ivan56 написа:we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас

Сега ще ти кажат че си долен провокатор и лъжец
Аз дори и безплатния билет им качих тука и пак не вярват.

На всяко събитие влизат хора безплатно - с покани или с билети купени от друг, например работодателя им.
Да се твърди, че при тази истерия за билети, съществена част хора влизат безплатно, че дори им се плаща и яденето е проява на малоумие. Извинете ме, но е така! Явно дори и елементарната математика не ви се отдава и не можете да си направите сметка кое колко струва и да сравнявате. Пълният над 40 хил. стадион е най-добрият отговор на твърденията ви. Пробвайте да вкарате половината в автобуси и опитайте да ги паркирате около националния стадион, че да се посмеем малко. И защо да не ги пуснат тези билети в продажба при този интерес, а ги подаряват, че и транспорт и храна осигуряват? Много глупави тия от Лудогорец!

А иначе - хубава тема. И аз забелязвам колко хора в цялата страна са се запалили от Лудогорец. Дано в четвъртък имаме пак повод за радост. А кучетата няма да спрат да си лаят, то е ясно.