Agnostic front 1912 написа:subzero написа:Аз още не съм готов да коментирам мача. Все още ми е като сън. Най-много ме е яд,че заради тази загуба,загубихме фенове. Ако бяхме победили,следващия мач щеше да има доста повече зрители. Уви,оставаме 20.
Преди 90-те години знаех само за един отбор от Бургас и това беше Черноморец!!Къде отиде публиката на Черноморец?!Цветовете ли смениха?!Ако е така,жалко за такива хора!Феновете на Нефтохимик са повече и имат "по-ултра култура".
Е как да знаеш Нефтохимик преди 90-те като те бяха асансьор между Б и В група и единственото с което се прочуха беше изхвърлянето им Б група заради уговорен мач.На стадиона ходеха по 1000 семки, а тези техните велики фенове дето подкрепяли отбора от 80-те нито се чуваха или виждаха,понеже нямаше скандирания,шалчета и т.н.,а само люто чоплене на семки и махленски псувни и подвиквания.Не си от тези, които ни следиш форума,иначе щеше да разбереш как водещи фигури от тяхната агитка са подкрепяли Черноморец началото на 90-те или не са се интересували от футбол, а останалите са дечица от това време израснали с успехите на Нефтохимик.Ето и един дето не пропускаше мач на Черноморец до средата на 90-те http://www.burgasutre.bg/2013/06/19/173070-zhoro_unisona_vizhdam_12_tochki_za_naftata_v_purvite_chetiri_kruga.
Феновете на Черноморец изчезнаха покрай лутането на отбора в долните групи през 90-те,миграцията на хората напуснали Бургас в търсене на реализация,мръсотията настъпила в българския футбол,по възрастните от онова време са напуснали този свят с някои изключение, други както би отбелязал Акаунта не припознават този отбор,отделно Бургас се напълни със селяни от Сливенско,Ямболско,Руенско,Странджа и други населени места,които или не се вълнуват от футбол или са били облъчени по родните си места с шопските отбори и затова стадиона се пълни що годе единствено, когато играем срещу тях,а заради такива пришълци в града липсва оня местен шовинизъм,заради който се пълнеше стадиона през онези години.