37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: 37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0

Мнениеот terata » 04 май 2014 13:35

kev1n написа:Ми обидно ми е да пишат такива врели некипели.. 1о платени драскачи от грУшата и софия лапат, се скъсват да тровят.. като за последно! Пускат слухове, създават напрежение, само и само да изместят разговора от тяхното некадърно държание и управления и каквото им е там такова.. а другия, който работел правилно, да мре там.. ;д

Били земали зоб наще (По думуте на цска 78) КЪФ ЗОБ БЕ.. привлякоха кондицоинни тренйори от топ отбор в най-доброто първенство, и видиш ли.. химия.. ;д Вместо да кажат - евала, браво, и ние трябва така.. те тровят ли тровят.. май наиситна ще спра да пиш тук.. не виждам вече смисъл..

Ми аз кат гледам тук феновете на Ботев са недоволни от съдийството а не "1о платени драскачи от грУшата и софия лапат". А вие и да спрете да пишете тук няма да липсвате на никой, лошото е обаче, че на ваше място Домуса праща още и още платени писарушки, да ни отварят очите как видиш ли съдиите ви свирят безпристрастно, как клетката за гости в Разград е напълно в реда на нещата и е досущ като всеки европейски стадион и тем подобни глупотевини. А иначе, гледам не останаха фенове на друг отбор, които да таят някакви топли чувства към вас. С какво си го обясняваш това? Ще бъде интересно в мач от ЕКТ дали пак ще просите кат безпризорни циганета по другите форуми за подкрепа на "националната кауза" и дали вече ще се намерят тъпанари, които да ви се вържат на акъла.

ПП: И ти казах нещо за българския език. В България си, научи българския. В турския ви форум може и да си говорите така, ама тук нормалните хора трудно ви разбират.
Последна промяна от terata на 04 май 2014 13:50, променено общо 1 път.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 04 май 2014 13:40

Е именно - казах на оня протестант със "поне 1о спорни ситуации" дето се сещал "по памет" и той веднага клекна.. видиш ли.. не бил длъжен! Ми не си.. ма не си и длъжен да лъжеш като дърта циганка, втора братовчедка на "когато баща ми беше майка" аре малко.. Съдията аз мога да кажа, че и с ЦСКА и с Ботев направо наряза Лудогорец на кубченца.. ;х ТОВА Е! Нарушението на Моци - в центъра, и 2-ма след него в защита.. за къф чеп е тоя директен ЧК ?! ;д Или кво.. оня фчера.. жълтия картон.. каде цялта публика на Ботев изригна - съдията си го привика (тоя Филип Филипов) показа му че на Алексадров главата е спукана, и го декорира.. ;д На запад, за опасна игра с лакет и червен щи дадът.. а тук за спукана глава - видиш ли.. съдията ги подпрял.. ;д

Аре малко!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 май 2014 14:02

hijack1 написа:
terata написа:
kev1n написа:Ми обидно ми е да пишат такива врели некипели.. 1о платени драскачи от грУшата и софия лапат, се скъсват да тровят.. като за последно! Пускат слухове, създават напрежение, само и само да изместят разговора от тяхното некадърно държание и управления и каквото им е там такова.. а другия, който работел правилно, да мре там.. ;д

Били земали зоб наще (По думуте на цска 78) КЪФ ЗОБ БЕ.. привлякоха кондицоинни тренйори от топ отбор в най-доброто първенство, и видиш ли.. химия.. ;д Вместо да кажат - евала, браво, и ние трябва така.. те тровят ли тровят.. май наиситна ще спра да пиш тук.. не виждам вече смисъл..

Ми аз кат гледам тук феновете на Ботев са недоволни от съдийството а не "1о платени драскачи от грУшата и софия лапат". А вие и да спрете да пишете тук няма да липсвате на никой, лошото е обаче, че на ваше място Домуса праща още и още платени писарушки, да ни отварят очите как видиш ли съдиите ви свирят безпристрастно, как клетката за гости в Разград е напълно в реда на нещата и е досущ като всеки европейски стадион и тем подобни глупотевини. А иначе, гледам не останаха фенове на друг отбор, които да таят някакви топли чувства към вас. С какво си го обясняваш това? Ще бъде интересно в мач от ЕКТ дали пак ще просите кат безпризорни циганета по другите форуми за подкрепа на "националната кауза" и дали вече ще се намерят тъпанари, които да ви се вържат на акъла.

