Ясен е новият старши треньор на Левски-Мнение и коментари

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Ясен е новият старши треньор на Левски-Мнение и коментари

Мнениеот Blue_Girl » 04 май 2010 15:25

bigbonusprize написа:
THE G.A.M.E написа:
Blue_Girl написа:А по-добре ли е да го обвиняваме, още преди да е искарал 1, 2 мача начело на Левски?

Това е абсолютно правилната позиция в случая .....но малцина я подкрепяме тук.

Абе и след 1, 2 мача не може да се каже дали е добър ход или не. Минимум 6 месеца трябват да за можем да изкажем някакво читаво мнение.

И ти си прав.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 май 2010 15:28

Blue_Girl написа:
THE G.A.M.E написа:
Blue_Girl написа:А по-добре ли е да го обвиняваме, още преди да е искарал 1, 2 мача начело на Левски?

Това е абсолютно правилната позиция в случая .....но малцина я подкрепяме тук.

Всеки има право на мнение:
Дали да го подкрепя или не.
Не може всички да мислят като теб и мен.

Е да, но в случая става въпрос, за грешен подход ....не можем да си кривим душата, че някои го осъждат .....без вина ? !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 04 май 2010 16:42

windowpane написа:Като се вземе предвид безпаричието в момента, както и това, че Мъри и Наско са още далеч от завръщането си на Герена, решението ми се струва удачно. Ясен вече води няколко отбора в България, като се опитваше да ги накара да играят някакъв смислен футбол - нищо чудно, че е останал недооценен в откровено селски тимчета като Черно море, където ако не учиш футболистите да ритат и блъскат (говедата) и да започват със симулациите веднага след като се докопат до удобен резултат, дори и това да е в 18-та минута. Време му е да се пробва в голям отбор.

Типично в червен стил, някои уоннаби сини фенчета, които явно още не са разбрали, че разликата между Левски и ЦСКА не се състои само в цвета на екипите, започнаха да изразяват някаква критика още дори преди да обявено официално назначението му, почнаха да се вайкат и да го оплюват. Къв ви е проблема, кой очаквате да е новият треньор, Мауриньо ли? Помислете малко над възможните алтернативи: някой застаряващ сърбин ли ни трябва точно сега? Хайде стига хленчене...

Ако Петров се наеме в тая крива ситуация с тоя крив собственик да дойде на Герена, мисля, че заслужава безрезервна подкрепа, поне в началото.

+100000000
Изображение

dan4073
Контакти:

Мнениеот dan4073 » 04 май 2010 16:52

По добре от Гонзо,все пак е бил треньор, но според мен на Левски му трябва треньор който поне веднъж е ставал шампион,лично аз съм за Гочето

IGANONE
Контакти:

Мнениеот IGANONE » 04 май 2010 17:05

Няма значение кой е треньора,просто на ЛЕВСКИ му трябва поредната кукла на конци какъвто е и гонзо в момента!!!Жалко наистина за всеки треньор,който се наема да работи в уж грандовете ни.Иначе какавти гонзо,никога не ми е харесвал като играч,колкото е дал толкова е и взел,все си мисля,че той уволни Вуцов и кокала.НИЕ НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ЗВЕЗДИ,които да подържаме за да си правят каквото си поискат!!!!! Защо не Илян Илиев,защо не Василев???? защото не са удобни на гонзо!!! А защо не някои друг? защото не е удобен на Батков!?. Извода какъв е ---никои не работи в името на клуба а в името на своите и нечии интереси!!! Да му мислим ние запалянковците.

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 04 май 2010 19:36

ама сигурно ли е на сто процента, че той ще сменя гонзо ?
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 май 2010 19:51

Сигурен съм че ако имаше допитване сред феновете кой предпочитат за треньор: Георги Василев или Ясен Петров 90% щяха да са за Георги Василев а останалите 10% ще са млади и нямаше да си спомнят как мачкаше Левски с него. 7:1 над цска и 8:0 над Локо Сф. бяха едни от изразителните успехи. Левски беше поне с 2 класи над всички. А сега трепери от всеки средняк. Не виждам как Ясен ще промени това.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 04 май 2010 20:18

Аз мисля , че ако Ясен Петров не се навие да стане треньор на ПФК Левски , то може да се пробва с Гошо Гинчев. Един много интелигентен човек , който на всичкото отгоре е и левскар. 8-)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 04 май 2010 20:25

ELiNa написа:ама сигурно ли е на сто процента, че той ще сменя гонзо ?

В сайта на Гонг пише, че на 90 процента ще е той.
Разбра ли са го от сигурен източник.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 май 2010 21:53

viroglav написа:Аз мисля , че ако Ясен Петров не се навие да стане треньор на ПФК Левски , то може да се пробва с Гошо Гинчев. Един много интелигентен човек , който на всичкото отгоре е и левскар. 8-)

Гошо Гинчев по какво се различава от Гонзо, да речем?? Бивш футболист на Левски без никакъв треньорски опит. Стига експерименти. За да се оттласнем от дъното трябва сериозен и опитен треньор който може да прави от нищо нещо.

Върни се в “Левски”