Четете внимателно момчета. КТБ има 8% в Черноморец. Не знам колко % в КТБ има нашия собственик, но не са 100%. Дори да бяха 100 той със тези (част от 8%) със сигурност има под 50% + 1 глас (ако това е мажоритарния дял) в Ч-ц, така че няма никакъв проблем.
Как въобще може да ви хрумне, че собственикът на най-проспериращата БГ банка може да направи такава глупост?
Общото събрание извади Денис Ершов от надзора на "Петрол"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Общото събрание извади Денис Ершов от надзора на "Петрол"
105 години / 4 поколения ботевисти!
- botev_1912
- Контакти:
ilian12 написа:Четете внимателно момчета. КТБ има 8% в Черноморец. Не знам колко % в КТБ има нашия собственик, но не са 100%. Дори да бяха 100 той със тези (част от 8%) със сигурност има под 50% + 1 глас (ако това е мажоритарния дял) в Ч-ц, така че няма никакъв проблем.
Как въобще може да ви хрумне, че собственикът на най-проспериращата БГ банка може да направи такава глупост?
стига сте им се връзвали - на всичко отгоре КТБ няма и една акция в БПФК. при нас собственик е Сдружение Ботев Пловдив /тук даже и аз участвам/ и ТЦ-ИМЕ
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
ilian12 написа:Четете внимателно момчета. КТБ има 8% в Черноморец. Не знам колко % в КТБ има нашия собственик, но не са 100%. Дори да бяха 100 той със тези (част от 8%) със сигурност има под 50% + 1 глас (ако това е мажоритарния дял) в Ч-ц, така че няма никакъв проблем.
КТБ (банка майка на ДПС ) ИМА ТОЧНО 0 % в " ПСФК Черноморец Бургас" АД.
НИТО БОТЕВ Пловдив , НИТО Черноморец Бургас - може да са сателити на някого.
ico_pld_80 написа:Момче,като познавам baigeorgi при лична среща с него ще смениш не дилъра ами и гащите.А сега сериозно,спрете да си измисляте теми,защото ви е тъпо и няма кво да правите.Мисля че имате далеч по важни неща от това да пресмятате дали Ботев ще или няма да влезе в А група.Да не стане така накрая да си сменим местата.,което между другото е много по- вероятно.Айде със здравеntodorov написа:baigeorgi написа:ПУБЕР
Е-еееее, най-сетне. Разгеле. Видя ли, че не е трудно да мислиш и за други неща освен за дилъри.![]()
![]()
Ако шъ са бийти, извикати ни да глеами
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Общото събрание извади Денис Ершов от надзора на "Петрол"
И последно, че тук се разводни бая, това, че някой е написал нещо на майтап, не означава, че е истина или по-скоро, че наистина го мисли
Приемайте животът по-леко, защото иначе се живее трудно. Не се връзвайте така, ако сте оперирани както казах от майтап, просто не се дразнете с останалите 
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
ico_pld_80 написа:Момче,като познавам baigeorgi при лична среща с него ще смениш не дилъра ами и гащите.А сега сериозно,спрете да си измисляте теми,защото ви е тъпо и няма кво да правите.Мисля че имате далеч по важни неща от това да пресмятате дали Ботев ще или няма да влезе в А група.Да не стане така накрая да си сменим местата.,което между другото е много по- вероятно.Айде със здравеntodorov написа:baigeorgi написа:ПУБЕР
Е-еееее, най-сетне. Разгеле. Видя ли, че не е трудно да мислиш и за други неща освен за дилъри.![]()
![]()
Брррррр, мноооого страшен този "байгеорги" бе майна.
Сега сериозно: Хайде момчета. Поиграйте си малко с розовите пишлета и ни оставете сами. Тук сме батковци и си говорим за сериозни неща. Инак, ако любопитството ви гризе: поглеждайте в темите ни, но тихичко, че обсъждаме и вашето бъдеще.
ПС: Иначе бабаитчетата, като вас са ми слабост. Размазвам ги с шамари, като юлски комари в панорамно стъкло.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Когато кажеш и кадето кажеш отворко
Тръгнал си да доказваш нещо,доказвай го иначе олекваш и то много 
Очаквам само музиката от "Роки" да се чуе от някъде и вече съм сигурен, че си имаме нов Сталоун във форума 
П.П. И понеже не я чувам... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4[/youtube]
П.П. И понеже не я чувам... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4[/youtube]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
baigeorgi написа:Когато кажеш и кадето кажеш отворкоТръгнал си да доказваш нещо,доказвай го иначе олекваш и то много
Бургас: Пича е веселяк...
За тези на, които им се занимава: Пишат в търсачката на форума една възлова думички: дилър... Имената на препоръчителите цъфтят. Там ще намерите и нашия герой, който не знам, защо настоява да му доказвам известни нему неща.
ПС: Отплеснахме се от темата, като конска муха върху кучи гъз.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Bourgas написа:botev_1912 написа:dodo7271 написа:Това, което се разбира от тази тема, е, че "Черноморец" и "Ботев" (Пд) имат един и същи собственик - Корпоративна търговска банка.
сега Черноморец ще ни е сателит![]()
![]()
За сателит се съмнявам, по-скоро вие ще сте ни на нас като Черноморец Поморие. Жалкото е, че няма да можете да влезете в "А" група
Незнам "Черноморец" ли ще е сателит на "Ботев" или обратното но съм сигурен че
"Черноморец" винаги ще си остани един посрествен отбор който ще мъждука в средата на таблицата на "А"група докато не дойде денят когато Митко Събев реши да да го разбие както направи с "Нефтохимик" и приказката за Ч-ц , гнездо на Акули и прочие ще свърши.
А пък на тебе старче ще кажа само че във Бургас по-рано от 90-те истински футбол не се е играел "Черноморец" лягаше на всеки който се бореше за челните места
Благодарение на "Нефтохимик" Бургас видя (макар и за кратко) истински футбол Видя отбор който не се плаши от така наречените "грандове" а излиза и играе като равен с равен за това "НАФТАТА"ще е в сърцата на всеки истински БУРГАСКИ ФЕН без значение моментното им състояние
Бургас-морето,сините вълни!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!