Станислав Ангелов и Абдер Кабус в ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Станислав Ангелов и Абдер Кабус в ЦСКА ?

Мнениеот Гуу » 04 май 2010 10:14

Вариантът Станислав Ангелов-Пелето да облече за втори път в кариерата си екипа на ЦСКА, за който "Топспорт" писа преди година, става все по-актуален. Сега националният халф, станал част от Дрийм тийма на Левски през 2006-а, може да акостира на "Армията" благодарение на Павел Дочев. Според информация на "Топспорт" последният вече е избран за треньор на ЦСКА за новия сезон. Именно Дочев навивал за ЦСКА играещия за Енерги (Котбус) във втора Бундеслига Ангелов. Рокадата става факт след края на сезона Павел Дочев ще е новият наставник на ЦСКА, научи "Топспорт" от два независими източника. Рокадата на треньорския пост ще бъде обявена официално след края на сезона, за да не се разваля атмосферата в състава в момента - два кръга преди края на шампионата. Босовете на "Титан" и Дочев са изчистили всички неща по договора, а спецът дори е представил пред ръководството и списък с имена за селекция. Дочев, който в последно време работи в Германия, почти е навил Станислав Ангелов - Пелето да облече отново червената фланелка. Универсалният халф, които в момента е в Енерги (Котбус), трябва да даде окончателен отговор до 15 май. в същото време собственикът на ЦСКА.

Преди 3 години ЦСКА привлече никому неизвестния мароканец Абдеррахман Кабус и няколко месеца по-късно се оказа, че "червените" са направили истински удар. Роденият във Франция халф веднага се наложи като титуляр в състава на Пламен Марков, а след по-малко от година на "Българска армия" беше трансфериран за 900 000 евро в испанския втородивизионен Мурсия. Тежка контузия извади Кабус за дълго от терените и през октомври договорът му беше прекратен. В този период се появиха информации, че юношата на Ланс може да се завърне в ЦСКА, но това не стана и наскоро той парафира с датския елитен Силкеборг. Sportal.bg се свърза с футболиста, за да разбере дали е получавал предложение от "армейците" и как гледа на възможността за втори път в кариерата си да облече червената фланелка.

"Вижте, във футбола всичко е възможно, а аз пазя много добри спомени от престоя си в ЦСКА. Ако феновете и новият директор (Кабус беше запознат с назначението на Емил Костадинов за спортно-технически директор - б. а.) ме искат, съм готов да се върна в България", сподели мароканецът.

Кабус разкри, че договорът му със Силкеборг е само до лятото и неговата цел е да влезе в добра форма, след което да си намери нов отбор.

"През юни отново ставам свободен агент. Не знам дали от ЦСКА ще ме потърсят, но ако го направят, с радост ще приема да се върна в клуба", добави 27-годишният халф.

Той не скри, че годината в България е най-сполучливата в досегашната му кариера, защото именно по това време започна да получава повиквателни за националния отбор на Мароко.

Това са определено интересни информации. И двамата са добри футболисти, които със сигурност ще вдигнат класата на отбора.
Много пъти съм казвал, че Кабус е един от най-добрите дефанзивни халфове, играли в ЦСКА през последнитите години. Поне за мен връщането на "Армията" ще бъде истински удар, още повече, че ако съдим по статията, ще ни излезе без пари.
Станислав Англеов е също прекрасен играч, който би ни свършил чудесна работа, най-вече в средата на терена, където изпитваме крещяща нужда от добри футболисти. Макар и да е футболист без много морал, той един от най-класните български футболисти в момента.

Какво е вашето мнение, имаме ли нужда от въпросните играчи ?

Потребителски аватар
batmanlive

Re: Станислав Ангелов и Абдер Кабус в ЦСКА ?

