suni написа:Kоефициент къща/отбор/ не храни, требват си кренвирши !
Прав си ! Няма справедливост в този живот ! Едни ядат кренвирши, други БАХУРА на гелосания !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
suni написа:Kоефициент къща/отбор/ не храни, требват си кренвирши !
1Neutralen написа:Кой знае от какво село/гето си се пръкнал.
1Neutralen написа:От ЦСКА само могат да мечтаят за такъв коефициент.
kefeshtse написа:Аз съобщавам хубава новина - че Лудогорец, отбор от България, изпреварва свой голям конкурент от Балканския полуостров,
но темата ми бе брутално оспамена - на всеки 10 коментара преди този, 9 офтопика и само 1 по същество
Моля ви, след този коментар поне мнозинството да се придържате към темата:
Лудогорец изпреварва по коефициент Динамо Загреб
Левскар1914 написа:1Neutralen написа:Кой знае от какво село/гето си се пръкнал.
И това го казва човек от Делиормана![]()
. Случайно да не си дели ?
![]()
Левскар1914 написа:1Neutralen написа:Кой знае от какво село/гето си се пръкнал.
И това го казва човек от Делиормана![]()
. Случайно да не си дели ?
![]()
1Neutralen написа:Кой знае от какво село/гето си се пръкнал. Едва ли ти имаш аристократична кръв, даже съм сигурен че нямаш.
bobo_13 написа:Ти гледал ли си на живо някой от тези успехи или само на архивни кадри разчиташ и някоя статийка в някой сайт? За съжаление никой друг отбор освен Левски и ЦСКА не бяха допускани да печелят трофеи през комунизма и биваха принуждавани да изпращт звездите си в Левски и ЦСКА, за да се борят с/у световния имериализъм на футболния терен. Затова заедно двата отбора за 45 години имат 40 титли.
CSKA 78 написа:1Neutralen написа:Кой знае от какво село/гето си се пръкнал. Едва ли ти имаш аристократична кръв, даже съм сигурен че нямаш.
И какво сега,на селянин ли ще се биждаме?!Че селянин обижда ли на селянин?
Ако си представим ,че аз съм роден в гето, то тогава ти си роден..., не мога да си представя такъв коптор!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта