Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT

Мнениеот Jürgen » 19 авг 2016 00:37

W84me написа:Пилзен са от нивото на Марибор и малко над нивото на Звезда. Миналата седмица отстраниха Карабах с гол на чужд терен. Не знам дали са продали играчи, но ми е много чудно как са натрупали този коефициент...

Бяха натупали Наполи с 3,4:0 преди няколко години :lol: . Далече изглеждат от това ниво :lol: ....

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 авг 2016 09:07

Яли, пили и се веселили, дефицит на кренвирши в Разградска област :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

BG-BateGoyko
Контакти:

Мнениеот BG-BateGoyko » 19 авг 2016 09:34

Много ми е интересно като приказвате глупости, че Лудогорец не помагал за развитието и не допринасял за българския футбол, дали изобщо си вярвате колко сте зле? Първо с какво точно трябвало да допринесе Лудогорец? БГ футболисти? Че те за чеп за зеле не стават! Младите нямат дух на победители, нямат хъс, на четиринадесет пият повече от бащите си, разбирането им за живот е съвсем друго, и това не е само при футболистите, ами и навсякъде другаде, мога да изброявам примери от реалната икономика колкото искате. Истината е, че нашите и вашите деца са всичко друго но не и спортисти, не и родени победители, те са КОНСУМАТОРИ, без хъс, без воля, егоисти до дъното на костите си, запленени от материалното. Справка - представянето ни на олимпиядата и прочие. Ако има някой който развива футбол в БГ това е Лудогорец, всичко останало е леща и боб. Кел файда че имали левски и оня червено - оранжев урод по милион фенове? Каква полза когато сеира е на трибуните, а долу пълна скука? На това ли му викате спорт? И още двеста години няма да се произведе в София качествен футболист с тоя разврат и поквара, дето е затънал тоя град. Лудогорец направи едно - направи бизнес модел, не само някаква лаладжийска трупа. БИЗНЕС МОДЕЛ! Нещо, което ако върви както трябва ще си съществува със или без Киро, стига да си влиза веднъж на две години в ШЛ. Лудогорец построи и завършва най-голямата и модерна база, където може да се тренира. Съжалявам, но Гришата е последния човек, който ще направи реален бизнес, устойчив бизнес от ЦСКА. С тоя протомутренски манталитет за правене на бизнес, дето го има, той друго и не знае. Докато отборите в българия са протежета на някой чорбаджия колкото да се каже че се поддържат на командно дишане, защото те по принцип това правят държат ги на командно дишане с милион кредити, футболът в БГ ще е това което е. Само за няколко години, помнете ми думата, новото Литекс - ЦСКА ще потъне в борчове, тъй като отборът си влече разходите, а реални приходи никакви. Пак ще говорим. До тогава, да гледат и да се учат на модерен бизнес от Лудогорец, който ще направи в следващите години и най-скъпите изходящи трансфери. Не ми пука дали играят в него българи, ако не стават - не ги ща, след като ще ми развалят картинката и хубавия футбол. Оставяме ги тях на вас да развивате вие български футбол. Преди години спорът по влияние в БФС беше между Левски и ЦСКА, какви ли не простотии и тогава се вършеха, тъй че нищо ново не са сътворили БФС-то, нито пък Лески и ЦСКА ако имат възможност сякаш не биха се месили. Но животът продължава

nickkal
Контакти:

Мнениеот nickkal » 19 авг 2016 11:17

Браво на Лудогорец! Играят хубав , съвременен футбол. Тактически стоят добре. Неща, рядко срещани в последните години за българските отбори.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 авг 2016 11:45

гражданин от село написа:
slash1912 написа:Илиев,няма значение Киро къв е.Има значение,че 11 футболисти са на път да се класират в ШЛ за втори път.Нещо,което Лупи,въпреки милионите дългове,в които ви вкара,не успя да направи.

Лупи тръгна с пръдня боя да прави, ама за пореден път се оказа, че не става. :)

"Професора" ако не му бяха скроили шапка с лиценза, си бяхте вътре в групите. Доколкото си спомням имахте доста качествен отбор.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 19 авг 2016 11:55

Илич Рамирес написа:
MASTER_COOL написа:
СВОБОДЕН написа:Специално за Лудогорец, те в момента са най-богатия клуб у нас. Но вместо да инвестират тези пари в детскоюношески школи, те избират по лесния път да купуват чужденци на килограм. Докато Виктория Пилзен не правят така. Те може сага и да отпаднат, но отборът им е съставен предимно от играчи от бивша Чехословакия. Припомням, че и Чехия и Словакия бяха на Евро 2016г, а ние бяхме пред телевизорите. Изводите всеки може сам да си направи.

