Фенове на Локо ядосани на Златински

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Re: Фенове на Локо ядосани на Златински

Мнениеот dickinson » 19 апр 2014 14:45

Bourgas написа:Ицо Златински трябваше да откаже да я бие или най-малкото да не се израдва така. На мен също би ми станало бая тъпо ако се случи и на моя отбор това. Но пък Ицо си е такъв, добър футболист и малко кофти човек, не му се сърдете. Акълът му е малко...

kak можете да пишете такива глипости, познавате ли човека. Ицо е умно момче и е готин човек.
Относно радостта, да можеше да я няма, но мисля че това важи за юноши на клуба а Златински не е юноша на Локото

а за раликата между Локо и Лудогорец и финала и голямата публика на Локото. Никой не отрича прекрасната публика на Локото, преди финала бихме бира с техни фенове и много готини хора бяха. В Разград публиката на Локо е правила много по-хубаво впечатление от съгражданите си.

успех на Локо днес срещу Ботев

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 19 апр 2014 15:22

mark1926 написа:
IvailoRz написа:Нормално е да се зарадва , за него едно евентуално печелене на трофея си е личен успех . Той работи това все пак . Все едно Бадема ,Иван , Миро , Милесавлевич няма да се зарадват ако ни вкарат на нас . Пфей писна ми от провокативни теми .. Другия път кажете ,че еди си кой е излязал с червена тениска , въпреки че е левскар. :evil:

Ти явно не правиш разлика между отбора на Лудогорец и Локомотив Пловдив- разликата се видя на финала за купата... бяхте смазани по трибуните, от уважение към тази публика Златински трябва да си сдържа радостта.За вас е нормално бадема, иван , миро да се радват ако ви вкарат, но Локомотив е много над вашите разбирания за футбол :idea:

Аз бях на трибуните за този двубой и по-скоро ми направи впечатление, че 30 хиляден Разград разполагаше с публика не по-малко от половин милионния Пловдив. Трябва също да отбележа, че в Бургас билети за секторите на Лудогорец не се предлагаха, защото бяха изчерпани от феновете на Лудогорец още в първия ден на продажбата им.
Със съдействието на Херо в секторите на Локомотивци, още преди двубоя на стадиона бяха внесени неконвекционални средства за хореография.
Въпреки заявената от Вас "неповторимост" на този двубой единственото което сътворихте е да потрошите седалките и да изгорите част от треяното покритие ба терена, нещо което наистина превръщате в традиция!
На терена футболистуте Ви бяха адейватни на цялостното представяне на Плоядивчани!
Когато пишеш нещ, допускай че и други са були свидетели на събитието!
Всъщност Лудогорец са единствения професионален футболен тим в света успял да събере на свой двубой 35% повече зрители от колкото са регистрираните жители на наделеното място което представлява отбора!
Та кого и кога каьваш сте смазали?!!!

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 19 апр 2014 15:33

volf написа:...
Всъщност Лудогорец са единствения професионален футболен тим в света успял да събере на свой двубой 35% повече зрители от колкото са регистрираните жители на наделеното място което представлява отбора!

... я дай пак :shock:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 19 апр 2014 16:01

pucky написа:
volf написа:...

... я дай пак :shock:

На двубоя с Валенсия на стадиона присъствуваха 43000 зрители в подкрепа на Българския отбор, а населението на Разград заедно с пеленачетата и инвалидите е 30000 жители!
Фактът е още по-значим заради това че двубоят се игра на 400 километра от локацията на клуба!
Ето как прозвището " отбора на на народа" намери своя достоен притежател в Лудогорието!

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 20 апр 2014 00:50

ти си болен,ама найстина !43 хиляди подкрепяха знамето на България,а не Лудогорец като клуб!
колкото до финала за купата срещу нас -феновете от Разград не бяха повече от 1000-2000 а ние бяхме не по малко от 8000! Да не говорим,че освен че бяхте малко и не си подкрепяхте отбора! колко сте - много сме е ПАРОДИЯ ! :)

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 20 апр 2014 09:56

vlado161 написа:ти си болен,ама найстина !43 хиляди подкрепяха знамето на България,а не Лудогорец като клуб!
колкото до финала за купата срещу нас -феновете от Разград не бяха повече от 1000-2000 а ние бяхме не по малко от 8000! Да не говорим,че освен че бяхте малко и не си подкрепяхте отбора! колко сте - много сме е ПАРОДИЯ ! :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZeHdEF33UDk[/youtube]

Кадри от "пародия"!

Върни се в “Лудогорец”