Да подкрепим Зафиров!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Да подкрепим Зафиров!!!

Мнениеот cska_90 » 03 май 2010 16:23

Гледайки последните мачове-ме хваща яд-защото се вижда,че като потенциал сме най-добрия отбор в България-но заради глупостите на ръководството изпуснахме сигурна титла-при изключително слаби конкуренти!!!Както и да -дано сега не направят поредната грешка и да доведат воделият някакви аматъори Дочев-а да оставят Зафето и Мето да довършат започнатото!! ;) ;) ;) Определено и двамата заедно с чичо Митко-значт как!!

Изображение
Изображение

redpride
Контакти:

Re: Да подкрепим Зафиров!!!

Мнениеот redpride » 03 май 2010 16:39

Пак ви казвам Зафето трябва да остане, Мето също, но не може без лиценз. Ако се съберът тримата Дочев, Зафиров и Деянов, тогава смятам, че ще тръгнем нагоре с грамадни крачки. Първия с немско възпитание, млад и надъхан, Зафето познава отлично отбора, а Мето е супер интелегентно момче. Този триумвират ще бъде водещ не само в България, но и в Европа. Само дано си паснат, като виждания и характер. За мен това е спасението на ЦСКА, защото Зафето и Мето са още млади, има какво да научат. Колкото до Радуканов, той е излишен, но Петко може да остане, вижда се, че работи много добре с Караджов.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 май 2010 16:41

Стига ве Зафиров си няма понятие от тая игра вчера само случайноста ни спаси играхме с девет човека заради умника Зафиров делев нападател и се търсеше с високи топки и до 25 минута нямахме нищо градивно двата бека играха като крила а крилата гледат мача от близо Зафето първо да ходи да се учи ЦСКА НЕ УЧИЛИЩЕ ЗА НЕКАДЪРНИЦИ :evil:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 03 май 2010 16:43

Абе големи спецялисти бе 1.Зафето няма лиценз 2.Дочев е перфектния избор според мен, а Зафето да му помага и да вземе лиценз и стига сме издигали плакати ами да си подкрепяме отбора вчера поредна глупост Костадиноff ЦСКА не е само публиката в сектор Г моляви.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Ще вземат ли от Титан за пореден път грешно решение!?

Мнениеот Гуу » 03 май 2010 16:54

Deluxx написа:Нека да дигнем плакат в сектор Г в неделя "Искаме Пената и Зафето"

защото ако ги сменят с някой който не е ЦСКАР по душа а идва от някакъв отбор...просто ще бъде кат с андоне

Пет пари не давам дали тренорът на ЦСКА ще бъде с червена душа. Въобще не ми пука, какъвто ще да е, дори и да е левскар. Единственото нещо, което искам, е да си върши работата, друго не ме интересува.
Колкото до Дочев, аз също не съм убеден, че е правилният избор, въпреки всичко обаче "титаните" са собственици, те дават парите, и те ще определят какво да става в ЦСКА. За мен също би било интересно да видя тандемът Зафиров- Деянов, но определено не мисля, че имат най-вече опитът и познанията да водят ЦСКА. Най-добре за всички ще е, ако поостанат за известно време като помощници.

Както и да е, въпреки всичко Дочев е човек, който има известни успехи в Германия (макар и в по-долните ешалони) и като нищо може да постигне някакъв успех с нас. Ако имам възможност да избирам Зафиров или Дочев, ще избера Дочев.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 03 май 2010 17:00

и според мен Зафиров трябва да остане! Вижда се, че футболистите играят много нахъсано и се раздават много повече отколкото при послените мачове на Пенев и Андоне! Нормално е да има скептицизъм, но Зафиров и Мето Деянов са заклети цскари, млади са, Мето е доста интелигентен а Зафето явно умее да мотивира, Пенев също ще им помага заедно с спортно техническия директор ( дано сменят Костадинов)! Имаме добри футболисти, трябва да се махнат 4,5 да се земат 3,4 нови, добра физическа подготовка и с по - практичен футбол ще станеме добър отбор! На Дочев ще му трябват поне 6 месеца да се адаптира и да влезе датаилно в нещата, а и една смяна ще е нова порция стрес за футболистите! Глупаво е когато отбора побеждава и игреа добре да се сменя треньора!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 03 май 2010 17:08

Абе не знам за Зафиров , но Димитър Пенев макар , че не може да върже едно смислено изречение е един от малкото хора в България които нааистина разбират от футбол , намиране и израстване на млади талнти в добри футболисти , мястото му е в ЦСКА и никъде другаде , не се нуждаете от друг треньор (лично мнение)

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 03 май 2010 17:09

зафето трябва да си го съхраним като кадър! НО !нека изкара лиценз да отиде на школовка в някой гранд 4-6 месеца ,да се пообогати откъм материята в най-съвременния и вид и тогава да му гласуват дългосрочно доверие ! Дочев е по скоро немски треньор -отколкото български .Притеснява ме че ще заприличаме на отбор от "цвайтен бундеслиген "-дисциплиниран и скучен ! нищо против Дочев иначе!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 03 май 2010 17:20

Още след мача с Летекс ядосан от един коментар на диджея-журналист Александров за някакви войни в ЦСКА писах, че тандема Зафиров-Пенев работи и трябва да му се даде шанс. Нов треньор ще означава пак приказки от сорта, че за 6 месеца отбор не се гради и темподобни глупости да сте чували някога Пенев старши да говори за даване на време за градене на отбор за сработки и други глупости не хвърля се човека в дълбокото и работи за постигане на резултати а за Зафиров какво да кажа да вземе лиценз и да се учи от най-добрия и двамата с Пената са били защитници а от защитниците май поне моите наблюдения са такива излизат по-добри треньри.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 03 май 2010 17:22

В еуфория сте, 'щот бихме Латекса и Локо СФ и затова подкрепяте Зафето.. Нищо лично, но все още не е дораснал за тренер на ЦСКА! Трябва му стаж! Вчера късметът ни спаси в началото.. Трябва един специалист разбиращ от тактика и може би Зафиров да му е помощник!
Дочев ми се струва свестен и интервютата, които дава са сносни така че :)
Ще видим момчета кой ще сложат. Обаче не трябва да се приема всяко решение на ръководството на нож! Не се прави така. Нали знаете, че този който плаща, поръчва музиката? Бъдете сигурни, че Титаните искат най-доброто за клуба!

Така че, апелирам към ТЪРПЕНИЕ и РАЗБИРАНЕ към шефовете!

Върни се в “ЦСКА”