Bourgas написа:BRF написа:аз за надвикване говоря
Ще надвикате публиката, ти да не си мислиш, че 2000 ще пеят 90 минути. Отминаха тези времене, за съжаление.
от тук започна всичко.попитах кога е имало 2000 да пеят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bourgas написа:BRF написа:аз за надвикване говоря
Ще надвикате публиката, ти да не си мислиш, че 2000 ще пеят 90 минути. Отминаха тези времене, за съжаление.
BRF написа:Bourgas написа:BRF написа:аз за надвикване говоря
от тук започна всичко.попитах кога е имало 2000 да пеят
BRF написа:
някои от вас прави ли разлика между викане и пеене
ntodorov написа:BRF.
Готин си, бургазлия си и това ни стига. Обеща, че ще дойдеш на някой лайф. Ще се радвам...Впрочем имам приятел, който е бил в организация на ЦСКА в Бургас. Може и да се познавате...
Що се касае за Английския сектор в Бургас. Бях дете тогава и за мен беше цяло щастие да бъда там. Ние по-малките бяхме нещо, като "ятаци". Мотаехме се около батковците и се "настанявахме" покрай тях...ако можеше де.
Признавам си, че първите години се чувствах не на мястото си, защото страхопочитанието ни към "батките", които вееха нЕкви знамена, викаха и пееха беше голямо. Дали, защото съм бил дете - не знам, но всичко ми се струваше толкова велико на стадион 9-ти септември, че на моменти
ми се пълнеха очите със сълзи от несдържана емоция . Аз започнах да се завирам в и около сектора през 80-81 год. Първите ми спомени бяха, че, като невръстни хлапаци не бяхме любезно "внедрени" там.( Петьо и Ники да кажат защо
)...Нямам идея обаче, кога се е добил с мащаби сектора.
На практика след, като отбих военната си служба след 1989 г. сектора вече не беше същия. Мисля, че година-две след това - идеята ( на сектора) му се заличи. Тези, които трябваше да поемем/мат щафетата се оказаха/ме деорганизирани и объркани от "новото" време. Перспективите на Черноморец ( и не само) спрямо новата конюнктура също бяха поставени на карта, а във времената на несигурност и обществено-социално стъписване на редовия фен ( не само в Бургас) открехнаха началото на отлива и безхаберието по БГ стадионите. Сектора ни беше първата жертва.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта