Спам тема-Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Спам тема-Черноморец

Мнениеот Converse » 19 авг 2009 15:18

[offtopic]Морски, ти беше липсващата частица от пъзела, ето те и теб :lol:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 авг 2009 15:26

Етака си ви обичкам.Когато двама модератори се карат.Ще ви поздравя с една песен http://vbox7.com/play:6a26836e

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 авг 2009 15:30

Converse написа:[offtopic]Морски, ти беше липсващата частица от пъзела, ето те и теб :lol:[/offtopic]

[offtopic]и ти ми липсваше :mrgreen: :lol:[/offtopic] -че то тук топик има ли :lol:

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 19 авг 2009 15:33

MORSKI написа:
Converse написа:[offtopic]Морски, ти беше липсващата частица от пъзела, ето те и теб :lol:[/offtopic]

[offtopic]и ти ми липсваше :mrgreen: :lol:[/offtopic] -че то тук топик има ли :lol:

Ти от ирония не разбираш ли? :lol: Това моети си беше авто-ирония :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 авг 2009 15:57

Къде сте всички!!!!!!!!!Сега ви е паднало да спамите.Утре сергията може и да я няма :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 19 авг 2009 16:06

По темата - истинският спам е да се пускат ежедневно по 10 "новини" за Черноморец, при положение, че както и да го гледаме привържениците на този отбор са доста малко.

Пак по темата - няма как Черноморец да заграби стадиона, футболистите и школата на Нефтохимик и после привържениците им да призовават: "Не се занимавайте с нас!". Още повече когато става въпрос за същите тези стадион, футболисти и школа, макар и вече във форум за Черноморец. Аз, например, вече избягвам да пиша в подобни теми, но има неща, които няма как да бъдат премълчавани. Стига, разбира се, да не се нарушава добрия тон.

Извън темата - това, че в gong.bg са направили форум за конкретен отбор, не означава, че той трябва да служи във възхвала на този отбор. Някои хора, специално във форума на Черноморец, трият всичко, което не възхвалява и не възвеличава този отбор. Само да напомня на тези момчета, че това не е официален сайт на клуба и всеки може да си изказва свободно мнението!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 19 авг 2009 16:10

ЕМИЛ написа:Сладури сте бе .Да ви изпапка човек.Въпреки ,че съм от Софето съм бел войник в Капчето.Малко преди меден Рудник.

Там бяха строителни войски, в които служиха 99% от ромското население! Почвам да си обяснявам някои твои писания... :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 авг 2009 16:17

pas написа:
ЕМИЛ написа:Сладури сте бе .Да ви изпапка човек.Въпреки ,че съм от Софето съм бел войник в Капчето.Малко преди меден Рудник.

Там бяха строителни войски, в които служиха 99% от ромското население! Почвам да си обяснявам някои твои писания... :mrgreen:

Прав си за населението там.Но не съм циганин.

lubzdr
Контакти:

Мнениеот lubzdr » 19 авг 2009 16:28

ти се изказа глупаво :) офтопика, няма нищо общо със спама :) АМА НИЩО ОБЩО :) явно наистина не си запознат що е то спам и това вече донякъде обяснява неадекватните ти действия при триенето на теми, но не обяснява, защо ти е поверена "власт", с която не знаеш как да си служиш

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 19 авг 2009 16:36

ЕМИЛ написа:Прав си за населението там.Но не съм циганин.

Няма от какво да се срамуваш, 21-ви век сме, България е в ЕС, трябва да бъдем толерантни!

Върни се в “Черноморец”