LIVERPOOL - CSKA 0-1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA ULTRAS 15

LIVERPOOL - CSKA 0-1

Мнениеот CSKA ULTRAS 15 » 26 дек 2008 12:50

Tozi rezultat spomnqte li si go ''fenove'' na angliiskiq futbol pretbolagam da.E togava nqma da sporite 4e sre6tu srednqcite v angliq 6teli sme da padame s po 7-0, 8-0, 9-1.Srednqcite v Anglia 6te gi biem kato tapani.

Talic
Контакти:

Re: LIVERPOOL - CSKA 0-1

Мнениеот Talic » 26 дек 2008 13:02

Помня го много добре ,помня и Данчо Тодоров замалко тогава да направи резултата 2-0 и щеше да е още по-голяма драмата :) Иначе средняците нас ще пукат , като тъпани ... в момента няма нито един отбор в БЪЛГАРИЯ , който да победи някой тим от Англия (за Премиершип говоря ) ... Е сега ще видим с новите собственици ЦСКА как сте е ;)
САМО ЦСКА !
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

malerd
Контакти:

Мнениеот malerd » 26 дек 2008 13:05

az pomnq Litex-Cska=8:0

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 26 дек 2008 13:12

malerd написа:az pomnq Litex-Cska=8:0

lol само колко си забавен ... шибан кретен такъв еитакива , като тебе гола жена да не видят да те еба в мухльото :evil:
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 26 дек 2008 13:23

А аз помня, че след 1:3 Ливърпул игра формално този мач с резервите си! И помня, че негрото Сисе имаше поне 3 чисти голови положения, но не ги вкара!!! А иначе помня и Левски - цдна 7:1 и Левски - цдна 5:0!!! Помня и Литекс - цдна 8:0!!!!

blueteror

Мнениеот blueteror » 26 дек 2008 13:58

praseta :D :D :D zabludeniiiiiiiiiiiiiii :D :D :D

malerd
Контакти:

Мнениеот malerd » 26 дек 2008 14:56

ако, не помниш-треньор беше-Д.Пенев,във отборчето ви бяха-Ив.Петров-Пифа,Ст.Петров,М.Петров

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 26 дек 2008 17:05

malerd написа:talic-на мен гола жена не ми трябва,щом пред ме си ти НАДУПЕН.а ако, не помниш-треньор беше-Д.Пенев,във отборчето ви бяха-Ив.Петров-Пифа,Ст.Петров,М.Петров

Пифа не е участник в този мач ! Иво Иванов е злощастния вратар !
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 дек 2008 17:13

talic-на мен гола жена не ми трябва,щом пред ме си ти НАДУПЕН.а ако, не помниш-треньор беше-Д.Пенев,във отборчето ви бяха-Ив.Петров-Пифа,Ст.Петров,М.Петров

Хайде тогава след като си толкова паметен да ти опресня още паметта.Годината бе 1999.В началото на първенството Гриша Ганчев получи телефонно обаждане:"Виждаш ли колко е синьо небето?И правителството е синьо и шампиона ще е син!Това ти го казвам аз,Евгени Бакърджиев!!!"Това обаждане накара Гришата да позеленее от яд и амбиция и да се закълне,че Литекс ще стане шампион на всяка цена.Последва разговор на четири очи със собственика на ЦСКА Васил Божков.Като плод на тоя разговор,ЦСКА загуби мача си с Литекс с 8-0,което помогна на отбора от Ловеч благодарение на по добрата си голова разлика да има нужда от равенство в мача си на Герена за да стане шампион.В тоя мач въпреки държавната субсидия и мобилизирането на затворници от затвора в Казичане за ремонта на стадиона на Герена ,гостите от Ловеч удържаха равния резултат,което им осигури шампионската титла.Преди мача Ганчев бе направил кратък инструктаж на футболистите си."Момчета,до сега вие играхте за себе си.Утре ще играете за мен!Вие можете да си позволите да загубите всеки мач,но не и тоя,защото аз съм заложил авторитета си,и ако загубим мача няма да имам очи цяла година да се покажа пред хората!"По тоя начин Литекс станаха шампион и Ганчев се оказа единствения човек,успял да се противопостави на Валяка!Направи напук на впрягането на цялата държавна машина за усигуряването на титлата за Левски,своят отбор шампион.
Това е истината за загубата ни от Литекс с 8-0!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 26 дек 2008 17:29

Old_death написа:
talic-на мен гола жена не ми трябва,щом пред ме си ти НАДУПЕН.а ако, не помниш-треньор беше-Д.Пенев,във отборчето ви бяха-Ив.Петров-Пифа,Ст.Петров,М.Петров

Хайде тогава след като си толкова паметен да ти опресня още паметта.Годината бе 1999.В началото на първенството Гриша Ганчев получи телефонно обаждане:"Виждаш ли колко е синьо небето?И правителството е синьо и шампиона ще е син!Това ти го казвам аз,Евгени Бакърджиев!!!"Това обаждане накара Гришата да позеленее от яд и амбиция и да се закълне,че Литекс ще стане шампион на всяка цена.Последва разговор на четири очи със собственика на ЦСКА Васил Божков.Като плод на тоя разговор,ЦСКА загуби мача си с Литекс с 8-0,което помогна на отбора от Ловеч благодарение на по добрата си голова разлика да има нужда от равенство в мача си на Герена за да стане шампион.В тоя мач въпреки държавната субсидия и мобилизирането на затворници от затвора в Казичане за ремонта на стадиона на Герена ,гостите от Ловеч удържаха равния резултат,което им осигури шампионската титла.Преди мача Ганчев бе направил кратък инструктаж на футболистите си."Момчета,до сега вие играхте за себе си.Утре ще играете за мен!Вие можете да си позволите да загубите всеки мач,но не и тоя,защото аз съм заложил авторитета си,и ако загубим мача няма да имам очи цяла година да се покажа пред хората!"По тоя начин Литекс станаха шампион и Ганчев се оказа единствения човек,успял да се противопостави на Валяка!Направи напук на впрягането на цялата държавна машина за усигуряването на титлата за Левски,своят отбор шампион.
Това е истината за загубата ни от Литекс с 8-0!!!

Върви се прегледай - болен си!!!! А истината е, че Литекс направо ви размазаха във въпросния мач!!! И като си толкова отворен, я кажи кой на кого се обади за онова 7:1?!!

Върни се в “ЦСКА”