Школата на Милан ще си сътрудничи с тази на Пирин !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Школата на Милан ще си сътрудничи с тази на Пирин !

Мнениеот Parmalat » 03 май 2010 20:16

Областният управител на Благоевград Валери Смиленов посрещна в кабинета си днес двама представители на легендарния италиански футболен гранд Милан. Това са Микеле Ферари, директор на детско-юношеската школа на Милан, отговарящ за Италия и чужбина, и Едгард Дзеноли, директор на италианските школи на Милан, които са около 100 на брой. Доведоха ги двама от акционерите на благоевградския футболен клуб Пирин - Димитър Урдев и Петър Байкушев.

"Надяваме се, че с италианските партньори ще направим да се случи нещо добро за българския футбол, каза Димитър Урдев. Очакваме след разговори детско-юношеската школа на Пирин, която има добри традиции, да си партнира и черпи опит от школата на Милан. Това няма да стане веднага, но след четири години съм убеден, че ние ще имаме качествено нов футбол, на друго ниво."

Петър Байкушев допълни, че в Пирин ще се прилага не само методиката на Милан. Освен това благоевградски футболни таланти ще имат шанса да ходят на проби в Милан.

Областният управител на Благоевград запозна гостите с историята и успехите на детско-юношеската школа на Пирин и изрази надежда, че с тяхна подкрепа ще продължи откриването и изграждането на таланти, достойни и за световните грандове като Милан. Смиленов подари на гостите вино, като обясни, че районът освен с добрите футболисти се слави и с производството на качествен гроздов еликсир.

http://football.sportal.bg/news.php?news=235627

Браво!Пирин винаги е имал една от най-добрите школи в България.А сега талантливите деца ще ходят направо на проби в Милан!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Школата на Милан ще си сътрудничи с тази на Пирин !

Мнениеот PFCB » 03 май 2010 20:25

Трябва да взимате някакви пари ако някой ваш юноша отиде в Милан, това е един начин да си издържате отбора финансово ;) А школата на Пирин за мен е най-добрата в А група :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 май 2010 20:27

PFCB написа:Трябва да взимате някакви пари ако някой ваш юноша отиде в Милан, това е един начин да си издържате отбора финансово ;) А школата на Пирин за мен е най-добрата в А група :)

Е разбира се че ще им дадът пари. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 03 май 2010 20:36

Неведнъж съм писал в този форум,че мечтата ми е да видя българин с фланелката на любимия Милан :) А дано след време видим някое орле на Сан Сиро :) ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 03 май 2010 20:37

Parmalat написа:
PFCB написа:Трябва да взимате някакви пари ако някой ваш юноша отиде в Милан, това е един начин да си издържате отбора финансово ;) А школата на Пирин за мен е най-добрата в А група :)

Е разбира се че ще им дадът пари. ;)

Освен престиж, не мисля, че Пирин ще получи нещо друго. Нека не забравяме, че това са юноши, което означава, че нямат подписани професионлани договори т.е. могат подсилят всеки един отбор, без да се налага да се заплаща каквото и да е било на благоевградчани.
Най-много да се облагодетелстват от евентуална продажба впоследствие от Милан към друг отбор.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 май 2010 20:55

acmilan написа:Неведнъж съм писал в този форум,че мечтата ми е да видя българин с фланелката на любимия Милан :) А дано след време видим някое орле на Сан Сиро :) ;)

Много скоро ще видиш ;) Само дано Антонио Михайлов се опази от контузии и го очаква доста добро бъдеще.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Пирин”