Право в целта !
Българския футбол няма полза от такъв проект, създаден изцяло да начеша егото на един мастит и самозабравил се бизнесмен, която единствена цел е да парадира с милионите си ! Да се прави на най - велик и т.н ! Ако наистина обичаше спорта и имаше за цел да го развива, то поне половината от състава на Лудогорец щеше да е съставен от млади талантливи български играчи !

Мишок,когато кинтите бяха при вас и при сините ви дружки,какви школи направихте и кого създадохте бе?Когато не сте под държавна закрила и всички блага се сипят отгоре до къде я докарахте?Влачехте знайни и незнайни звезди,излагации след излагации.Последните 20 години футбола си е БИЗНЕС,А ВИЕ КЪДЕ СТЕ ?
Намерили те черква, да се молят!

Нищо не си разбрал. Когато в Левски имаше пари (по времето на Чьорни) се купуваха класни чужденци, вярно е. Но не в такава степен каквато го прави сега Лудогорец. Имаше и доста българи в състава. По това време нямаше отделен поток за шампиони от източна Европа за ШЛ и жребия беше на общо основание. В ШЛ се влизаше много по-трудно от колкото сега, но Левски на няколко пъти беше близо срещу доста силни съперници. Още в първото и издание малко не стигна срещу Вердер Бремен, тогава шампион на Германия. След това по същия начин беше срещу Галатасарай и Динамо Киев. В тези мачове Левски отпадна след добра игра и с доста българи в състава. После, когато парите бяха по-малко и треньор беше Мъри, той успя да пробие в Европа също с голям брой българи в състава. По негово време бяха налагани футболисти като Домовчийски, Огнянов, Живко Миланов, Хичо и др. Те играха добре в Левски в това число и в Европа. Вярно е, че след като бяха продадени в чужбина, кариерите на повечето се оказаха неуспешни. Но последното е за друга дискусия за това на кого и кога и как да бъдат продавани български футболисти в чужбина. Аз съм сигурен, че ако беше в Левски, Мъри и сега би наложил някой талант за който може и да не подозираме. Впрочем Левски и сега налага млади футболисти доколкото може. Братята Цоневи, Краев. Вярно, първите двама за благодарност избягаха, но да видим как ще се развият нататък. А в Краев има доста хляб, ако се работи правилно с него. Чудя се, какво направи Лудогорец с таланта който взе в лицето на Георги Терзиев. Това момче потъна. Лошото е друго. Ако един ден в Левски има пари, то на мен ще ми е вече все едно дали ще купим 20 или 50 чужденци да ритат за нас. Ще искам само купи, титли, участие в Европа. Преди няколко години нямаше да мисля така, но сега ми е все едно. Виждал съм България на полуфинал на световно първенство и едва ли някога това постижение ще бъде подобрено. Поне в моя живот няма да е. За това, вече не ми пука за националния, интересува ме само и единствено Левски. Искам да побеждаваме независимо от цената. И последните ми изводи идват от модела Лудогорец. Те по този начин се бият в гърдите с разни европоходи въпреки, че са се пръкнали едва вчера. Та ние сме Левски София. Клуб институция за България не само във футбола. Няма как да не искаме европейски вечери и емоции.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 19 авг 2016 12:56

Техният отбор поне още съществува и не са преместили Литекс в Разград, за да го нарекат Лудогорец.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 19 авг 2016 15:20

СВОБОДЕН написа:
Илич Рамирес написа:
MASTER_COOL написа:
СВОБОДЕН написа:Специално за Лудогорец, те в момента са най-богатия клуб у нас. Но вместо да инвестират тези пари в детскоюношески школи, те избират по лесния път да купуват чужденци на килограм. Докато Виктория Пилзен не правят така. Те може сага и да отпаднат, но отборът им е съставен предимно от играчи от бивша Чехословакия. Припомням, че и Чехия и Словакия бяха на Евро 2016г, а ние бяхме пред телевизорите. Изводите всеки може сам да си направи.

