Старши-треньорът на Черноморец Бургас призна, че липсата на ротация в отбора му се е оказала решаваща за незадоволителното представяне на „Стадиона на мира“
„Уморени сме, нямаше хъс в играта ни“, заяви Димитър Димитров-Херо. Старши-треньорът на Черноморец Бургас не скри разочарованието си от равенството с Миньор (1:1), като призна, че липсата на ротация в отбора му се е оказала решаваща за крайния изход на двубоя в Перник.Липсваше ни тази агресия, този хъс, който очаквах да покажем. На фона на показаното мисля, че резултатът е справедлив. Може би бяха изморени моите футболисти. При нас обаче няма ротация. Всички футболисти играят постоянно, а играем и истински мачове за разлика от други отбори. Накрая ще стане ясно дали е било ключово за крайното класиране това равенство тук, в Перник. Знаете, че гледам да съм по-спокоен, тъй като не е добре да ми се струпват в момента много емоции“, заяви Херо.
Един от лидерите на Черноморец убеден, че тимът му ще се пребори за участие в евротурнирите догодина
„Левски и ЦСКА не ме интересуват. Най-важното е, че се изравнихме с Лудогорец“, сподели след края на срещата Миньор – Черноморец Радостин Кишишев. Един от най-опитните футболисти в „А“ група и капитан на „акулите“ записа пълни 90 минути за бургаския клуб, който стигна до равенство 1:1 при гостуването си на „чуковете“.
„Може би е имало известна умора в нашия отбор. Разбира се, това се вижда най-добре отвън. Мисля, че се представихме добре, дори можехме първи да открием резултата. До края остават четири мача и нищо не е решено. Много ясно, че щеше да е по-добре, ако имахме още две точки в актива си. Продължаваме да се борим и мисля, че всичко ще е наред“, заяви след срещата Кишишев.
Игралият дълги години в английската Висша лига футболист коментира и предстоящото вечно дерби между Левски и ЦСКА. „Среща, която през годините се е обособила като мача на годината. Мен обаче този двубой въобще не ме интересува. Ако искат, да се бият с по 5:0 или да завършват наравно 2:2. Черноморец гони своите цели и само това гледам. Най-важното от всичко е, че се изравнихме с Лудогорец“.
[/center]