Херо напуска Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: Херо напуска Черноморец

Мнениеот baligo » 17 апр 2013 10:58

Captain Stottlemeyer написа:
ralka_levskarka написа:Това са глупости, поне според мен ;) , а и точно, когато Левски навършва 100- години, не, не, не му трябва този натиск. ;)

+1 :) "Левски" си има треньор, пък макар и "временен". От моя скромен житейски опит знам, че именно временните неща понякога стават най-постоянни. ;) Що се отнася до Херо - моите уважения към него, но той веднъж отказа на "Левски" (когато нямаше ангажименти), за да предпочете спокойствието в "Черноморец". Да си седи там, или ако безпаричието го налегне съвсем, да си потърси друг клуб, чиито най-високи цели са свързани с шестицата и участие в ЕКТ, а за евентуалното спечелване на купата на България ще му бъде издигнат паметник. 8-)

Аз не разбирам някои хора май са забравили, че Херо беше в Левски и въпреки резултатите и дубълът (доколкото помня), беше сменен, защото отбора не играеше играта, която се харесва на публиката. Ако гоним само класиране и резултат, то тогава защо беше сменен Илиян?!?!? Безкрайно уважавам Херо като човек и като специалист, но неговите отбори винаги са залагали на тактическа дисциплина и физика. Може и в мен да е проблемът, но не си спомням атрактивната и офанзивна игра на Левски при Херо.
RIR написа:Ако предположим, че статията се базира поне на някаква относителна истина, а именно, че на Херо му е писнало от финансовите мъки на Черноморец и иска да се махне, то това не означава, че автоматично ще дойде при нас.

Освен това, аз, лично за себе си, не знам дали ми се нрави Херо за треньор. Спомените ми от играта ни по негово време не са много чисти - то и доста време мина, но на Левски му трябва треньор, който да налага стил, в който ние водим играта.

А Херо в повечето време е бил треньор в отбори, в които не му се е налагало да бъде активната страна, а да излъже противника.

Истината е, че ние видяхме какво е да имаш няколко години подред един треньор, който успя да направи хубав отбор, който побеждаваше. И понеже вече няколко години не намираме такъв, вече скачаме от радост при мисълта за всеки, който е бил шампион с отбора или е бил 2-3 пъти ЦСКА. Което е супер незряло.

Точно за това говоря. Миналата година всички бяха неземно въодушевени, че идва Илиян, а тя каква стана...
Последна промяна от baligo на 17 апр 2013 11:29, променено общо 1 път.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 17 апр 2013 10:59

Херо е ЕДИНСТВЕНИЯТ български треньор, който става за треньор на Левски !! Лично мнение. Адски се надявам да преосмисли позицията си и да дойде при нас !

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 17 апр 2013 11:24

Успех на Херо в чужбина ;)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 апр 2013 11:29

Херо го видях преди няколко дни в Ловеч, какво е правил там нямам никаква идея.
Изображение

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 17 апр 2013 11:31

PFC Litex написа:Херо го видях преди няколко дни в Ловеч, какво е правил там нямам никаква идея.

Може да си е купувал кола :roll:
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 апр 2013 11:36

baligo написа:
PFC Litex написа:Херо го видях преди няколко дни в Ловеч, какво е правил там нямам никаква идея.

Може да си е купувал кола :roll:

Възможно е, нямам идея, просто го видях, а това съвсем нищо не означава.
Изображение

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 апр 2013 11:44

Сигурно е правил инспекция на стадиона за предстоящото гостуване на Левски в Ловеч!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 апр 2013 11:47

Пламен Киряков: В Черноморец никой не се бърка на Херо, затова той остава в Бургас

Тъй че може темата да я пращате на майната си
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 17 апр 2013 12:00

Пълни глупости, Херо не би се подвел да стане треньор с измамници като Тонев, Донев и т.н. на главата.

Потребителски аватар
moni74
Контакти:

Мнениеот moni74 » 17 апр 2013 12:01

Киряков може много да говори, но безпаричието рано или късно ще избие на някъде. Щом Херо е стигнал да лобира пред кмета Общината да помогне финансово, и са му отказали, то явно Събев мисли съвсем да врътне кранчето.
Не виждам смисъл Херо да води Черноморец в "Б" група, а вероятно догодина натам ще се запътят. В такъв случай бъдещето му е или в Левски, или в Литекс /ако Стоичков отиде някъде/ или отново навън. Предвид здравето му, едва ли ще иска пак на гурбет. Така че реално вариантите за него извън Бургас са два.
А, и третия вариант е едно на пръв поглед немислимо обединение на Черноморец с Нефтохимик. Заедно може и да се закърпи положението, но пак ще е за временно.
„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “

в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“

Върни се в “Черноморец”