Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: Затворът в Разград - "без право на замяна"

Мнениеот Tobacco » 02 май 2014 17:21

turbogena написа:За тоя скакан сектор се говори отдавна ,но никой нищо не прави. Няма и да се направи като гледам... Това да събуваш хората на улицата върху някакъв найлон е върха на простотията и унижението. Да не говорим вътре какво е...
Между другото секторът в Коматево не остава по-назад. Там е някакъв ограден тротоар. Единственото предимство е ,че си по-близо до терена.

Естествено че ше ни събуват,влизаме в джамия все пак :lol:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 02 май 2014 17:21

Аз незнам тъпата перука как дава лиценз на подобни кавали, това там не е клетка за гости, ами курник от който даже не се вижда и какво става на терена.
И после се чудим що по чуждите страни ходят баби, лели, дядовци и т.н на мачове.Какви условия предлагаш ?
Само, че тука БФС отдавна трябваше да разртури този курник, защото гостите са по-важни, ако иска домус ефенди на неговите фенове да слага и краварник с решетки край стадиона.
Levski & Lazio

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 02 май 2014 17:29

Балкански Орел написа: И после се чудим що по чуждите страни ходят баби, лели, дядовци и т.н на мачове.Какви условия предлагаш ?
Само, че тука БФС отдавна трябваше да разртури този курник, защото гостите са по-важни, ако иска домус ефенди на неговите фенове да слага и краварник с решетки край стадиона.

Как да ходят, като нашите ченгета ги е страх да влязат и да натупат 50 хулигана? И с тези 50 хулигана и Домуз ага ще се оправдава и ще прави кафези за гостуващата агитка и донякъде ще е прав... Помня по-рано този сезон, червените хванаха някакъв дето бил агент на Левски и го съблякоха. Ченгетата си стояха отстрани и гледаха, оня голия като го пуснаха, ако не ме лъже паметта, едно ченге му даде щита си, за да си закрие задника :lol: Ако чорбарите не бяха толкоз духовити и бяха решили и да го наебат, сигурно полицията щеше да изтича до близката аптека за вазелинче.

Потребителски аватар
cosme.com
Контакти:

Мнениеот cosme.com » 02 май 2014 17:40

Червени_шампиони написа:
Този сезон за Лудогорец бе изключително ползотворен...

Виктория Танева

Колко добре би било ако Домусът беше сътворил всичко това в Борисовата градина...Как всичко би ви се сторило европейско....Обаче в оня катун Разград...и що да не е в Разград?

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 май 2014 17:42

Трю щори ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 02 май 2014 17:44

Ами коридора в Коматево ?

А някой да е бил в "клетката" в Любимец, която си има и покрив?

Аре оплаквайте се после от ст>Локомотив :evil:

Агитката на Партизан или Динамо (З) не съм сигурен точно коя , отказа да влезе в гостуващия сектор в Разград и беше на 4-те реда седалки точно зад вратата. ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 02 май 2014 17:44

Балкански Орел написа:Аз незнам тъпата перука как дава лиценз на подобни кавали, това там не е клетка за гости, ами курник от който даже не се вижда и какво става на терена.
И после се чудим що по чуждите страни ходят баби, лели, дядовци и т.н на мачове.Какви условия предлагаш ?

Не е виновна само тъпата Перука. Виновни са ръководствата на другите отбори, а като последица и ние. Чудиш се, защо в белите държави не е така, а тук неква мутра се разпищолила и прави каквото си иска. Ами ако беше в бяла държава първо мутрата нямаше да я има и второ гостуващите отбори щяха категорично да откажат да играят на този стадион поради посочените нечовешки условия за техните привърженици. Тогава и Домуза щеше да си размърда гъза и Перуката да си свърши работата. Докато това не стане нищо няма да се промени.
А относно подкрепата и неподкрепата на това новородено мутренско тимче - лично мен не ме интересуват. Аз имам един български отбор, който подкрепям. За останалите ми е все тая ако ще и на финал в ШЛ да отидат. Който е балък да ходи да крещи за тия, че да легитимира претенциите и безобразията на Домуза

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 02 май 2014 17:45

Hohohoho написа:
Балкански Орел написа: И после се чудим що по чуждите страни ходят баби, лели, дядовци и т.н на мачове.Какви условия предлагаш ?

Как да ходят, като нашите ченгета ги е страх да влязат и да натупат 50 хулигана? И с тези 50 хулигана и Домуз ага ще се оправдава и ще прави кафези за гостуващата агитка и донякъде ще е прав... Помня по-рано този сезон, червените хванаха някакъв дето бил агент на Левски и го съблякоха. Ченгетата си стояха отстрани и гледаха, оня голия като го пуснаха, ако не ме лъже паметта, едно ченге му даде щита си, за да си закрие задника :lol: Ако чорбарите не бяха толкоз духовити и бяха решили и да го наебат, сигурно полицията щеше да изтича до близката аптека за вазелинче.

Как си го представяш полицията да влиза в пълен сектор и да изкарва и бие хора ? Има камери, има такива които снимат отдолу на сектора, преглеждат се записите и след това се арестуват, след края на мача.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 май 2014 17:49

favaca8888 написа:Ами коридора в Коматево ?

А някой да е бил в "клетката" в Любимец, която си има и покрив?

Аре оплаквайте се после от ст>Локомотив :evil:

Агитката на Партизан или Динамо (З) не съм сигурен точно коя , отказа да влезе в гостуващия сектор в Разград и беше на 4-те реда седалки точно зад вратата. ;)

Слован Брат и слава
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 май 2014 17:51

Секторът е една повърня. Ама с кеф да го нарека повърня, всяка година става все по-застроен, нищо не виждаш, а стюардите и ченгетата стават все по-нагли и по-нагли. Да не говоря за селския манталитет на зрителите, които си събуват гащите, за да докажат липсата на сюнет. Отвратен съм, ходил съм по дупки и къде ли не, но в Разград не се гледа мач. Единственото, което можеш да направиш е да се изнервиш максимално.
ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА!

Изображение

Изображение

Върни се в “Лудогорец”