Херо: Мечтата ми е да стана шампион с Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Херо: Мечтата ми е да стана шампион с Черноморец

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 дек 2011 22:32

калпазанчо написа:Ицо, мерси за пожеланията. Все пак ние нямаме намерение да се отказване от инициативата си. Събрахме сме и ни е готино, тепърва ще се събираме повече и ще ни е още по-приятно. Ясно ни е че има хора, които подкрепят Херо, но не искат да дойдат заради Събев, заради стадиона,но....Ако тия хора само плюят по Събев, по Киряков, по нас като фенове (сещаш ли се накъде бия) няма как да има ефект. Ефект може да има само и единствено когато феновете в Бургас са единни и задружни и действат заедно, а не поотделно. Защото засега го правят именно по този начин и не виждам да има особен ефект. Па друго си е иде една кохорта от фенове на 2та отбора. Но засега е невъзможно - обясних ти защо. Ще мине доста време докато (ако) стане. Засега феновете на 2та отбора се държат като обидени племенни вождове на индиански племена, които воюват помежду си за едно канче питейна вода :mrgreen:

Ааааа , прекаляваш - кога съм те плюл тебе ... че аз още не съм ти видял очите :) Верно че имаше един момент , когато си говорехме за спаринги , ама тодоров издъни тогава постановката ;)
Сега сериозно - както казах , за идеи , дискусии и т.н , смятам че съм показал , че съм с вас ( макар все още да си чакам Джак Даниелс-а ;) ) . Поради единствената причина , че Херо заслужава подкрепата на "читава" агитка . Говориш за обединение на феновете ... съвсем хипотетично :
Аз мога да докарам поне 50 човека на стадиона в Лазур . Да кажем , че успея да ги убедя през едното полувреме да скандират за "отбора на Херо" . Та въпроса ми е - през другото полувреме , вие дали сте готови да скандирате с тях "Събев вън от Бургас" :?:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 13 дек 2011 09:44

Акаунт, в тоя си пост не съм визирал теб. Плюенето идва от едно друго място ;) Това другото предложение звучи като някакво уж принципно договаряне, което обаче на мен лично не ми се нрави. Да дойдат едни хора, които да се преструват едно полувреме....Ние не търсим такива хора. За нас футбола е забавление за хората на първо място. Ние търсим приятна компания, която се радва на първо място на играта, та после всичко останало...А ти визираш хора за всичкото останало ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 дек 2011 11:04

Ооопс момчета
Чакайте да си изясним първо приоритетите - обединяваме се в агитка, или се разединяваме в две?
Хайде нека първо се изградим като такава и после да му мислим кой Черноморец искаме. За мен лично, абревиатурата пред името не е от първостепенно значение. Нека не се правим на "сърдити старчета"! Сериозен съм!
Ако това ще се случва някога, трябва да има вече изградена значителна фенска маса, фен клуб организация и т.н. Та мисълта ми е да не поставяме каруцата пред коня де ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 дек 2011 11:17

Искам си Акаунта написа:
калпазанчо написа:Ицо, мерси за пожеланията. Все пак ние нямаме намерение да се отказване от инициативата си. Събрахме сме и ни е готино, тепърва ще се събираме повече и ще ни е още по-приятно. Ясно ни е че има хора, които подкрепят Херо, но не искат да дойдат заради Събев, заради стадиона,но....Ако тия хора само плюят по Събев, по Киряков, по нас като фенове (сещаш ли се накъде бия) няма как да има ефект. Ефект може да има само и единствено когато феновете в Бургас са единни и задружни и действат заедно, а не поотделно. Защото засега го правят именно по този начин и не виждам да има особен ефект. Па друго си е иде една кохорта от фенове на 2та отбора. Но засега е невъзможно - обясних ти защо. Ще мине доста време докато (ако) стане. Засега феновете на 2та отбора се държат като обидени племенни вождове на индиански племена, които воюват помежду си за едно канче питейна вода :mrgreen:

Ааааа , прекаляваш - кога съм те плюл тебе ... че аз още не съм ти видял очите :) Верно че имаше един момент , когато си говорехме за спаринги , ама тодоров издъни тогава постановката ;)
Сега сериозно - както казах , за идеи , дискусии и т.н , смятам че съм показал , че съм с вас ( макар все още да си чакам Джак Даниелс-а ;) ) . Поради единствената причина , че Херо заслужава подкрепата на "читава" агитка . Говориш за обединение на феновете ... съвсем хипотетично :
Аз мога да докарам поне 50 човека на стадиона в Лазур . Да кажем , че успея да ги убедя през едното полувреме да скандират за "отбора на Херо" . Та въпроса ми е - през другото полувреме , вие дали сте готови да скандирате с тях "Събев вън от Бургас" :?:

Акаунте, ми че той проблемът на Събев е, че е вън от Бургас! Проблемът е, че никога не е до отбора! Проблемът е, че е само бизнесмен, без футболно сърце!
Говориш за справедливост, гонене, промяна, но не посочваш алтернатива....
Писах го и в предния си поуст.... Ще се повторя - първо трябва да се обединим, да "набъбнем", да изградим авторитет на организация, на която и се "чува" думата и чак след това да поставяме изисквания и ултиматуми....
Само с омраза до никъде няма да я докараме :(
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 13 дек 2011 11:34

Ето, абсолютно на едно мнение съм с петкан. Акаунте, има много резон в мненията ти, в идеите ти, но са все някак хаотични, някак нереалистични (на този етап), някак твърде хипотетични...Накратко, най-лесно е да искаш нещо, друг е въпроса кой ще ти го даде, как, кога, с цената на какво, кой си ти че да искаш.... ;)
Идеята е точно за обединение на фенската маса. Типично обаче в момента в който някой иска обединение, друг иска разединение :(
Най-лесното е да свирнеш у някой форум и да кажеш - тука едни искат да псуват Събев, искате ли да се присъедините?....Или да си мечтаеш на тоя етап да "вразумиш" Дражев...
Не ме разбирай погрешно - не искам да ти чупя хатъра, не искам да ти разбивам мечтите, с радост ще посещавам когато мога и мачове на отбора, който създадете от нулата, дори и да не вземете емблемата и историята от тоя Тиквеник Дражев. За мен ще е още един бургаски отбор, създаден от и за фенове, дори и да нямате амбиции за нищо! Стига да играе отбора някъде из БУргас, иначе ще ми е много трудно, в момента съм без кола :(

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 13 дек 2011 11:37

А, и да допълня нещо - точно от това разединение не печели никой, само се налива вода във мелничката на хора като Събев, Дражев, Порточанов, Боби Перуката :( Нали си чувал за поговорката: Разделяй и владей :idea:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 13 дек 2011 21:40

Момчета, напълно съм съгласен с Вас. Затова и водя на няколко пъти спорове с Акаунта. Това имаме в момента, това и поддържаме. Затова трябва да се обединим и да покажем, че зад този отбор има качествени фенове. Това, което ни предлага Акаунта е неизвестно дали въобще ще се случи, а ако се случи неизвестно кога.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 дек 2011 14:28

k.dimitrov написа:Момчета, напълно съм съгласен с Вас. Затова и водя на няколко пъти спорове с Акаунта. Това имаме в момента, това и поддържаме. Затова трябва да се обединим и да покажем, че зад този отбор има качествени фенове. Това, което ни предлага Акаунта е неизвестно дали въобще ще се случи, а ако се случи неизвестно кога.

А , кажи им го :mrgreen: Никой не обърна внимание на думичката "идея" , а тя е ключовата . Признавам си обаче , че след изписването на толкова мнения в другата тема и особено след някои реакции ( най-вече изумрудени ) "идеята" започва да ми се струва все по-привлекателна ... ама пак си остава просто една идея .
Споровете които водим с теб ( и не само с теб ) са принципни , в рамките на добрия тон и с взаимно уважение към позицията на другия . Именно поради тази причина и дискутирам заедно с вас по въпросите за транспаранти ( даже имам и намерение да взема участие и в писането на химна ) . Обединение - добре . Самия факт , че се говори за обединение , показва , че разединение съществува . И то не е откакто аз пиша във форума ;) Защото аз имам и едни други спомени ... отпреди време . Когато мъкнех авери на мачовете на Черноморец , а те мен на мачовете на Нефтохимик . И как след мачовете сядахме на по бира да им направим анализ . На някой да му звучи познато ? И кога се промени всичко ? Говорите за обединение - добре . За обединението обаче трябва обща кауза - не спорове коя истина е "по-истинска" . И всичко от рода "ние сме прави" , "вие грешите" , "ние сме истинските , защото вас ви няма вече" , "ние сме истинските , защото сме били първи" ( а какво да кажем , за другите преди тях ) ... просто не работи за каузата "обединение" . Истината е една - за да има обединение , трябва да се премахнат причините за разединението " . Това е . И е просто . В бургаския футбол има една разделителна . Времето преди и след . С всичките му последствия . И докато тя съществува - трудно може да се говори за някакво обединение . Дотогава , че се разменят реплики , нападки , обвинения и всякакви епитети ... и "изумрудени бръщолевения" . А от опит знам , че най-лесния начин да загубиш нещо което имаш , е да се задоволяваш с вече постигнатото .

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 14 дек 2011 16:51

Акаунт, ние не се задоволяваме, а мечтаем с Херо - бъдещи шампиони. Това засега е целта ни.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 дек 2011 16:56

k.dimitrov написа:Акаунт, ние не се задоволяваме, а мечтаем с Херо - бъдещи шампиони. Това засега е целта ни.

И това е нещо . Пък и както казват - мечтите са безплатни ;) Аз съм сигурен , че и Събев мечтае отбора да стане шампион ... без да се налага да бърка в собствения си джоб за целта :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”