Мнениеот ivan56 » 10 май 2013 14:42
Хайде пак заради Нефтохимик трябва да си "блъскате" главите.А не трябва ли да си ги блъскате за това,че ръководството Ви продава всичко за което се предложат пари?Не трябва ли да си "блъскате" главите ,че ако бяхте запазили Шаешу,Асис и другите които продадохте (забравих им имената)щяхте да играете атрактивен футбол да сте в тройката и да видим дали нямаше да се пълни стадиона.Но пак Нефтохимик бил виновен,че на хората им се свидят 2-5лв за билет.Не,не им се свидят но хората искат да гледат футбол,атрактивен,нападателен,да се раздават футболистите независимо противника и резултата.А не да си мислят кога ще свърши мача и да ходят на чалгаджийниците да пушат и пият.В момента и при двата отбора ако пуснат свободен вход, разликата в посещаемостта им от сега ще е не повече от 500души.[/quote]
Аз за другите неща си я блъскам, визирах безплатните входове. Не можеш да отречеш, колкото и да си заслепен, че от това страдаме в момента всички.[/quote]
аз и на черноморец не съм плащал никога вход, докато си беше на комлука средата на 90-те! Защо тогава обвинявате Нефтохимик???[/quote]
Първо се пише Черноморец,второ в Акациите и трето на стадион Черноморец винаги е било с вход.
А нима господина с мустака не въведе безплатния вход и чушкопеците?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...