Право в целта !
Българския футбол няма полза от такъв проект, създаден изцяло да начеша егото на един мастит и самозабравил се бизнесмен, която единствена цел е да парадира с милионите си ! Да се прави на най - велик и т.н ! Ако наистина обичаше спорта и имаше за цел да го развива, то поне половината от състава на Лудогорец щеше да е съставен от млади талантливи български играчи !

Мишок,когато кинтите бяха при вас и при сините ви дружки,какви школи направихте и кого създадохте бе?Когато не сте под държавна закрила и всички блага се сипят отгоре до къде я докарахте?Влачехте знайни и незнайни звезди,излагации след излагации.Последните 20 години футбола си е БИЗНЕС,А ВИЕ КЪДЕ СТЕ ?
Намерили те черква, да се молят!

Нищо не си разбрал. Когато в Левски имаше пари (по времето на Чьорни) се купуваха класни чужденци, вярно е. Но не в такава степен каквато го прави сега Лудогорец. Имаше и доста българи в състава. По това време нямаше отделен поток за шампиони от източна Европа за ШЛ и жребия беше на общо основание. В ШЛ се влизаше много по-трудно от колкото сега, но Левски на няколко пъти беше близо срещу доста силни съперници. Още в първото и издание малко не стигна срещу Вердер Бремен, тогава шампион на Германия. След това по същия начин беше срещу Галатасарай и Динамо Киев. В тези мачове Левски отпадна след добра игра и с доста българи в състава. После, когато парите бяха по-малко и треньор беше Мъри, той успя да пробие в Европа също с голям брой българи в състава. По негово време бяха налагани футболисти като Домовчийски, Огнянов, Живко Миланов, Хичо и др. Те играха добре в Левски в това число и в Европа. Вярно е, че след като бяха продадени в чужбина, кариерите на повечето се оказаха неуспешни. Но последното е за друга дискусия за това на кого и кога и как да бъдат продавани български футболисти в чужбина. Аз съм сигурен, че ако беше в Левски, Мъри и сега би наложил някой талант за който може и да не подозираме. Впрочем Левски и сега налага млади футболисти доколкото може. Братята Цоневи, Краев. Вярно, първите двама за благодарност избягаха, но да видим как ще се развият нататък. А в Краев има доста хляб, ако се работи правилно с него. Чудя се, какво направи Лудогорец с таланта който взе в лицето на Георги Терзиев. Това момче потъна. Лошото е друго. Ако един ден в Левски има пари, то на мен ще ми е вече все едно дали ще купим 20 или 50 чужденци да ритат за нас. Ще искам само купи, титли, участие в Европа. Преди няколко години нямаше да мисля така, но сега ми е все едно. Виждал съм България на полуфинал на световно първенство и едва ли някога това постижение ще бъде подобрено. Поне в моя живот няма да е. За това, вече не ми пука за националния, интересува ме само и единствено Левски. Искам да побеждаваме независимо от цената. И последните ми изводи идват от модела Лудогорец. Те по този начин се бият в гърдите с разни европоходи въпреки, че са се пръкнали едва вчера. Та ние сме Левски София. Клуб институция за България не само във футбола. Няма как да не искаме европейски вечери и емоции.

Нещо си пропуснал факта, че към 2000-та година производството на български футболисти спря, защото се продължи да се тренира по методики от от края на 80-тте. Телкийски, Йовов, Топузаков, Станислав Ангелов са последната партрида футболисти на добро ниво, макар че дори нямаше да бъдат резерви на САЩ 94. За да се вдигне българския футбол трябват 10 години работа. "Левски", "Славия", "Лудогорец" се мъчат да направят нещо.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 авг 2016 17:29

Модераторче колкото и да триеш, ИСТИНАТА боли ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
RosenAvgustinov
Контакти:

Мнениеот RosenAvgustinov » 19 авг 2016 18:07

Единственото нещо позитивно, което се случва изобщо в българския футбол - това е ЛУДОГОРЕЦ! След като ме отвратиха тотално левски и цска и изобщо нещата в БФС!!! Благодаря на ЛУДОГОРЕЦ, че го има, та някакси, въпреки противниците му, успява да убедини истинскити българи ;)

Върни се в “Лудогорец”