Черноморец поздрави Литекс за титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Conan
Контакти:

Re: Черноморец поздрави Литекс за титлата

Мнениеот Conan » 03 май 2010 23:27

Ами ако бяха по темата, нямаше да ги трия ;)[/quote] Или то ако не се издигат в култ Събев и Балъков не може да се пише в темата ?
[offtopic]Пресаташето на Балъков и Събев в действие отново !!!![/offtopic][/quote]

[offtopic]Може, стига да е по темата. А твоето мнение си беше провокация.

Ако искаш нещо да ми кажеш, пиши на лично. ;)[/offtopic][/quote]
Нека ние да преценим дали някой пост е по темата или не . А дали е провокация ... може би"провокирания" ще каже . Но пък изтрития пост по никакъв начин не нарушава Правилата на Форума ... за разлика от доста теми пуснати от Пармалат . Обаче не съм забелязал някоя забърсана тема . За сметка на това темата за Борел беше надлежно и своевременно заключена ;)
Относно жеста на Черноморец - не е обичайна практика да се поздравява съперник за спечелена титла . Дори и в големите първенства рядко се случва . Но пък няма нищо лошо . Освен това Черноморец не е бил конкурент на Литекс за титлата . ;)

Потребителски аватар
M.V.B.

Мнениеот M.V.B. » 04 май 2010 11:17

Бягайте и направете шпалир в неделя щом ще такива Европейци ;)

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 04 май 2010 11:35

Между другото аз все още чакам едно логично обяснение от феновете на Черноморец ,защо след като Събев ще им прави ново стадионче, пребоядисва Лазур и ще му прави още козирки ?
Изображение Изображение Изображение
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 май 2010 13:43

maldin1 написа:Между другото аз все още чакам едно логично обяснение от феновете на Черноморец ,защо след като Събев ще им прави ново стадионче, пребоядисва Лазур и ще му прави още козирки ?

За да си има и Нафтата хубаво стадионче после. Аз съм свикнал да гледам Нефтохимик ( не Нафтекс ) на този стадион и Черноморец на 9-ти септември. Няма нищо по-хубаво да имаме два добри отбора с два добри стадиона. Ние бургазлии го заслужаваме. На Събев признавам това, което прави. Наследи база, реновира я и всичко това остава в Бургас, не като покойния ( лека му пръст ) Жоро Илиев да си обере дърмите от родния си град Кюстендил и да вдигне самочувствието на затъналия в дебрите на Б група Локомотив Пловдив. Впрочем, ако я нямаше направената от НХК база надали Събев щеше да хвърля ей така пари за този дето духа.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 май 2010 13:45

M.V.B. написа:Бягайте и направете шпалир в неделя щом ще такива Европейци ;)

А да си скубим косите ли, че Литекс е шампион, а не Левски или ЦСКА ? :roll:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 май 2010 13:48

ЛокоМотив Пловдив написа:Еми да трябваше да направят нещо такова. Все пак в началото на сезона в Бургас имаше билбордове с надпис "Сезонът на "акулите" започва!". Поне да направят нещо по-запомнящо се от томболите. :mrgreen:

Е, по-запомнящо от вашето представяне няма да е...Иначе какво викаш - ще оцелеете значи ?

savatabs
Контакти:

Мнениеот savatabs » 04 май 2010 15:46

ntodorov написа:
maldin1 написа:Между другото аз все още чакам едно логично обяснение от феновете на Черноморец ,защо след като Събев ще им прави ново стадионче, пребоядисва Лазур и ще му прави още козирки ?

За да си има и Нафтата хубаво стадионче после. Аз съм свикнал да гледам Нефтохимик ( не Нафтекс ) на този стадион и Черноморец на 9-ти септември. Няма нищо по-хубаво да имаме два добри отбора с два добри стадиона. Ние бургазлии го заслужаваме. На Събев признавам това, което прави. Наследи база, реновира я и всичко това остава в Бургас, не като покойния ( лека му пръст ) Жоро Илиев да си обере дърмите от родния си град Кюстендил и да вдигне самочувствието на затъналия в дебрите на Б група Локомотив Пловдив. Впрочем, ако я нямаше направената от НХК база надали Събев щеше да хвърля ей така пари за този дето духа.

и на мен много ми се иска да гледам нафтата на лазур ;) и дано да стане

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 05 май 2010 12:45

ntodorov написа:

А гледал ли си мачове на " Нефтохимик-Локомотив " Бургас

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 05 май 2010 13:13

Точно така се прави по европейски евала черноморец скоро ще е фактор!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 май 2010 13:30

Да, колега. Гледал съм Локо Бургас. По твоите писания си малко по-голям от мен, но не много. Помня, че гонехме дори топките зад северната трибуна, където минаваше и свиркаше "соленото" влакче. Помня екипите на Локо Б-с. Играли са и в бяло-черно и в червено - черно, гащетите им бяха винаги бели. Когато истински заобичах бургаския футбол не пропусках мачове. Имаше дърво (мисля, че беше върба ) на северната трибуна ( сега ВИП ресторант на стадион Лазур ) и от там гледахме мача. Там бяха и футболните разбирачи-беловласи дядовци, които коментираха кой играч ставал за Черноморец и кой не. Вече, като малко по-голям помня - Горов, Радославов, Дражо Стоянов ( роднина на майка ми). Помня всичко, дори помня, ентусиазма, когато клуба мина под "шапката" на НХК и в интерес на истината на този стадион вече не ходехме само 20-30 деца и около 200 човека облечени по комшийски от кв. Лазур.Интереса стана по-голям. За мачовете на Нафтата след 86 година мога да пиша с часове, за играчите, които Черноморец си дърпаше от там: Златко Янков, Диян Петков, Чилибонов, за отхвърления от Черноморец и възродил се в Нафтата Гоцков ( от Розова долина ), много, много подробности, които много от тук пишещите няма как да знаят. Само едно ме е яд. Сегашното деление на фенчетата, защото аз и ти сме били свидетели на това как Черноморец цоцаше от Нефтохимик ( Локомотив ) и обратния вариант помня. Аз си обичам и Черноморец и Нефтохимик. Това е. Не деля никой. Някой пишат за база, собственост и т.н - истината е една - всичко е излязло от джоба на нас бургазлии и в тази връзка трябва да не забравяме, че колелото на историята се върти иначе ще станем град с буренясал футбол - примери бол.

Върни се в “Черноморец”