Ботев Пловдив ще подкрепи Лудогорец за Б отбори в Б група

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: Ботев Пловдив ще подкрепи Лудогорец за Б отбори в Б група

Мнениеот honda » 27 дек 2013 13:01

D.Georgiev написа:Не съм убеден, че точно "Локо" София в сегашното си положение, ще се бутат за Б отбор. Също не съм убеден, че всички измежду "Черно море", "Славия", "Берое" и "Локо" ПД ще държат да имат дублиращ отбор. Самият факт, че до сега само два отбора са застанали зад идеята говори достатъчно за нагласата на останалите.

Явно,не се интересуваш от много време от български футбол,затова ще ти припомня ,че тази идея не е на К.Домусчиев,а е на Н.Сираков, Г.Ганчев,Ем.Костадин и В.Стефанов от 2007 година. Като контрапунк на тази идея беше въведено първенство на дублиращите отбори,което се оказа абсолютен провал. Веднага ти казвам ,че и в момента Берое си имат сателитен отбор-Марица-Изток(Раднево) така ,че те на практика са реализирали вече идеята,предимствата на дублиращ отбор пред сателитен са безспорни. Черно море също подкрепя подобна идея ,дори и без двата локомотива кандидатите стават 8,което ще обезмисли цялата идея. Идеята е чудесна ,но ако няма много срещи между дублиращите отбори,ако половината мачове са между дублиращи отбори ,то ще се повтори първеството на дублиращите отбори. Бях те попитал колко мача между дублиращи отбори си гледал?

kev1n
Контакти:

Re: Ботев Пловдив ще подкрепи Лудогорец за Б отбори в Б група

Мнениеот kev1n » 28 дек 2013 21:46

Добре, тогава се прави така - слагат се някакви минимални изисквания за футбол на отборите които искат да играят полу-професионален футбол, и бройката до 2о се запълва с дублиращи отбори на от 1-вите места в А група, като минималната квота е например 3 или 4. Така например ако се съберат 14 отбора които да имат поне някави нормално условия за футбол, 1-вите 6 отбора в А група им се позволява дублиращ отбор в Б. ако пък се съберат 16 или повече отбора, само 16-те най-добри оставят, и се допълват 4 от А група. И т.н. :) Но гарантирам, че така и нивото в Б група ще се вдигне. Постепенно ще се налагат все по-високи изисквания, и видиш ли, си направят по 1 стадион отборите. А не да се играе на места като стадионите на Пирин-ите и т.н. :) Същото трябва да се направи и с А група.

Сега се сетих.. :) Пинто - ляв крак, не много дърт, свикнал е с българския футбол и адаптацията му ще е моментална. Знае как играе лудогорец и определено има качествата! Хубавото е, че след 3 дни е свободен агент :) И пари за него никой няма да вземе! Мисля, че като някакво междинно попълнение би бил пер-фек-тен! :) Ще пасне като дялан камък :)

Върни се в “Лудогорец”