Викторз Мороз

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Викторз Мороз

Мнениеот Udoji90 » 04 май 2010 15:42

Angoff написа:Хахахахах ... да ви имам терзанията , какво ли не прави човешката глупост !

Щом е в ЦСКА е посредствен играч , обаче ако е пред трансфер в Левски край интелигентен футболист бил с 3 класи на Св.Петров и дори Тошко Янчев :lol: :lol: :lol: ... ами айде да ви е честит , едно време как се радвах че ни отървахте от феноменалния Да Коща , някой хора от синята страна тука изпаднаха в екстаз от привличането му :lol: !

Ако бях на мястото на Костадинов бих ви подарил и Бранеков,Муши,Платини,Руи Мигел,Давид Силва и Петре !

За повечето съм съгласен с теб, но Муши не бих го дал. Той си е добър играч, но не разбирам защо не му се гласува доверие по-често.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 04 май 2010 15:44

bigbonusprize написа:
Краставичарят Ганчо написа:Викторс Мороз е с две класи над Светльо Петров. Дори е малко по-добър от Т.Янчев, но не се има с тъпака Зафиров. Викторс е много интелигентен футболист, трудолюбив в тренировките и на всичко отгоре скромен! От него би станало Станислав Ангелов №2, а на всичко отгоре ще ни излезе без пари!
Добре дошъл в Левски Викторс !!! :) :) :)

Абе ако е скъпоплатен, както казва Гуу, май няма голям шанс да дойде. :) Знаем мустака колко широкоскроен човек е...

Моето е просто предположение, няма как да знаем със сигурност заплатата на Морозс, но практиката сочи, че Паунич успява винаги да издейства (не и без помощта новия ни стар спортно-технически директор Костадинов) изключително високи заплати на куците си коне. Само като се сетим за Фелипе да Коща, Куидо Ландзаат, Кевин Амунике, Зе Руй, Митя Морац и всички други скъпоплатени недоразумения, които домъкнаха заедно с Емил Костадинов, си мисля, че заплатата на Морозс няма да бъде никак, ама никак малка... Но пък знае ли човек, като нищо Викторс Морозс може и да не взима чак толкова много пари, и дори и да взима, като нищо може да склони на намаление на заплатата, само и само да играе в Левски. ;)

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 04 май 2010 15:50

Виктор Мороз може да не блести с големи футболни качества, но стабилен и на него може да се разчита. Левски няма да збъркат ако го привлекът. Явно в ЦСКА се събраха много дефанзивни халфове, но освен Тошко и Галчев останалите са с неясно бъдеще. Маркиньос иска трансфер, Коста Янев се контузи тежко, а Светльо е в много слаба форма през целия полусезон. Ако първите двама останат, тогава никой няма да има нужда от Мороз. Пожелевам му успех извън България, но за Левски не!

LSFCLSFC
Контакти:

Мнениеот LSFCLSFC » 04 май 2010 16:04

Пффф като взехме БУКарев , а след това и Ангелов псувах всички ръководители до един... после за Да Коща двойно... стига куци чорбари сме вземали. Нека пробват някой юнуша , Балтанов да кажем... момчето е национал , да му се даде шанс.

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 04 май 2010 16:18

[offtopic]
Angoff написа:Ако бях на мястото на Костадинов бих ви подарил и Бранеков,Муши,Платини,Руи Мигел,Давид Силва и Петре !

Има и други, но без Платини, когото хубавите ни треньори опропастяват, за мене най-добрия централен нападател в България в момента. Има си игра с глава, техника, подаване, просто като дойде от Черноморец беше в супер форма в последствие явно опропастена от спецовете.[/offtopic]

henry77
Контакти:

Мнениеот henry77 » 04 май 2010 16:56

Абе май го взимаме не толкова, че ни трябва, колкото за идеята да вземем някой от ЦСКА. Ако е така е тъпо, вече гледахме онова недоразумение Да Коща. Иначе много тича, много се бори, ама дотам... Не мисля, че си заслужава, макар и да е свободен агент.

IGANONE
Контакти:

Мнениеот IGANONE » 04 май 2010 17:22

Пълна пародия,като всичките ни чужденци!!!! Да ходи кадето си иска.ИСТИНАТА Е В МЛАДИТЕ НАДЕЖДИ А ТЕ СА МНОГО !!!! Гледал сам ги и са с класа по-добри от всичката тази плява!!! мениджърски интереси!!!Извън темата БРАВО на ЦСКА заслужи си мястото в европа а и си мисля ,че някои малки грешки (на ръководството ) ви лишиха от титлата.Пената е велик дано го оставят и ще играете и в кеш.А за ЛЕВСКИ на който симпатизирам СРАМ,СЕАМ,СРАМ!!!! добре ,че е името иначе сега да се бори да не испада. ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ!!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 май 2010 17:57

LSFCLSFC написа:Пффф като взехме БУКарев , а след това и Ангелов псувах всички ръководители до един... после за Да Коща двойно... стига куци чорбари сме вземали. Нека пробват някой юнуша , Балтанов да кажем... момчето е национал , да му се даде шанс.

Много ми е интересно защо точно си ги псувал заради Ангелов. Не искам да се заяждам, но през последните години той е от много малкото добри играчи, излезли от Левски и отишли да играят на запад. А, и като си тръгнал да ни обиждаш играчите с "куци чорбари" насред нашия форум, поне си оправи правописа - не знам дали ще пробвате "юнУши", ама юнОши може да и да пробвате.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

dido91
Контакти:

Мнениеот dido91 » 04 май 2010 19:01

Георги Иванов: Кой е този Викторс Морозс? Стига спекулации...
Kой е Викторс Морозс?”, попита Иванов и след като му казахме, че е футболист на ЦСКА, той продължи: „Това са пълни спекулации. Няма такова нещо. Никога не е влизал този футболист в плановете на Левски. Ние правим селекция за следващия сезон. Нормално е Левски да атакува шампионската титла, защото местото, което сега заемаме не подхожда на отбор като Левски.”

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 04 май 2010 19:54

dido91 написа:Георги Иванов: Кой е този Викторс Морозс? Стига спекулации...
Kой е Викторс Морозс?”, попита Иванов и след като му казахме, че е футболист на ЦСКА, той продължи: „Това са пълни спекулации. Няма такова нещо. Никога не е влизал този футболист в плановете на Левски. Ние правим селекция за следващия сезон. Нормално е Левски да атакува шампионската титла, защото местото, което сега заемаме не подхожда на отбор като Левски.”

Касандриньо пак е отворил торбата с хитрините ... :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”