Заслужава ли Балъков още кредит на доверие?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Re: Заслужава ли Балъков още кредит на доверие?

Мнениеот Jeff Ament » 15 мар 2010 17:52

kartago написа:
Alternative написа:Веднъж коментирах колко слаб треньор е Балъков,няма нужда да задълбочавам темата. :mrgreen:

Вашият да не е по-добър ??? ......... :lol: :lol: :lol:

Раздвояваш темата. ;)
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 15 мар 2010 17:53

peterx написа:Мисля, че в Черноморец си имате един сравнително добър план за развитие.
Не може да се иска за толкова малко време и едва ли не отборът да стане шампион.
Работи се в правилната посока. Организацията е добра. Оставете хората да правят това, което разбират, и добрите резултати ще последват.

Стига сте се заблуждавали, хора! Преди година и половина Черноморец имаше отбор, на който му трябваше по един играч във всяка линия и спокойно можеше да се бори за челните места в първенството. Когато дойде Балъков, каза че щял да променя много неща и действително промени много положителни неща в организационен план, но защо му трябваше да съсипва готовият отбор???? Няма логика. Когато гледах мача ЦСКА - Черноморец 2:1 от есента на сезон 2008-2009, се убедих в гениалността на Херо, който от НИЩО направи НЕЩО. Отборът му диктуваше събитията на Българска армия, в тази есенна вечер, така както никой отбор гостувал на Армията в последните 30 години не го е правил. Никога не бях гледал ЦСКА да се отбранява така в тяхната половина срещу гостувщ отбор, а само двата гола на Манчев от двете възможности за ЦСКА, които реализираха на 100%, решиха изхода на мача. Дойде Балъков и за година и половина напълнихме А група с качествени български футболист без пари, а изхарчи сумати за чужденци с по-слаби футболни качества. Това е истината. Просто Балъков нестава, и малките деца вече го знаят

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 15 мар 2010 17:56

В Черноморец се наливат пари в дълготрайни материални активи, под формата на ЗАЕМ !!! Заем от фирми на М.Събев към клуба, който е освен на Събев е и на Община Бургас....пари за играчи не се дават...всичко е един голям балон, който ще се пукне съвесем скоро... имаше планове да се строи нов стадион на мястото на стария, но истината е, че след 2-3 години на мястото на стадиона ще има всичко друго,но не и спортно съоражение....

Потребителски аватар
ALBION
Контакти:

Мнениеот ALBION » 15 мар 2010 18:05

Parmalat написа:Tвърдо съм Балъков да работи.И съм сигурен че ще има успехи в бъдеще като треньор на Черноморец.Балъков ще отсее малкото което става в този отбор от играчи и ще догражда отбора с играчи от школата,която се изгражда в момента!!!Изчакайте 2 години и ще говорим пак.

Какво да работи? Може би като изпълнителен директор, но не и като мениджър. Щял да отсява...... абе приятел, не виждаш ли че потъваме и колкото повече продължаваме да се заблуждаваме, агонията ни ще ни съсипе психически. Имам за себе си един вариант който може да се окаже печеливш, но трябва и трезво разбиране на нещата от самото ръководство. Идеален вариант е Бала да се отегли в името на просперитета на клуба, все пак ако има достойнство и иска да запази името си чисто е длъжен да го направи. Пък нека Митко Събев го направи своя дясна ръка и движи нещата в спортно технически план, а на негово място да поканят Георги Василев и без друго той живее вече в Несебър. Явно Балъков все още не е узрял за мениджър и ако има заложби на добър организатор може да направят с Гочето добър тандем и да реализират нещо запомнящо се в Бургас.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 15 мар 2010 18:08

velez написа:В Черноморец се наливат пари в дълготрайни материални активи, под формата на ЗАЕМ !!! Заем от фирми на М.Събев към клуба, който е освен на Събев е и на Община Бургас....пари за играчи не се дават...всичко е един голям балон, който ще се пукне съвесем скоро... имаше планове да се строи нов стадион на мястото на стария, но истината е, че след 2-3 години на мястото на стадиона ще има всичко друго,но не и спортно съоражение....

Абе той Събев, че си има някакви планове сигурно си има, но това е друга тема и а отречи му че осигурява всичко за отбора в сравнение с отбори които нямат пари за заплати си е направо супер. А Балъков че направи отбор от играчи които немогат да бият Берое като домакини и имат 8 или 9 поредни загуби ето това е темата.

Потребителски аватар
iskren97
Контакти:

Мнениеот iskren97 » 15 мар 2010 18:37

hubavite ne6ta stavat bavno i s mnogo tarpenie,doverie i malko 6ans.
Ostavete 4oveka na spokoistvie

Потребителски аватар
fewgtg
Контакти:

Мнениеот fewgtg » 15 мар 2010 18:48

Слабичак треньор е, но ще се научи :)

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 15 мар 2010 19:31

Заслужава ! Нека го оставим да работи, никой не е заявявал амбиции за една година след назначаването му. Проекта е за 3-4-5 години, като поне аз ще изчакам търпеливо още 2 години.

Сега най-важното нещо е да се върнат двамата защитници, Кръстев и Дянков и играта да тръгне.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 15 мар 2010 21:03

ALBION написа:
Parmalat написа:Tвърдо съм Балъков да работи.И съм сигурен че ще има успехи в бъдеще като треньор на Черноморец.Балъков ще отсее малкото което става в този отбор от играчи и ще догражда отбора с играчи от школата,която се изгражда в момента!!!Изчакайте 2 години и ще говорим пак.

Какво да работи? Може би като изпълнителен директор, но не и като мениджър. Щял да отсява...... абе приятел, не виждаш ли че потъваме и колкото повече продължаваме да се заблуждаваме, агонията ни ще ни съсипе психически. Имам за себе си един вариант който може да се окаже печеливш, но трябва и трезво разбиране на нещата от самото ръководство. Идеален вариант е Бала да се отегли в името на просперитета на клуба, все пак ако има достойнство и иска да запази името си чисто е длъжен да го направи. Пък нека Митко Събев го направи своя дясна ръка и движи нещата в спортно технически план, а на негово място да поканят Георги Василев и без друго той живее вече в Несебър. Явно Балъков все още не е узрял за мениджър и ако има заложби на добър организатор може да направят с Гочето добър тандем и да реализират нещо запомнящо се в Бургас.

Съгласен съм с ALBION, това също е добър вариант, но все пак нека видим какво ще стане след този сезон :)
[center]Изображение[/center]

hmm
Контакти:

Мнениеот hmm » 15 мар 2010 21:27

каква дългосрочна работа бе младежи
какво изчакване на школата да проработи

ами че вие взехте школата на НЕФТОХИМИК която е най-добрата в България и всички момчета в нея са ставали по няколко пъти шампиони на страната
какво ще чакате да заработи не разбирам след като си имате школа работеща на 100%
младите таланти са на лице интересно е защо не са в отбора
събев точно преди 10 години ги говореше същите тези планове и дългосрочни инвестиционни проекти за НАФТАТА и вижте сега как стоят нещата
90% от пишещите тук вероятно са родени след 98-ма година след като продължават да възхваляват "методите" на събев
чудно ми е как може българския народ да е толкова малоумен и 100 пъти да вярва на лъжи казани 100 пъти от доказани лъжци

Върни се в “Черноморец”