ntodorov написа:Искам си Акаунта написа:petkan написа:Момчета, вие разбирате ли значението на тази новина?! Ами, че това си е повод за тридневен банкет!!! .....поне![]()
Благодарим ти Мите!
Да си ни жив и здрав!
Аз поне много добре разбирам значението на такива новини . Всички много добре знаем каква е причината Херо да стои в Бургас ... И тя няма нищо общо с осигурените му от "ръководството" условия за работа . Дай боже Херо дълги години да прави футбол в Бургас . Но поради чисто футболни причини . Тази новина не е нищо друго , освен една ПР акция , на хора целящи да изтъкнат себе си - демек има ръководство което видиш ли , е "успяло" да задържи Херо в Черноморец .
Миро. Тук наистина не те разбрах.
Причината Херо да остане за още три години в Черноморец може би ще изскочи всеки момент.![]()
ПС: Ти наистина ли вярваш, че Херо остава за три години в Черноморец заради ПР-а на Събев или Киряков...Не вярвам да го мислиш.
Впрочем на, кой му трябва ПР сред гъмжило от грижливо отгледани прости и първични люде в милата ни татковина. Та за, какъв ПР иде дума ? Пред кой да изпъкнат ? Пред мен, теб и Ваньо Дизела ли ?
На Събев му е точно под мишницата, какво си мислим за него аз, ти и Ванката
Особено последните двама.
[/center]
[/center]
[/center]
[/center]