утре се навършват 67 години от раждането на Гунди

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: утре се навършват 67 години от раждането на Гунди

Мнениеот Madridist » 03 май 2010 16:55

Вироглав аз ако така си представям хипотетично,че не е открит телевизора, хипотетично си представям че не е открит и компютъра и интернета, и пак няма да може да ми кажеш кой е по-добър. Хората са направили тема, написали са дълбок поклон, ЧРД и т.н., нито някой е обидил ЦСКА или друг отбор и ти влизаш и почваш да обиждаш. За мен, в този случай не си прав. :roll: Иначе съм напълно съгласен с теб и помияра,че много българи са тотално затъпели и умствено деградирали. Гледам по Господарите, питат едно момче на около 11 години за малкото име на Левски, то вика "Само" :shock:
Последна промяна от Madridist на 03 май 2010 17:16, променено общо 5 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 03 май 2010 16:56

Имайте малко уважение към човека поне от гледна точка на това , че е починал ! За някои Гунди е просто футболист , за други е нещо повече от икона и пример за подражание . Най - много се наранява и най-голяма болка изпитва човек когато някой се изплюе върху неговата икона или върху това което обича или в което вярва , така че нека не си причиняваме мъка един на друг - българи сме преди всичко :!: ;)
Никой не може да ме убеди , че Гунди е бил просто някой , както не мога да убедя никой , че Гунди е бил най-великия футболист на планетата за всички времена ;)

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 03 май 2010 17:04

viroglav написа:
Madridist написа:Вироглав, ако ти съдиш за величието на някой само от телевизора, толкова по-зле за теб. По-този начин утре някой може да каже, че Пеле,Кройф и Бекенбауер не сме ги гледали на телевизор, следователно не може да смятаме, че са добри футболисти и пропагандата ни е накарала да ги обичаме и харесваме . Аз не съм левскар, но честитя рожденния ден на този голям футболист, който е една от легендите в българския футбол ;)

Ха да те питам , ей така хипотетично - представи си , че телевизията не е била открита ... Ти от къде щеше да разбереш например за качествата на Пеле ... Някой щеше да ти ги обрисува , да те убеди в тях ли ? Е , аз ти казвам , че Петър Жеков беше поне с три класи по - добър футболист от Гунди ... И на двамата съм им гледал мачове на живо. Това , че Гунди е бил репресиран , като са го "задължили" вместо Москвич да кара Алфа ромеото за наказание е друг въпрос ... По тия времена в цяла България е имало сигурно не повече от десетина такива и то предоставени за ползване на агенти на ДС и на синчета на висши партийни кадри. За какъв морал се претендира през тези вече десетки години не знам. Знаете ли какво съдържа въобще в себе си тази кратка дума ? Ще минат двайсет , трийсет години и ще обявите и Тодор Батков и Майкъл Чорни за легенди , че са били много морални и са купили дсетина титли за ПФК Левски. Убеден съм и в коментара на колегата , че феновете не само , че не знаят рождената дата на Иван Вазов , но дори и не знаят кой е той - Централен нападател ли е бил , вратар или халф ... Пропагандата е жалко нещо ... Винаги изкарва нещата такива , каквито на някой си му е изгодно да ги лансира. Те , 90 % от феновете на ПФК Левски не знаеха нищо и за Гунди до момента , в който Христо Стоичков започна да вкарва за Барселона , ама това вече е друг въпрос ... :lol:

Темата е за Гунди и годишнината от раждането му. Темата не е сравняване на качествата на Гунди и Жеков.

Поклон пред Гунди. Вечно ще бъде жив в сърцата ни.
Последна промяна от DrAvalanche на 03 май 2010 17:17, променено общо 1 път.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 май 2010 17:15

Дълбок поклон пред големият футболист и още по-голям човек - Гунди!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Мнениеот hgfgvh » 03 май 2010 17:17

Писна ми от чорбарчета, ама ми стигна до не знам къде вече, не мога да разбера защо във всяка една тема за Левски трябва да се намеси един такъв паразит и да мърси добрата атмосфера. Опитваме се да почетем паметта на иконата поне за нас Левскарите - Георги Аспарухов-Гунди, а тук някой си започва да обяснява кой бил велик и кой не...СТИГА ТОЛКОВА, НЕ НА МАЛОУМНИЦИТЕ :twisted: :twisted: :twisted: И САМО ЛЕВСКИ! Гунди обичаме те!!!

