lz1tmw написа:Conan написа:lz1tmw - Представи си ... знам историята на Нефтохимик . Имах покана да играя за тях навремето . Знам и историята на Черноморец . Техен юноша съм . И поради тази причина предпочетох да остана и да се опитам да се наложа в родния си отбор , вместо да отида в мъжкия отбор на Нефтохимик , тогава във "В" група . Знам и какво стана с футбола в Бургас когато в него влязоха Дражев и Събев . Знам и защо (и от кой ) беше създаден Черноморец 919 . Знам също , че почти 100% от "английския сектор" ( ако знаеш какво е това ) не признава отбора на Събев за Черноморец . И не само ние от тогавашната агитка , а и още много хора . И това си личи по празните трибуни на стадиона в Лазур . Този отбор не е Черноморец , никога не е бил , и никога няма да бъде . Колкото и да се опитвам ПР-те на Събев да преписват чужда история . Лично аз нямам нищо против отбора . И ако Събев го прекръсти на Нафтекс , Петролспорт или както там реши , ще спра да пиша . Но докато банда чуждестранни наемници и родни некадърници облечени в синьо , водени в провалил се с всеки отбор който е водил треньор , се гаврят с името Черноморец няма да мълча . За мен максимата - Един е Събев и Балъков е негов пророк не важи . Защото до този момент Събев е синоним на лъжи и разруха за бургаския футбол . Ако си прочел в предната тема , там съм посочил всички дадени обещания от идването на Балъков и стартирането на "проекта Черноморец" . След като аз съм съм злобен - ти ми посочи кои обещания са спазени . Къде е обещаната селекция ? Къде са играчите които ще оформят ядрото на отбора който ще донесе титлата след 5 години ... извинявам се , след 4 . Една година вече мина , а отбора е по-стар и играе по-зле , отколкото преди Балъков ?
Отговор набързо. Като не те кефи този отбор пиши за отбора на Дражев. Каквото си играл при Черноморец това щеше да бъдеш и в Нефтохимик- да носиш водата на старите кучета. И нама какво да държиш сметка на Събев. Плащай за музиката и тогава поръчвай каквото си искаш!!!
Ами ти само за агиткака си ставал. Не не знам за английскя сектор, на нас всичките ни викаха запалянковци. Ама бях с плакат на мача кога Черноморец се бореше за влизане в А група срещу Сливен и загубихме с 1-0 преди повече от 35 години