Фенска война в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Фенска война в Бургас

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 окт 2012 21:37

hristo1306 написа:
ntodorov написа:
Защо си мисля, че ги настройваш ли? Ами отговори ми на въпроса за цифрите и сам ще видиш отговора

Петьо нали знаеш...Приказки на аба и стрелба на халос раждат само едно - недоразумения и случайни жертви.
ПС: Ицо. Подобни поустове наистина не са геройство. Да се трошат 15-16 годишни деца, а ти да твърдиш, че си носят "последствията" заради Събев е меко казано... болно мислене.

Не е болно мислене ! За да се лекува една болест, първо се почва от вирусо носителя, а след това на лечение на пострадалите ! Разберете ме правилно-не навиждам насилието по стадионите, това е вандалщина !

Ицо , че Събев не е цвете , две мнения няма . Но ти си по-стар от децата в зелено и много добре трябва да си спомняш ситуацията . Идвайки на власт , кмета Николов веднага обяви , че Бургас е малък град и няма възможност да се издържат 2 професионални отбора . След това седнаха със Събев и кмета му е казал най-общо следното :
"Има 2 варианта - връщам стадиона в акациите на Дражев , защото има решение на ВАС за това и започват дела с Петрол ... или не изпълнявам съдебното решение . И трябва да избереш единия от двата отбора . Ако е Нафтекс , губиш базата и земята в Акациите . Ако е Черноморец , положението си остава както си е . Най-добрия вариант е да се обединят двата отбора в един и той да се казва "Бургас" .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 окт 2012 21:41

El greco написа:Това , не е война ... това са партизански действия на група нереализирани тъпаци , фенове на нещо , което и те не знаят какво е . Аз бих ги определил фенове на една немска Хитлериска доктрина , която със сигурност не познават ...

Мислех че не ги харесваш ... а ти им правиш комплименти :mrgreen: За да припознаят въпросната доктрина , трябва да могат да я разберат . А аз дълбоко се съмнявам , че сред тях има някой който може да направи разлика между фашизъм и нацизъм ;) Да на говорим за нещо повече .

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 02 окт 2012 21:43

Миро, дано не съм лош пророк,но много скоро наши приятели ще ни обявят,за наследници на Ванга !!

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 02 окт 2012 21:44

El greco написа:Това , не е война ... това са партизански действия на група нереализирани тъпаци , фенове на нещо , което и те не знаят какво е . Аз бих ги определил фенове на една немска Хитлериска доктрина , която със сигурност не познават ...

Аз бих определил гаулайтерите на тази сбирщина като че ли са чели (което много ме съмнява) или са им преразказали "Моята борба " в превод от руски... ;)
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

ЗЕЛЕН ДО ГРОБ
Контакти:

Мнениеот ЗЕЛЕН ДО ГРОБ » 02 окт 2012 22:00

Ето ви биткаджииските шарани
номер 1 . https://www.facebook.com/stoian.nikolov ... ts&fref=ts Стоян Николов -охрана в Караоке
номер 2 https://www.facebook.com/panayot.stefanov.3 Панайот Стефанов - собственик на фитнес зала , хотел в Созопол , бивш плувец
има и други
Бургас е малък всички ги знаем много добре продължавайте с измислените истории

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 окт 2012 22:07

ЗЕЛЕН ДО ГРОБ написа:Ето ви биткаджииските шарани
номер 1 . https://www.facebook.com/stoian.nikolov ... ts&fref=ts Стоян Николов -охрана в Караоке
номер 2 https://www.facebook.com/panayot.stefanov.3 Панайот Стефанов - собственик на фитнес зала , хотел в Созопол , бивш плувец
има и други

Разпознати ли са в полицията . Тос измисления ваш пребит фен с камата в ръка дет са го намерили милиционерите подал ли е жалба в полицията . Извадил ли си е медицинско .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 окт 2012 22:08

има и други

Ако това ти са заподозрените аз съм първият, който ще свидетелствам и пред детектор, че Панайот и Стоян нямат нищо общо с
оня случай, който лансирате... :o Те бяха с нас във Варна. Заставам твърдо зад думите си. И съм готов да ги защитя...Случаят за битото от фенове на Черноморец момче започва да изпуща въздух.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 02 окт 2012 22:20

ntodorov написа:
има и други

Ако това ти са заподозрените аз съм първият, който ще свидетелствам и пред детектор, че Панайот и Стоян нямат нищо общо с
оня случай, който лансирате... :o Те бяха с нас във Варна. Заставам твърдо зад думите си. И съм готов да ги защитя...Случаят за битото от фенове на Черноморец момче започва да изпуща въздух.

Как така те са се клонирали и са били на две места едновременно. Хем във Варна, хем в Бургас. Ако феновете на зеления отбор не вярват може да поискат камерите на стадион Тича от футболен клуб Черно Море. Там ясно ще се види как и двамата по това време са във Варна.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 окт 2012 22:26

Аз вече усещам накъде отиват работите .
След като преди седмици пак имаше нападение над наше момче и реакцията от страна на милицията , "зелените" предпиемат нова тактика
Значи нападат някой от нашите , естесвенно само когато са поне 6-7 човека срещу 1 , а след това пускат информация до техни аверчета журналисти в Бургаски медии ,че вечерта е имало побой над фен на Бургас е зелен . Така След като ние също подадем сигнал в милицията и пред медии , отзвука се размива като фенска война между некви си там фенчета .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 02 окт 2012 22:27

Чета и си мисля колко прост може да е българина. По логиката на някой лица които са писали в по-предните страници, излиза че аз като съм и фен на Ливърпул, щом видя някой по улицата с тениска на Юнайтед, да отида и да го смажа от бой. Или пък някой който е фен на Реал да направи същото с някой дет носи фланелка на Барса. Айде стига глупости. Как може такова нещо, от един град сме , една религия, един народ и за някакъв скапан футбол ще се избием вече. Вкарайте малко разум в главите на тези лумпени, защото днес бият някой дет може и да им се размине, ама утре ако набият някой дете на някоя мутра ще свършат в канавката. Това ли искат, щот като отидеш и дадеш заповеди на някой да набие друг си много велик, що този Мартин не е отишъл сам питам аз. Нали като е такъв бабаит да излезе сам да се бие а не да дава заповеди на няколко човека да бият ЕДИН. Ебаси героите са 5 човека набили един. Да ви е*а и логиките и всичко. Живота на човека е най-важен независимо за кой отбор е той.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”