ЦСКА - Лудогорец | 09.05 | 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: ЦСКА - Лудогорец | 09.05 | 0:0 FT

Мнениеот memnto » 10 май 2015 00:19

Не си губете така знамената де. :lol: :lol:

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 10 май 2015 10:14

Пореден мач, в който отменят чист гол на лудите. Слава Богу, никой от отбора не реве заради съдийските грешки, както правят в други отбори. Като цяло лудите играха на 50-60% от възможностите си. Явно и голямата преднина в класирането си оказва влияние.

Цска поставиха нов рекорд - 9ти пореден мач без отбелязан гол. Скоро може и в Гинес да влязат.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 10 май 2015 11:54

Гледах ви едно полувреме вчера. Не знам надменни ли бяхте или слаби, но с такова отношение и мотивация догодина може да страдате- най-вече в Европа. Тук няма кой да ви бутне- освен ако в Микре не решат, че им е време за още някоя титла.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 10 май 2015 11:55

dream team написа:Пореден мач, в който отменят чист гол на лудите. Слава Богу, никой от отбора не реве заради съдийските грешки, както правят в други отбори. Като цяло лудите играха на 50-60% от възможностите си. Явно и голямата преднина в класирането си оказва влияние.

Цска поставиха нов рекорд - 9ти пореден мач без отбелязан гол. Скоро може и в Гинес да влязат.

Мисля, че мачовете станаха 10, но не е толкова важно. Сигурен ли си за отменения гол, дали имаше засада? Вчера за момент се разсеях и пропуснах положението, а повторение не видях, защо ли? И все пак, играхме слабо, Владо си го каза, като водим със 7 точки за къде да бягаме. Явно играха за 0-0, както повечето мачове напоследък, но главата ни щеше да падне. Играч на мача Владисла Стоянов, доказа кой е най-добрият вратар в България в момента. ЦСКА с приятна игра, много нахъсани, а нашите като утегчени презадоволени гъсоци, не направиха нищо за да покажат, че титлата ще бъде при най-добрия. Жалко, но с този треньор това е максимума. Само вижте какъв треньор имахме и какво прави с полуразбития на полусезона Левски. Вчера с резервите показаха игра, въпреки че моряците бяха на разходка. Аз лично чакам нов треньор.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
valentin1
Контакти:

Мнениеот valentin1 » 10 май 2015 14:14

0:0- Казах, че ще се поляга и на другия ;;Гранд;;ама никой не чува.....

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 10 май 2015 17:13

mozart написа:
dream team написа:Пореден мач, в който отменят чист гол на лудите. Слава Богу, никой от отбора не реве заради съдийските грешки, както правят в други отбори. Като цяло лудите играха на 50-60% от възможностите си. Явно и голямата преднина в класирането си оказва влияние.

Мисля, че мачовете станаха 10, но не е толкова важно. Сигурен ли си за отменения гол, дали имаше засада? Вчера за момент се разсеях и пропуснах положението, а повторение не видях, защо ли? И все пак, играхме слабо, Владо си го каза, като водим със 7 точки за къде да бягаме. Явно играха за 0-0, както повечето мачове напоследък, но главата ни щеше да падне. Играч на мача Владисла Стоянов, доказа кой е най-добрият вратар в България в момента. ЦСКА с приятна игра, много нахъсани, а нашите като утегчени презадоволени гъсоци, не направиха нищо за да покажат, че титлата ще бъде при най-добрия. Жалко, но с този треньор това е максимума. Само вижте какъв треньор имахме и какво прави с полуразбития на полусезона Левски. Вчера с резервите показаха игра, въпреки че моряците бяха на разходка. Аз лично чакам нов треньор.

http://prikachi.com/images.php?images/712/8105712E.png

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 10 май 2015 20:15

Треньорската смяна е наложителна в Разград.Регресът е видим, а бай Гошо продължава да живее в някаква паралелна реалност.двама, трима да не са във форма, ама цял отбор? Просто голям късмет, че конкуренцията е никаква и че ЦСКА Левски и пловдивските отбори са толкова зле финансово и организационно.Ако продължават така нещата - инерция по наклонената плоскост, евроиздънката е неизбежна

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 10 май 2015 20:22

dream team написа:
mozart написа:

http://prikachi.com/images.php?images/712/8105712E.png

До колкото знам от футболен съдия, ако двама играчи са на една линия се толерира да не е засада и подобни ситуации се оставят да се доиграят. Ама айде карай. Представи си само същата ситуация за другият отбор, какъв отзвук щеше да има. Но да не издребняваме и както някои фенове на други отбори да изкараме някоя спорна ситуация че едва ли не е решила първенството.

newtech
Контакти:

Мнениеот newtech » 11 май 2015 13:25

Даже не са на една линия!

http://prikachi.com/images/509/8107509V.png
Последна промяна от newtech на 11 май 2015 16:31, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 11 май 2015 14:24

Едните неграмотни по български другите се оказва по геометрия еби му майката плашим се от това подрастващо поколение.

Върни се в “Лудогорец”