Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Gordie94
Контакти:

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот Gordie94 » 22 авг 2014 18:34

GOLEADOR написа:@Gordie94
България си има национален отбор.Всеки който се чувства българин трябва да го подкрепя.За клуб всеки си вика за този който му харесва.Отделно като си българин ти как подкрепи ЦСКА в тежката 2008 година?Вдигна ли плакат в наша защита?Посочи поне един български фен клуб който да го направи!Щото аз мога да ти посоча чуждестранен (Стяуа)!И какво излиза,румънците са по-българи от теб. :shock:

Защото да вдигам плакати за ЦСКА , аз не съм цскар , нито армеец.Казах , че като играе български отбор трябва да се подкрепя.Без значение кой е.Говоря за мачовете в Европа.Не за "тежката година на ЦСКА".

Gordie94
Контакти:

Мнениеот Gordie94 » 22 авг 2014 18:34

subzero написа:
Gordie94 написа:След по малко от седмица България може да има представител в Шампионска Лига.За целта обаче трябва да се напълни стадион Васил Левски в подкрепа , ако не на Лудогорец , то на България.Видяхте какво беше в Румъния - 55 000 души подкрепяха Стяуа.И оказа натиск върху нашите играчи , малко или много.Аз лично не разбирам левскари и цскари.Имаме един отбор в Европа.Отбор с качества и ти да тръгнеш да викаш срещу него , защото бил от Разград и не бил твоя отбор.Ако поставим Левски или ЦСКА на мястото на Лудогорец в този плейоф срещу Стяуа , аз не мисля , че би имало интрига.И колкото да не им се иска да си го признаят левскари и цскари , знаят че ще го загубят.Аз не съм фен на Лудогорец.Викам за тях защото са български отбор и само те вършат нещата в България по нормален начин и се развиват правилно.Викал съм и за Левски и за ЦСКА , когато са играли в Европа и вероятно ще продължа да го правя.България се нуждае от голям футбол , от Шампионска Лига.Хората са зажаднели за футбол.Миналата година когато дойде Лацио , на стадиона имаше близо 40 000.Да , парадокс е , че може би Лудогорец няма толкова фенове като цяло , но се видя , че българина може да е единен , когато става дума за България.Когато се изписва името на Лудогорец , в скоби е съкращението "BUL".Какво мислите гледат чужденците.Те не знаят кои са Лудогорец , но си казват : "Аха , тия са българи".И така им остава в съзнанието.Тъй като имаме само един отбор в Европа , те няма да делят България на Левски , ЦСКА или Лудогорец или който и да е друг отбор.Левскари викаха срещу Лудогорец на мача с Лацио.Да се надяваме , че цскари няма да викат за Стяуа , защото така дърпат Лудогорец назад.Дърпат българския футбол.В момент Лудогорец представлява България в Европа.При предното участие на български отбор в Шампионска Лига , представянето не бе добро.Нека да видим какво ще направи Лудогорец.Левки опита , нека пробва и Лудогорец.
Лудогорец може да отстрани Стяуа.Знаем какво могат Лудогорец.Видяхме срещу ПСВ и Лацио.Аз не мисля , че Стяуа е по-добър отбор от тези двата.Напротив , Стяуа не може да спечели битка на трансферния пазар срещу Лудогорец.Не успя да вземе Хамза.За какво говорим тогава?След като нямат повече пари от Лудогорец , следователно силите са най-малко изравнени , ако не в полза на Лудогорец.
Напълним ли стадиона , Лудогорец е в групите.Билетите ги пускат утре 23.08.14.Ако ви се гледат големи европейски тимове , единствения шанс това да се случи е като Лудогорец влезе в групите.Бъдете първо Българи , после клубни фенове.

Глупост,след глупост.
Петричев,ти ли си ??? :)

Кое е глупост.Български отбор в Шампионска Лига?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 авг 2014 18:47

Gordie94 написа:Напълним ли стадиона , Лудогорец е в групите.

Отбора на Стяуа няма да се впечатли от пълния стадион. Не е като да не са играли в подобна обстановка.

Gordie94 написа:След по малко от седмица България може да има представител в Шампионска Лига.За целта обаче трябва да се напълни стадион Васил Левски в подкрепа , ако не на Лудогорец , то на България.

