Да подкрепим Зафиров!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Да подкрепим Зафиров!!!

Мнениеот Гуу » 03 май 2010 18:36

cska_90 написа:Aбе ай стига с глупости!!!Зафиров не бил дорасъл!!Ама видите ли Дочев бил-кой е водил бе -някакви АМАТЪОРИ от Германия,че и оттам го изгониха-айде стига!!!!То ако ставаше само с дисциплина-ама не става-трябва и акъл!!Може и да е добър-но вие откъде сте сигурни!!Като ви слуша човек-ще си каже че има 5 титли на Германия + полуфинал за ШЛ най-малко!!Айде по-сериозно!!
Стиа сме ги сменяли-да го видим Зафето-не било у-ще!!!!То и Барса не е ама..............

Ами за треньор не е дорасъл. Не може до вчера да си бил футболист, а днес старши-треньор. Колкото и да е интелигентен, на Зафиров му трябва да известно време практика и обучение, та той дори още няма лиценз...
Просто за негово добро е да не става треньор, убеден съм, че след първата грешна стъпка ще бъде сравнен със земята. Просто никой няма да го чака в ЦСКА, както вчера феновете го подкрепяха, утре съвсем спокойно ще му се нахвърлят.

Вярно е , че Дочев е водил нискодивизионни отбори, но за сметка на това е постигнал някакъв успех с тях (все пак е избран за треньор на столетието на Падерборн), това определено не е случайно. Предвид кризата откъм добри български требьор, пак казвам, че Дочев е един не лош вариант. ;)
Последна промяна от Гуу на 03 май 2010 20:22, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
pinkopinkito
Контакти:

Мнениеот pinkopinkito » 03 май 2010 18:48

Според мен, все още му е раничко на Зафиров да става старши тренЬОр.Добре, че е Пенев да му казва кой-къде. Така, че си мисля - или Пенев или Дочев(примерно), с помощници Деянов и Зафиров.
Казвате, ама Дочев имал само успехи в ниските дивизии на Германия. Ниските, ама в Германия. Той и Гочето Василев в ниските дивизии на Германия се подвизаваше,ама тук в Бг, който пое, той стана шампион.
При все, Титаните имат думата. Те дават парите, те казват на кой ще плащат. :)

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 03 май 2010 19:10

Ако ще е със същите чалгари и тапешници и Любо си беше предостатъчен да ги направи насила шампиони ...
Пената не им знае имената, камо ли да им обясни на български кой какво да прави, и на Зафиров после пак ...
Кой домъкна дървото Руи Мигел и Муши - Пената ....
Зафето - същия случай като Гонзалиньо - ама имал дух и ги нахъсвал ... ми да вземат тогава оня дето реве по уредбата бе ???
Дочев бил спасил половината втора Бундеслига да не изпадне в трета - ЕВАЛА!!! ..... това ли ви трябва?
С тия мениджърски подлоги и шуробаджанаци под прикритие нищо не става.
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 май 2010 20:04

Вижте са Зафиров НЯМА КАК от СТАРШИ ТРЕНЬОР(по точно главен мениджър) да се смъкне ПАК на помощник-треньор :!:
Тандем Зафиров-Дочев НЕ СЪЩЕСТВУВА за момента!Не може днес да си старши треньор,а утре да те смъкнат на помощник-треньор!Тва се едно да си генерал и да те смъкнат на сержант :lol: :?:
Или Дочев,или Зафиров!Дочев може да е всякакъв,но нито го знам къв е,нито го знам що е ,нито го знам как е!За това е по-добре да си оставят Зафето(знам че е лесно да се говори след победи,но дори и да бяхме загубили аз ПАК щях да съм за Зафиров,защото не може за 2 месеца да се сменят 5 треньора!?!Айййде нема нужда...)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 03 май 2010 20:15

delqnski47 написа:Вижте са Зафиров НЯМА КАК от СТАРШИ ТРЕНЬОР(по точно главен мениджър) да се смъкне ПАК на помощник-треньор :!:
Тандем Зафиров-Дочев НЕ СЪЩЕСТВУВА за момента!Не може днес да си старши треньор,а утре да те смъкнат на помощник-треньор!Тва се едно да си генерал и да те смъкнат на сержант :lol: :?:
Или Дочев,или Зафиров!Дочев може да е всякакъв,но нито го знам къв е,нито го знам що е ,нито го знам как е!За това е по-добре да си оставят Зафето(знам че е лесно да се говори след победи,но дори и да бяхме загубили аз ПАК щях да съм за Зафиров,защото не може за 2 месеца да се сменят 5 треньора!?!Айййде нема нужда...)

Защо не ?
Александър Станков беше старши-треньор на ЦСКА, селекционер на младежкия национален отбор, но въпреки това не му попречи да стане помощник на Димитър Пенев миналата година.
Едва ли Зафиров е възлагал кой знае какви надежди, че ще остане начело на ЦСКА и след края на първенството, все пак бъдещето е пред негo, нека се поизучи, да набере опит, и най- важното - да вземе лиценз, пък за треньорството има време. ;)

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 03 май 2010 20:19

Фичо, това е треньора!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 03 май 2010 20:26

Сегашния екип трябва да продължи ! Дипломите не гарантират успех , Андоне се провали въпреки че на хартия беше върха .
Сега се вижда че има развитие , отбора играе все по-добре , с Дочев пак ще се вкараме във филми , няма гаранция че пак няма да тръгнем надолу .
Зафето няма да намери по-добър учител от Пената , една две години ще се учи , ще си вземе лиценза и тогава може и самостоятелно. :)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 03 май 2010 20:35

Зафиров още не е готов за ст. треньор.
Много бързо забравихте неадекватните смени и супер жалката игра срещу Монтана, Миньор, Берое (за купата). Вчера в началото само късмета ни спаси, бяха ли вкарали за 0:2 ходи ги обръщай, щяха да ни отнесат.
Зафиров да си остане помощник или да ходи да се обучава в чужбина, пък след някоя година да заповяда.
Колкото до Дочев и за него не съм настроен оптимистично.
Какви успехи е имал досега?
Каква е гаранцията, че ще се приспособи в Бг. джунглата?
Най-подходящият за мен беше Стойчо, но тоя нещастник Костадинов прецака нещата.
Титан дават парите и те си решават, но дано този път обмислят всичко много добре, за да не се борим и догодина за 2-3 място.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 03 май 2010 20:48

Гуардиола в колко отбора беше треньор преди да поеме Барселона.От школата им е това е .Което липсваше на Л.Пенев като комуникативност и човешко държание при Зафиров го има .Трябва да му се даде шанс ако няма лиценз про да си изкара дотогава комплект с чичо Митко :) .

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 04 май 2010 16:13

POPCORN написа:
Oziris написа:Ало "спецовете" ако Локото си беше вкарало положенията при 1-0 сега щяхте ли да говорите тези глупости? Зафиров е мегазле, няма такива идиотски смени като неговите, добре, че му сложиха Димитър Пенев да води отбора иначе отивахме на битката за 10-о място. Преди това просто ми строши нервите и той е същия "дървен" философ като Сашо Станков, с такива като тях най-много 6-о място догодина.

ако нали... а акото мерише и цапа гащи.а ако не бяха свирили измисленият фал на трифонов, щяхме да водим ние с 1 на 0.да не говорим,че до 30 мин Марков трявбаше да е вън от терена!Така че не ми акосвай много много,,,

Извинявай явно на тебе Зафиров ти е роднина и си сляп за уникалните му смени в предишните мачове, а се заяждаш за каквото на тебе ти изнася.

Върни се в “ЦСКА”