ПП: И ти казах нещо за българския език. В България си, научи българския. В турския ви форум може и да си говорите така, ама тук нормалните хора трудно ви разбират.

А вие на Гейарена май не са ви учили да четете? Никой не е казал, че сектора е европейски, а че говедата и прасетата сте си го заслужили. Пък това, че Домусчиев плащал хора да пишат в мизерния форум на Гонг не знам как да го коментирам - наистина ли си мислиш, че би му пукало за това? А дали другите фенове ни обичат или ни мразят не ни пука, така че няма смисъл да го повтаряш.

Говеда и прасета може да викаш на родителите си, че като гледам кво се е пръкнало от тях, много е вероятно да са от животинското царство. А дали ви пука или не, се видя ясно само преди няколко месеца, когато се молехте на "говедата и прасетата" да ви напълнят националния стадион, че да не се срамувате от чуждестранните ви гости.

ПП: А ти чий го дириш в "мизерния форум на Гонг"? Или викаш за некой безплатен билет, сандвич и водичка си затваряш очите. Треа се яде, а. :mrgreen:

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 04 май 2014 14:28

Аха, значи ти можеш да си позволиш да обиждаш феновете на Лудогорец, но когато някой отвърне "Как можело така"...И ако не си разбрал какво имам впредвид под "мизерен" да ти поясня: едва ли на някой от Лудогорец му пука какво се пише там в някакъв си форум за тях, че чак и да наемат хора, които да защитават Лудогорец хахахаха
Личат ви на вас комплексите които изпитвате към "селския" отбор, но ще свиквате, защото още дълго време ще ви тероризираме и до титла няма да припарите.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 май 2014 14:41

hijack1 написа:Аха, значи ти можеш да си позволиш да обиждаш феновете на Лудогорец, но когато някой отвърне "Как можело така"...И ако не си разбрал какво имам впредвид под "мизерен" да ти поясня: едва ли на някой от Лудогорец му пука какво се пише там в някакъв си форум за тях, че чак и да наемат хора, които да защитават Лудогорец хахахаха
Личат ви на вас комплексите които изпитвате към "селския" отбор, но ще свиквате, защото още дълго време ще ви тероризираме и до титла няма да припарите.

Явно освен да пишете на български изпитвате и сериозни затруднения с четенето. :mrgreen: Но дори и да е приемем, че е вярно, написаното от теб в първото изречение, то никой друг отбор не се е молил на чужди фенове да му пълнят стадиона, а след това да ги псува и обижда където свари. А тва за комплексите е доста смешно, да не кажа нелепо. :mrgreen: Обикновено, когато опонента ти е някой неграмотник (примерно от турския край, като Разград да кажем) и с беден речник и е заврян в ъгъла, без да има какво да каже, се почва с мантрите за комплексите. Независимо, че "уж комплексирания" е далеч по-успял от своя събеседник, ако ме разбираш какво искам да кажа.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 04 май 2014 15:13

kev1n написа:Е именно - казах на оня протестант със "поне 1о спорни ситуации" дето се сещал "по памет" и той веднага клекна.. видиш ли.. не бил длъжен! Ми не си.. ма не си и длъжен да лъжеш като дърта циганка, втора братовчедка на "когато баща ми беше майка" аре малко.. Съдията аз мога да кажа, че и с ЦСКА и с Ботев направо наряза Лудогорец на кубченца.. ;х ТОВА Е! Нарушението на Моци - в центъра, и 2-ма след него в защита.. за къф чеп е тоя директен ЧК ?! ;д Или кво.. оня фчера.. жълтия картон.. каде цялта публика на Ботев изригна - съдията си го привика (тоя Филип Филипов) показа му че на Алексадров главата е спукана, и го декорира.. ;д На запад, за опасна игра с лакет и червен щи дадът.. а тук за спукана глава - видиш ли.. съдията ги подпрял.. ;д

Аре малко!