Аз пък мислех, че трябва Лудогорец да победи с 2 гола Стяуа или да стигне до дузпи и победа при изпълнението им.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 авг 2014 18:47

Gordie94 написа:
България си има национален отбор.Всеки който се чувства българин трябва да го подкрепя.За клуб всеки си вика за този който му харесва.Отделно като си българин ти как подкрепи ЦСКА в тежката 2008 година?Вдигна ли плакат в наша защита?Посочи поне един български фен клуб който да го направи!Щото аз мога да ти посоча чуждестранен (Стяуа)!И какво излиза,румънците са по-българи от теб. :shock:

Защото да вдигам плакати за ЦСКА , аз не съм цскар , нито армеец.Казах , че като играе български отбор трябва да се подкрепя.Без значение кой е.Говоря за мачовете в Европа.Не за "тежката година на ЦСКА".

Говорим точно за мачовете в Европа!ЦСКА стана шампион и той трябваше да играе за влизане в ШЛ?Ти защити ли шампиона на България или си затрая?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 22 авг 2014 18:49

Те и ЦСКАто си губят "неутралните" и онези от другите отбори, които биха ги подкрепяли в Европа с тяхната подкрепа за румънски отбор срещу български. И май скоростта е по-голяма.

Gordie94
Контакти:

Мнениеот Gordie94 » 22 авг 2014 18:55

GOLEADOR написа:
Gordie94 написа:

Говорим точно за мачовете в Европа!ЦСКА стана шампион и той трябваше да играе за влизане в ШЛ?Ти защити ли шампиона на България или си затрая?

"Казах , че като играе български отбор трябва да се подкрепя.Без значение кой е.Говоря за мачовете в Европа". - Явно пак трябва да го напиша.
С кого са играли ЦСКА , че да ги подкрепям? Ти да не мислиш , че като вдигнеш един плакат и ще промениш решението на УЕФА?

Gordie94
Контакти:

Мнениеот Gordie94 » 22 авг 2014 18:58

Betchualeng Arnaikem написа:

Отбора на Стяуа няма да се впечатли от пълния стадион. Не е като да не са играли в подобна обстановка.

Gordie94 написа:След по малко от седмица България може да има представител в Шампионска Лига.За целта обаче трябва да се напълни стадион Васил Левски в подкрепа , ако не на Лудогорец , то на България.

Аз пък мислех, че трябва Лудогорец да победи с 2 гола Стяуа или да стигне до дузпи и победа при изпълнението им.

Публиката е 12-ия играч.Дали ще се впечатли Стяуа незнам , но ще даде криле на нашите играчи , както бе срещу Лацио.Стяуа са преодолим отбор , 2 гола разлика ако ти се виждат много , явно не си гледал Лудогорец срещу Лацио и ПСВ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 авг 2014 19:01

Gordie94 написа:
"Казах , че като играе български отбор трябва да се подкрепя.Без значение кой е.Говоря за мачовете в Европа". - Явно пак трябва да го напиша.
С кого са играли ЦСКА , че да ги подкрепям? Ти да не мислиш , че като вдигнеш един плакат и ще промениш решението на УЕФА?

Значи не те интересува справедливостта.Стига да не си засегнат ти и твоите близки,другите кучета ги яли.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Gordie94
Контакти:

Мнениеот Gordie94 » 22 авг 2014 19:03

GOLEADOR написа:
Gordie94 написа:

Значи не те интересува справедливостта.Стига да не си засегнат ти и твоите близки,другите кучета ги яли.

Много странно ми интерпретираш думите.Прочети ми първия пост отново , ако искаш.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 авг 2014 19:03

Gordie94 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

Публиката е 12-ия играч.Дали ще се впечатли Стяуа незнам , но ще даде криле на нашите играчи , както бе срещу Лацио.Стяуа са преодолим отбор , 2 гола разлика ако ти се виждат много , явно не си гледал Лудогорец срещу Лацио и ПСВ.

Гледах мача в Холандия в реално време, останалите на запис и при това ги гледах в детайли, както си ми е навика да опитам да обърна внимание на всичко в даден мач. Мисля, че Лудогорец не се влияе чак толкова от публика. Което понякога е предимство. Успешните мачове срещу Лацио и ПСВ са дело колкото на нужната доза късмет, толкова и на качества на играчите, не на други фактори.

Пред пълен Васил Левски да речем Владо Стоянов направи един от слабите си мачове - срещу Лацио.
Пред многобройната публика на Стяуа той се изяви великолепно. Да не искаш да кажеш, че е бил мотивиран от румънските фенове :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”