История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FCH

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот FCH » 10 май 2013 01:36

Bourgas написа:Иване, прав си, но сега и с играчи нито един от двата отбора не може да напълни нито един от стадионите в града, освен в Долно езерово. За съжаление... За другите неща си прав почти на 100%.

Че кои са стадионите освен "Нефтохимик'' и "Червено знаме"? Извини ме за неудобния въпрос, но просто ми е жал като видя руината "Черноморец"...

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 10 май 2013 14:33

Bourgas написа:
xadez написа:
Bourgas написа:
xapdyep написа:И да е било явление, поне остави хубава следа, докато това явление ПСФК, остави само горчив привкус на футболни хора в града! И много задължения ... към вътрешни хора в клуба!

Нещото, което остави "явлението" и за което трябва всички да си блъскаме сега главите и да съжаляваме са безплатните входове, на които години наред се научиха всичките да гледат мачове.

Хайде пак заради Нефтохимик трябва да си "блъскате" главите.А не трябва ли да си ги блъскате за това,че ръководството Ви продава всичко за което се предложат пари?Не трябва ли да си "блъскате" главите ,че ако бяхте запазили Шаешу,Асис и другите които продадохте (забравих им имената)щяхте да играете атрактивен футбол да сте в тройката и да видим дали нямаше да се пълни стадиона.Но пак Нефтохимик бил виновен,че на хората им се свидят 2-5лв за билет.Не,не им се свидят но хората искат да гледат футбол,атрактивен,нападателен,да се раздават футболистите независимо противника и резултата.А не да си мислят кога ще свърши мача и да ходят на чалгаджийниците да пушат и пият.В момента и при двата отбора ако пуснат свободен вход, разликата в посещаемостта им от сега ще е не повече от 500души.

Аз за другите неща си я блъскам, визирах безплатните входове. Не можеш да отречеш, колкото и да си заслепен, че от това страдаме в момента всички.

аз и на черноморец не съм плащал никога вход, докато си беше на комлука средата на 90-те! Защо тогава обвинявате Нефтохимик???

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 май 2013 14:42

Хайде пак заради Нефтохимик трябва да си "блъскате" главите.А не трябва ли да си ги блъскате за това,че ръководството Ви продава всичко за което се предложат пари?Не трябва ли да си "блъскате" главите ,че ако бяхте запазили Шаешу,Асис и другите които продадохте (забравих им имената)щяхте да играете атрактивен футбол да сте в тройката и да видим дали нямаше да се пълни стадиона.Но пак Нефтохимик бил виновен,че на хората им се свидят 2-5лв за билет.Не,не им се свидят но хората искат да гледат футбол,атрактивен,нападателен,да се раздават футболистите независимо противника и резултата.А не да си мислят кога ще свърши мача и да ходят на чалгаджийниците да пушат и пият.В момента и при двата отбора ако пуснат свободен вход, разликата в посещаемостта им от сега ще е не повече от 500души.[/quote]
Аз за другите неща си я блъскам, визирах безплатните входове. Не можеш да отречеш, колкото и да си заслепен, че от това страдаме в момента всички.[/quote]
аз и на черноморец не съм плащал никога вход, докато си беше на комлука средата на 90-те! Защо тогава обвинявате Нефтохимик???[/quote]

Първо се пише Черноморец,второ в Акациите и трето на стадион Черноморец винаги е било с вход.
А нима господина с мустака не въведе безплатния вход и чушкопеците?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 10 май 2013 15:00

Направо беше винаги с вход! и на двата отбора беше без пари... стига сте си измисляли! на мене никой не ми е искал пари за вход, малко по - късно след 2000 г. и на двата тима билетчетата взеха да стават по левче ...

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 10 май 2013 15:08

Всички ново Бургазлии викат "Комлука" на онази част от Бургас , където е по пътя за Меден рудник .Понеже те са далече от историят ан град Бургас и са си в часност селяндури населили комплексите в Бургас след 70
忍者

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 май 2013 15:56

xapdyep написа:Направо беше винаги с вход! и на двата отбора беше без пари... стига сте си измисляли! на мене никой не ми е искал пари за вход, малко по - късно след 2000 г. и на двата тима билетчетата взеха да стават по левче ...

Не мога да се съглася с теб.Аз съм по малък от повечето пишеш ти тук.Моите спомени са някъде от 86 където всички чинно се нареждаха пред металните каси.Нека и по възрастните да кажат как е било.Ама по прясно си спомням за чушкопецитe и отлива на публика на ст.Нефтохимик след въвеждането на символичните билети от 2лв
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 май 2013 16:28

[offtopic]аз и на черноморец не съм плащал никога вход, докато си беше на комлука средата на 90-те! Защо тогава обвинявате Нефтохимик???[/offtopic]
НИКОГА на стадион Черноморец не се е влизало без пари. Хардуер. Ако си бил на рамото на някой по-възрастен - тогава може и да си влизал без пари. На времето - нас децата ни пускаха на стадиона само с настойник. За това се присламчвахме, към някой чичко и той казваше на пропусквателя ( чичковци на пенсионна възраст) - " Момчето е с мен". В средата на 90 - те по времето на Ивайло Дражев само котките влизаха без пари.
ПС: За Комлука доказваш тотално непознаване на Бургас. Точно там, където е стадион Черноморец централната част на града е била много близка до него - 1956/1957. Дори по-това време мястото, където е построен сегашния стадион Лазур не е било в пределите на град Бургас, но и Бартоломей най-точно е описал незнанието на ново бургазлии и мешането им на Комлук, Акации, център...Абе сбъркани станаха градът и неговите трудови хора...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 май 2013 16:29

xapdyep написа:Направо беше винаги с вход! и на двата отбора беше без пари... стига сте си измисляли! на мене никой не ми е искал пари за вход, малко по - късно след 2000 г. и на двата тима билетчетата взеха да стават по левче ...

Грешиш с мачовете на Нефтохимик, които се играеха сезон 96-97 на стадион Черноморец. Сигурен бъди.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 май 2013 18:54

Хардуера има проблеми и със софтуера :mrgreen: Не му се връзвайте, явен манипулатор, победител в томболата за чушкопеци, навярно. Никога не се е влизало на стадион "9 Септември" и по-късно стадион "Черноморец" с вход, освен на мачовете на Нехтохимик, чиито маса фенове всеки ден ни убеждават, че са новодомци в Бургас с тоталното си незнаене на кварталите на града. Мъка, мъка... Трудови хора.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 10 май 2013 19:29

A къде са хората родени 90-98г които в момента са 23-15г защо не са на стадиона?И те ли са облъчени от Порточанов да ходят само без пари на мач?Макар,че по това време са били невръстни деца,даже бебета ;) Порточанов ли отново е виновен,че тези хора нямат интерес да посещават мачове?Или разковничето е някъде другаде? ;)

Върни се в “Черноморец”