
Контакти:

Мнениеот dell » 07 май 2010 08:56

Даниел Димов "Тепърва ще усетите силата на Черно море" !! така сме си добре си мисля аз.Да се връща Никола Спасов и ще потръгне малко по малко.Аз обичам да гледам,че се борим .. то победата е по на задан план :)

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 07 май 2010 19:38

чух от сигурен изсточник , че се преговаря с класен ляв бег от нашето първеннство..става въпрос за Мишо Венков . ако е вярно това ще реши пронлемите в лявата зона!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 май 2010 19:48

veselin72 написа:чух от сигурен изсточник , че се преговаря с класен ляв бег от нашето първеннство..става въпрос за Мишо Венков . ако е вярно това ще реши пронлемите в лявата зона!!!

И аз така четох.Дано да стане.Освобождават се Кулибали и Заков,взема се класния ляв бек(дано да е Венков),привличаш 2-3 таланта от дубъла(Камен Трифонов,Капитанов,Дилян Георгиев,да речем) и си готов.А и един нов треньор.
Само Черно море.

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 07 май 2010 19:51

до колкото знам освободените ще са 10 !!!!!!

Върни се в “Черно море”