Айде, полекичко с квалификациите. Правиш се на света вода ненапита, а нежничко обиждаш. И кой си ти, за да има нужда да ти доказвам нещо? Кой?
Има си записи, гледай си ги. Ситуациите ги има.
И за Филипов, понеже си много отворен. Показа му се жълт картон за ситуация, в която НЕ се отсъди фаул. Ясна ли ти е сега картинката. Видял наш Николайчо, че при единоборството на единия му се отворила рана и тогава преценил рязко, че трябва ЖК. Ей така.
И за последно да те светна за единия неотсъден корнер. Репликата на страничния съдия към публиката е: (цитирам) "Е, то едно положение. Голяма работа".
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 04 май 2014 15:29

тинтири-минтири написа:
canary написа:Тази година станахме свидетели нещо много интересно. Цяла БГ се обедини около Лудогорец и игрите му в ЛЕ. Националния стадион се напълни до краен предел, но не и от фенове на Лудогорец, а от футболни фенове, хора, които обичат футбола. И докато Л-ц беше в ЛЕ първенството си вървеше долу-горе кротичко, до момента, в който не отпаднаха от ЛЕ и се започна отново - съдии, съдии, съдии. И пак само съдии и то вече на всички нива!

В благодарност към българския народ, който го молеха Кирчо гела и компания да ги подкрепят, получихме поредната доза съдииски порязвания.

Кой не се оплака от съдията когато играе срещу Л-ц? Щом и при децата вече се забелязва това значи работата е ясна!

Така както тази година подкрепях в начинанието си Л-ц, така идните им мачове в ЕКТ ще се надявам да отпаднат колкото може по-рано!

Вие сте срам и позор за цяла БГ делиормански герои! Чакаме ви в Бургас сладурчета!

Този "срам и позор за цяла БГ :shock: ", ще ви разкаже за тайните на магията футбол в Бургас!
Стига си се плюнчил, че звучиш като озверено пале-пикинез. Нямате отбор, с фенове ще си избивате комплексите.
Жалко, че и на трибуните в Бургас ще сте трагедия, каквато сте и на терена! Когато съберете 45000 зрители на свой двубой, както го направи ТАЗИ година Лудогорец в София, тогава има смисъл да се разпенваш!
Сега тихичко, както подобава на далечен подгласник, за да не се излагаш авансово!
Преди около две години, едни същите като вас, от същия град и по същия повод, тръгнаха към морето като аслани, но се прибраха на*рани...!!!

Хахахахахаха, дожиях делиорманец да ме открехва на фенщина :) Селски, в Пловдив за разлика от вас редовно сме гледали мачове с по 40 000 души ПЛОВДИВЧАНИ, а не сбирщайн от селата. Малко мисли преди да говориш глупости.

Потребителски аватар
bnboris0v

Мнениеот bnboris0v » 04 май 2014 16:24

За феновете на Лудогорец. Приемете го като приятелски съвет. Не ви трябва точно преди финала да се правите на мъже. В Бургас не ви трябват такива врагове, повярвайте ми. По добре всичко да мине без проблеми, не настройвайте феновете на Ботев против вас, щото има такива дето много малко им трябва, а и са свикнали с такива неща :idea: за разлика от вас.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 04 май 2014 16:53

bnboris0v написа:За феновете на Лудогорец. Приемете го като приятелски съвет. Не ви трябва точно преди финала да се правите на мъже. В Бургас не ви трябват такива врагове, повярвайте ми. По добре всичко да мине без проблеми, не настройвайте феновете на Ботев против вас, щото има такива дето много малко им трябва, а и са свикнали с такива неща :idea: за разлика от вас.

Във всеки спортен форум се пишат такива работи - по тая логика на всеки мач трябва да има мелета. Айде недейте говори глупости.

Потребителски аватар
bnboris0v

Мнениеот bnboris0v » 04 май 2014 17:04

hijack1 написа:
bnboris0v написа:За феновете на Лудогорец. Приемете го като приятелски съвет. Не ви трябва точно преди финала да се правите на мъже. В Бургас не ви трябват такива врагове, повярвайте ми. По добре всичко да мине без проблеми, не настройвайте феновете на Ботев против вас, щото има такива дето много малко им трябва, а и са свикнали с такива неща :idea: за разлика от вас.

Във всеки спортен форум се пишат такива работи - по тая логика на всеки мач трябва да има мелета. Айде недейте говори глупости.

Незнам по коя логика. Но ако мача беше Ботев- Локо, Ботев-Левски, Левски-ЦСКА, непременно щеше да има. Не ви трябва да се набутвате в игра от която само ще загубите. Иначе аз с такива глупости не се занимавам и не влизам в филми. Но не ви трябва. Лудогорец е добър отбор но вие като фенове още се учите. В форума е лесно но на улицата не. Лошото е че го отнасят хора където нямат нищо общо с 'мъшкарското поведение' на форумните бабаити. Но ваша работа , правете каквото знаете

Върни се в “Лудогорец”