Официално: Херо преподписа за 3 години с Черноморец (Бургас)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Официално: Херо преподписа за 3 години с Черноморец (Бургас)

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 дек 2012 18:57

калпазанчо написа:Радвам се когато има хора на различни мнения. Това е добре за демокрацията. Но все пак държа да подчертая, че наистина някои хора буквално по цял ден правим разни неща да се случват, а други само пишат по форумите...
Аз знам примерно Тошко как по цял ден обикаля с неговата кола наляво надясно да събира хора за екскурзията, как не спира да звъни по телефоните, да пише във фейсбука и т.н. Всичко го правим без тънки сметки за какво и защо...А някои хора не са си мръднали пръста и имат претенции...примерно за някакво заглавие на някаква статия. Ама хайде малкко по-сериозно - не сме на 12 години. Така все едно плюете на нашия труд - на мен, на Тошко, на Нейчо, на Петьо, на Коцето, на Дидовците, на Никитата, на Събин....да не ги изброявам всички които ПРАВИМ нещо реално.

Ето такива мнения ме убеждават в правотата на решението ми да се дистанцирам от фен клуба и дейността му . И засилват опасенията ми , че в крайна сметка той може да се превърне в казионна клакьорска организация към самия клуб . Надявам се че Събин , ще съумее да не допусне това да се случи ... но се надявам и да има необходимата подкрепа . Ако не смятах , че той е правилния човек - нямаше да го предложа за поста . Никой не се беше сетил за него , докато не споделих , че той е човека от който бъдещия фен клуб има нужда ... Така че може да се каже , че с този си макар малък и несъществен принос съм си извоювал правото да не се съгласявам с интервютата на Киряков и да си позволявам да изразявам несъгласието си гласно и в писмен вид . А и ако сте забелязали , се въздържам от коментари в "официалния форум" .
Въпреки всичко , щом критиките ми към ръководството на клуба се определят като нападки към ръководството на ФЕН КЛУБА ... то поднасям извиненията си към всички които са се почувствали засегнати .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 дек 2012 22:05

Bourgas написа:Думите на Херо ги помня много добре, бях на пресконференцията. Той каза, предложиха ми преди два дена и приех много бързо. Не мисля, че това е ПР. ПР за кого? След като в този клуб в момента без спортните личности работят 20 човека, в това число чистачките и пазачите? Айде моля ви се. Едно хубаво нещо не съм чул от вас. А толкова много неща правим ние. Майната му на клуба, поне нас оценете. И ги правим безвъзмезно от любов, не за пари или облаги други. Как пък така един път не чух, че Черноморец или ръководството му направиха нещо хубаво? Пояснявам, че повечето нови неща са наши предложения. Спирам да пиша тук, че само се нервя.

Моля,уточни 'ВАС" !! Щот аз в официални и в не официални разговори винаги съм твърдял,че има хора сред нас,които заслужават адмирации за всичко,което са направили и правят !! Оценявам това,което правите и не мисля,че съм сред тези "ВАС". ;)
Иначе и мен много работи написани тук ме дразнят. И е нормално ти да реагираш по-остро като знаеш колко труд си вложил за да се случи нещо.
П.П. Владо,извинявай,че не успях да ти обърна внимание вчера. Жена ми ме беше помъкнала по магазините. :evil: Щях да ти звъня,ама забравих. :oops: Мини тия дни,ако искаш !! ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 дек 2012 10:17

Миро, когато едните правят нещо, а другите седят и коментират - така ще е. Когато вземеш да помагаш малко с организацията, тогава няма да съм на такова мнение. Зад всичко което сме направили дотук стои сериозен труд, не приказки ;) Критика - да, ама градивна! И малко помощ няма да откажем...ако решиш да отделиш да малко от свободното си време в полза на фенклуба ще е добре дошло. Тогава може и да приемем и другата критика...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 дек 2012 13:18

калпазанчо написа:Миро, когато едните правят нещо, а другите седят и коментират - така ще е. Когато вземеш да помагаш малко с организацията, тогава няма да съм на такова мнение. Зад всичко което сме направили дотук стои сериозен труд, не приказки ;) Критика - да, ама градивна! И малко помощ няма да откажем...ако решиш да отделиш да малко от свободното си време в полза на фенклуба ще е добре дошло. Тогава може и да приемем и другата критика...

Ами адресирай тогава пожеланията към "другите" , защото аз не попадам в това число . ;)
1. Верно че съм вече на възраст , ама ми се въртят едни спомени за едни срещи на които съм присъствал и съм давал предложения ( поне едно от които се реализира ) . Така , че освен седенето и коментирането имам и нещо свършено , така да се каже . Естествено не мога да се сравнявам с много други хора по обем свършена работа . Дали съм можел да дам повече - със сигурност . Да кажем , вложил съм точно толкова , колкото съм сметнал за необходимо .
2. Пак питам - къде съм написал нещо , с което съм омаловажил свършената работа по "фенска линия" ? Къде съм критикувал работата на фенклуба като цяло , или на отделни негови членове ? Кога фенклуба стана част от управителното тяло на отбора , че критиките ми ( основно към Киряков ) се приемат като критики към фенклуба ?
За помощта - след като основната работа беше свършена ( създаването на обединен фенклуб ) , по редица причини се дистанцирах . Едната от тях е , че имам фундаментални различия с доста от членовете по въпроса , каква трябва да е ролята на един истински фен клуб . И понеже момента за подобна дискусия , вътре във фенклуба е крайно неподходящ , реших че е най-правилно да не съм част от фенклуба , докато не видя каква политика ще следва самия фенклуб . Ако тя е в противоречие с моите разбирания , просто няма да съм част от фен клуба и няма да коментирам действията му . Естествено винаги ще си давам мнението по някой въпрос ... ако ми бъде поискано . Но понеже дейността на фенклуба и действията на ръководството на футболния клуб за мен са различни неща , ще продължа да обсъждам действията на ръководството , както намеря за добре .

Върни се в “Черноморец”