Черно море-ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно море-ЛЕВСКИ

Мнениеот MORSKI » 04 май 2010 22:52

ficho17 написа:
цял мач пяхме нашата агитка...

Какво пяхте?"Говеда","Ей,говеда,маийка ви д*ба" и наричахте к*рви нашите играчи...Това ли са ви песните,бе пич?Вашата публика е жалка :) спомням си един мач преди години феновете на тогавашният "Ловеч" ни ръкопляскаха на песните,възхищаваха ни се,а бяхме на техния стадион :) ;) вие не сте нищо повече от тях...жалки,това е думата!

Това, че явно не си чул не значи, че с,ме пяли само това...
То вие си го залсужавате...
А вие като пеете за Стоичков, че е Кюрд колкото и да не го харесвам данеби да не сте жалки...
На оня с латиницата ще му кабжа само да прочете първо правилата, после да научи езика си и тогава да коментира...
Да ви ръкопляскаме- ти чуваш ли се???
Та след Спартак във Варна най-мразени сте вие и ЦСКА,...
В Пловдив данеби да ви пляскат- да бе да...
Айде не се излагай...

sandokan100
Контакти:

Мнениеот sandokan100 » 04 май 2010 23:34

M.V.B. написа:
MORSKI написа:Кое с топките, че не се сещам :?

Просто бях изумен от този така иначе симпатичен отбор на Черно Море до къде може да се докара !
Без да обиждам отборите от "Б" група , "В" група и долните групи но и там сигурно не се прибягват до тези селски хитринки с двете топки !
А най жалкото е че топките се хвърляха от скамейката на Тича а не от децата !

Така си беше момко.Аз лично видях как Велизар Попов гонеше топките по пистата и дебнеше подходящ момент,за да ги хвърля на терена,с цел да спира вашите брилянтни атаки:-).Това левскарите сте забавни хорица-няма спор!!!!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 05 май 2010 02:10

Честото присъствие на 2 или повече топки по терена се дължеше на Лунните хора, които връщаха топките изпратени натам от Йовов и компания още от предния мач, когато Левски падна с 1-4. Все пак Луната е далече...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 05 май 2010 06:41

MORSKI написа:
ficho17 написа:
цял мач пяхме нашата агитка...

Какво пяхте?"Говеда","Ей,говеда,маийка ви д*ба" и наричахте к*рви нашите играчи...Това ли са ви песните,бе пич?Вашата публика е жалка :) спомням си един мач преди години феновете на тогавашният "Ловеч" ни ръкопляскаха на песните,възхищаваха ни се,а бяхме на техния стадион :) ;) вие не сте нищо повече от тях...жалки,това е думата!

Това, че явно не си чул не значи, че с,ме пяли само това...
То вие си го залсужавате...
А вие като пеете за Стоичков, че е Кюрд колкото и да не го харесвам данеби да не сте жалки...
На оня с латиницата ще му кабжа само да прочете първо правилата, после да научи езика си и тогава да коментира...
Да ви ръкопляскаме- ти чуваш ли се???
Та след Спартак във Варна най-мразени сте вие и ЦСКА,...
В Пловдив данеби да ви пляскат- да бе да...
Айде не се излагай...

Явно държиш да напишеш реплика на всяко левскарско мнение, но поне го прави грамотно...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 05 май 2010 10:17

DrAvalanche написа:
Popeye написа:Палячо , топките падаха от козирката , а там ги качваха вашите супер звезди.
Що не кандидатстваш нещо с литература ?

Твоята любима песен сигурно е "Камъните падат, падат от небето..."

Не моята любима песен е "Изкарай Ганьо говедата" , а бе няма такива професори като вас , ако не съм бил на стадиона за разлика от вас и ви чета разработките ще остана с впечатление , че сте били по добри .
Нашите симулирали , нищо , че един аут до края на сезона , съдията бил неадекватвен , ами да ако вдигаше картони за симулации Йовов нямаше да завърши мача , айде слезте на земята при хората полубоогове-полуидиоти

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 май 2010 18:07

DrAvalanche написа:
Явно държиш да напишеш реплика на всяко левскарско мнение, но поне го прави грамотно...

Kогато се говорят откровенни глупости- не само, че държа, ами и е задължително!!!
Айде точно ти да не говориш за реплики към съфорумци, че ти май спиш в нашия форум....
Иначе за грамотността- не ти се получи... Аз за разлика от теб имам ангажименти и работа и съвсем нямам време да следя изкъсо всичко... Ти да не си преподавател по филология? М?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 05 май 2010 20:03

MORSKI написа:
DrAvalanche написа:

Kогато се говорят откровенни глупости- не само, че държа, ами и е задължително!!!
Айде точно ти да не говориш за реплики към съфорумци, че ти май спиш в нашия форум....
Иначе за грамотността- не ти се получи... Аз за разлика от теб имам ангажименти и работа и съвсем нямам време да следя изкъсо всичко... Ти да не си преподавател по филология? М?

Не хванах връзката между имането на работа и ангажименти, и грамотното писане. Явно това е нещо специфично за някои от феновете на Черно Море.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 05 май 2010 20:37

Морски, опитах се да ти преброя мненията в тази тема отказах се на 20 и няколко /без да се засягаш ама дразниш вече, айде престани/.

Потребителски аватар
M.V.B.

Мнениеот M.V.B. » 06 май 2010 18:42

sandokan100 написа:
M.V.B. написа:
MORSKI написа:Кое с топките, че не се сещам :?

Просто бях изумен от този така иначе симпатичен отбор на Черно Море до къде може да се докара !
Без да обиждам отборите от "Б" група , "В" група и долните групи но и там сигурно не се прибягват до тези селски хитринки с двете топки !
А най жалкото е че топките се хвърляха от скамейката на Тича а не от децата !

Така си беше момко.Аз лично видях как Велизар Попов гонеше топките по пистата и дебнеше подходящ момент,за да ги хвърля на терена,с цел да спира вашите брилянтни атаки:-).Това левскарите сте забавни хорица-няма спор!!!!

Момко , толкова сте жалки че даже е смешно !
Имахте изключителен шанс да биете едно жалко подобие на отбор , който цяла година играе нещо по терена но не и футбол ! Това ви беше шанса но вие предпочетохте да лежите като заклани и правите селските си номера вместо да ни биете !
Жалко за вас и селските ви номерца :(

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 май 2010 18:58

M.V.B.,много жалко ще бъде,ако се докопате до Европа. :( Локо Сф,ще се представят по-добре от вас.Не само затова че,са ми по-малко антипатични от вашия отбор. ;)
Само Черно море.

Върни се в “Левски”