Къде да тренирам ??

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

barcho
Контакти:

Re: Къде да тренирам ??

Мнениеот barcho » 04 май 2010 21:37

София .. в кв.Дружба 1
Червено Знаме ми е най-близо , но незнам там как са нещата ..[/quote]
Еми там са ужасяващи нещата)(пък и щом не си армейче хептен няма да ти е кеф) мисля, че и Академик са ти близко, но и там е същото ла-но[/quote]

ЕЕ щом е така .. Може и по 30-40 мин да пътувам неме бърка .

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 04 май 2010 21:43

Левскарче да тренира на червено знаме - срамота :cry: Ако наистина си левскар няма какво да му мислиш отивай да се пробваш на "Герена" - ако не стане там тогава му мисли :!: Успех все пак 8-)

barcho
Контакти:

Мнениеот barcho » 04 май 2010 21:43

kokic1986 написа:Левскарче да тренира на червено знаме - срамота :cry: Ако наистина си левскар няма какво да му мислиш отивай да се пробваш на "Герена" - ако не стане там тогава му мисли :!: Успех все пак 8-)

И аз тфа викам срам ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ама на Герена са ми над нивото
Иначе ако можех вече щях да съм там

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 04 май 2010 21:53

barcho написа:
kokic1986 написа:Левскарче да тренира на червено знаме - срамота :cry: Ако наистина си левскар няма какво да му мислиш отивай да се пробваш на "Герена" - ако не стане там тогава му мисли :!: Успех все пак 8-)

И аз тфа викам срам ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ама на Герена са ми над нивото

Ако не ставаш за там, се пробвай във Славия. Доста хора които познавам тренират там и казват, че е много добре - и малки и по-големи. Като последен вариант бих ти препоръчал Септември, но от това което знам от приятели тренирали там и все още трениращи, всичко е "Ту партс" както казваше Стоичков...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
trenera
Контакти:

Мнениеот trenera » 04 май 2010 22:01

otidi v levski tam e nai dobra bazata trenerah tam ;) ;)
Само ЛЕВСКИ

soldierflag
Контакти:

Мнениеот soldierflag » 04 май 2010 22:01

fabregas_949 написа:
barcho написа:

Ако не ставаш за там, се пробвай във Славия. Доста хора които познавам тренират там и казват, че е много добре - и малки и по-големи. Като последен вариант бих ти препоръчал Септември, но от това което знам от приятели тренирали там и все още трениращи, всичко е "Ту партс" както казваше Стоичков...

Да ама от Дружба до Овча купел или Красна поляна е 3 дена път с камили.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 май 2010 22:07

soldierflag написа:Да ама от Дружба до Овча купел или Красна поляна е 3 дена път с камили.

От Дружба не е толкова трудно. Има транспорт с 204 от Дружба до Борово, и после имаш 10 минути пеша ходене до Овча Купел...не е трагедия, стига да имаш желание ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

soldierflag
Контакти:

Мнениеот soldierflag » 04 май 2010 22:09

Cesc Fabregas написа:
soldierflag написа:Да ама от Дружба до Овча купел или Красна поляна е 3 дена път с камили.

От Дружба не е толкова трудно. Има транспорт с 204 от Дружба до Борово, и после имаш 10 минути пеша ходене до Овча Купел...не е трагедия, стига да имаш желание ;)

Знам, че има 204, но знам и откъде минава и колко време приблизително ще отнеме прехода. ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 май 2010 22:10

trenera написа:otidi v levski tam e nai dobra bazata trenerah tam ;) ;)

[offtopic]Пиши на кирилица![/offtopic]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 май 2010 22:16

soldierflag написа:
Cesc Fabregas написа:

Знам, че има 204, но знам и откъде минава и колко време приблизително ще отнеме прехода. ;)

Еми около час е някъде... ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Футбол - България”