Мнениеот batmanlive » 04 май 2010 10:22

ако им се играе за без пари,моля,нека заповядат
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 04 май 2010 10:45

Ами имаме естествено :) Добри футболисти са и двамата,но особено за Станислав малко ме съмняват нещата.. ако стане обаче ще е супер

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 май 2010 10:51

Как решихте, че Абдер добър като не сте го гледали от 4 години. те и Митревски и Панку ги водеха много добри, но знаете какво стана
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 04 май 2010 10:58

pomiqrat написа:Как решихте, че Абдер добър като не сте го гледали от 4 години. те и Митревски и Панку ги водеха много добри, но знаете какво стана

Никой не е казвал, че Кабус е добър сега. Мисълта ми беше, че по време на престоя му в ЦСКА беше един от най-добрите. От статията се вижда, че от лятото е свободен агент, така че нищо няма да ни струва, ако го поканим на проби, като треньорското ръководство впоследствие ще прецени в какво състояние е. Така или иначе ще правим селекция от свободни агенти, т.е. няма да ни струва нищо, ако пробваме едно доказано име. ;)

iotur

Мнениеот iotur » 04 май 2010 10:58

Селекцията на ЦСКА трябва да е насочена към връщането на Валентин Илиев. Прибираме си и Димитър Илиев и Александър Тонев - взимаме качествен централен нападател и плеймейкър - за мен варианти са Камбуров, Неи, Гъргоров, а защо не и Христо Янев и готово - за к'во ни е тоя Кабус, след като имаме достатъчно дефанзивни халфове, а за оная ку..а Ангелов - даже и не искам да чувам

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 04 май 2010 11:05

iotur написа:Селекцията на ЦСКА трябва да е насочена към връщането на Валентин Илиев. Прибираме си и Димитър Илиев и Александър Тонев - взимаме качествен централен нападател и плеймейкър - за мен варианти са Камбуров, Неи, Гъргоров, а защо не и Христо Янев и готово - за к'во ни е тоя Кабус, след като имаме достатъчно дефанзивни халфове, а за оная ку..а Ангелов - даже и не искам да чувам

Камбуров - как си представяш, че ще дойде ? Нали не си мислиш, че Гигов ще го пусне без пари ?
Христо Янев - същото се отнсася и за него, още повече, че Литекс стана шампион.
За Гъргоров няма смисъл да коментираме, при последният му престой прибираше по 20 хил. евро на месец, в момента дори съди ЦСКА, ако не се лъжа.

Предвид тежкото финансово състояние на ЦСКА, привличане на някой от изброените от теб футболисти (с изключение на Тонев и Илиев) е просто нереално, да не кажа абсурдно.

sarfaa
Контакти:

Мнениеот sarfaa » 04 май 2010 11:06

Пичове, със стари к*рви нов бардак не се прави! Примери много...

iotur

Мнениеот iotur » 04 май 2010 11:15

Гуу написа:
iotur написа:Селекцията на ЦСКА трябва да е насочена към връщането на Валентин Илиев. Прибираме си и Димитър Илиев и Александър Тонев - взимаме качествен централен нападател и плеймейкър - за мен варианти са Камбуров, Неи, Гъргоров, а защо не и Христо Янев и готово - за к'во ни е тоя Кабус, след като имаме достатъчно дефанзивни халфове, а за оная ку..а Ангелов - даже и не искам да чувам

Камбуров - как си представяш, че ще дойде ? Нали не си мислиш, че Гигов ще го пусне без пари ?
Христо Янев - същото се отнсася и за него, още повече, че Литекс стана шампион.
За Гъргоров няма смисъл да коментираме, при последният му престой прибираше по 20 хил. евро на месец, в момента дори съди ЦСКА, ако не се лъжа.

Предвид тежкото финансово състояние на ЦСКА, привличане на някой от изброените от теб футболисти (с изключение на Тонев и Илиев) е просто нереално, да не кажа абсурдно.

Валентин Илиев става свободен агент от лятото така, че не виждам какъв е проблема да се върне, колкото до Камбуров - като гледам накъде отиват нещата в Локото според мен не е невъзможно да го вземем, а за Бадема не си прав - футболисти като него не се раждат всеки ден - да при последния престой не направи нищо, но не забравяй че имаше и период когато именно той и Янев ни носеха на гърба си и ако не се лъжа ни направиха и шампиони - и последно именно поради финансовата криза в момента е много по-лесно да вземем добри футболисти, защото финансовите им претенции са занижени - поне така аз мисля

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 04 май 2010 11:30

Няма никакъв шанс Пелето да се върне в България. Скоро го напомни за Nти път...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “ЦСКА”