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 03 май 2010 17:22

Да оставим настрана головете за "Левски" , Гунди много е помогнал за успехите на националния отбор през 60-те, и заслужава ако не статус на "Икона", "Идол" и т.н., то поне уважение и признателност.Аз не мога да разбера какво им пречи това на някои хора, като че ли са им влезли в къщите.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 03 май 2010 17:26

Поклон на големия футболист и голям човек ГЕОРГИ АСПАРУХОВ - ГУНДИ.
Моля, феновете на цска да не цапат темата и да се спрат да петнят паметта на най-големия футболист на България.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 03 май 2010 17:27

Заглавието на темата е да ни информира , то не предполага за какво да пишем в нея. Трябва и аз да напиша "дълбок поклон" ли ? И пред какво да се кланям ? Пред задоволяването на нечие его и желание за създаване на идол ли ? Пак ви казвам - кръстете си отбора ПФК Гунди , както си прекръстихте стадиона и нещата ще си дойдат по местата. А между другото отбора ви се казваше Левски Спартак за тези с услужливо късата памет. Защо беше изтрито това Спартак не знам ... Като петдесет години е било част от историята ви и благодарение на него клубът е оцелял във времето. Дори и с още толкова агенти на ДС в управлението на отбора ви историята няма как да я пренапишете ... ПФК Левски си е отбора на милицията , както и Гунди е бил с милиционерски чин. Досега в световната история милиционер никога не е бил икона на каквато и да е било религия. Вие ще сте новатори в това ... :lol:

penkov87
Контакти:

Мнениеот penkov87 » 03 май 2010 17:50

viroglav написа:Заглавието на темата е да ни информира , то не предполага за какво да пишем в нея. Трябва и аз да напиша "дълбок поклон" ли ? И пред какво да се кланям ? Пред задоволяването на нечие его и желание за създаване на идол ли ? Пак ви казвам - кръстете си отбора ПФК Гунди , както си прекръстихте стадиона и нещата ще си дойдат по местата. А между другото отбора ви се казваше Левски Спартак за тези с услужливо късата памет. Защо беше изтрито това Спартак не знам ... Като петдесет години е било част от историята ви и благодарение на него клубът е оцелял във времето. Дори и с още толкова агенти на ДС в управлението на отбора ви историята няма как да я пренапишете ... ПФК Левски си е отбора на милицията , както и Гунди е бил с милиционерски чин. Досега в световната история милиционер никога не е бил икона на каквато и да е било религия. Вие ще сте новатори в това ... :lol:

запази си мнието за себе си

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 май 2010 17:53

viroglav написа:Заглавието на темата е да ни информира , то не предполага за какво да пишем в нея. Трябва и аз да напиша "дълбок поклон" ли ? И пред какво да се кланям ? Пред задоволяването на нечие его и желание за създаване на идол ли ? Пак ви казвам - кръстете си отбора ПФК Гунди , както си прекръстихте стадиона и нещата ще си дойдат по местата. А между другото отбора ви се казваше Левски Спартак за тези с услужливо късата памет. Защо беше изтрито това Спартак не знам ... Като петдесет години е било част от историята ви и благодарение на него клубът е оцелял във времето. Дори и с още толкова агенти на ДС в управлението на отбора ви историята няма как да я пренапишете ... ПФК Левски си е отбора на милицията , както и Гунди е бил с милиционерски чин. Досега в световната история милиционер никога не е бил икона на каквато и да е било религия. Вие ще сте новатори в това ... :lol:

Атанасов, теб още ли ти дават поле за изява? Как някой не те набара да ти счупи пръстите, че да спреш да пишеш глупости?!?!
Поклони се пред най-великият български футболист за 20век или пък си умри от злоба... Изборът е твой :)
Левски е създаден като Левски и винаги ще бъде Левски. Нито петолъчката, нито МВР, нито болният ти мозък ще променят това... Айде стига вече си промивал мозъците на малките фенове на "свещените" четири букви.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”