Базел - Лудогорец, плейоф ШЛ, реванш, 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Базел - Лудогорец, плейоф ШЛ, реванш, 2:0

Мнениеот damyanov1963 » 28 авг 2013 11:48

tsonpen написа:
W84me написа:
plamen_ch написа: Но ням да повторят или "подобрят" рекорда от 1:17.Още повече в Разград нямат медийни лакеи ,които да представят пълнат излагация като "приказка" или "чутовен успех".

Снощи видяхме, че дори няма да имат шанс да го подобрят! :mrgreen:

Чета ти нещата - от глупост на следваща глупост! Та в групите на ЛЕ няма ли да има поне един на нивото на Базел, с които имаме 2:6. Това като го разделиш на две и ето ти 3:1, с колкото отстранихме Партизан, един възможен съперник в групите! Ако гледаме сухите цифри, излиза, че Партизан е толкова класи надолу от Лудогорец, колкото е Лудогорец от Базел. Което, естествено, не е вярно.
Аз знам, че с повече увереност и самочувствие щяхме да се представим по-добре. Но пък имат право и на по-слаби мачове след успеха в предишните кръгове. А и нека влезем в турнир, където имаме повече шанс за достойно представяне. Щеше да ни гъделичка участието ни в ШЛ, но за да се случи беше нужен късмет най-вече в жребия за плейофа. Да не забравяме, че нацелихме най-голямото страшилище от всички възможни. Още при жребия някои фенове на "Левски" изпълзяха доволни и окрилени от надежда. Жалка история.

Значи в момента Партизан не може да бъде критерий, мисля че знаеш с какви мъки отстраниха някакъв арменски отбор, и някак си не върви да се оправдаваш с добра игра, след като си паднал от Базел, с 2:6, все пак какъв отбор е Базел, значи, когато Левски падаше в ШЛ от най-силните отбори в света, беше най-големия резил, а сега, когато някакъв Базел ви размаза, било достойно представяне и трябвало да ви се казва - "Браво", това не ви ли обижда, като се има предвид критерия към двата отбора? Иначе ви пожелавам успех в ЛЕ, колкото и да не ви се вярва, Лудогорец ми е симпатичен отбор, все пак в Разград има доста Левскари!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 28 авг 2013 11:49

... да, Левски влезе по стария регламент и стигна до 1/4 финал, за разлика от другите БГ отбори, които не могат да се вредят там нито по стария, нито по-новия, нито по-още по -новия регламент, когато и да излезе той! И до го сънувате, и да не го сънувате - все тая!

Щото преди ...найсет години някакъв син отбор стигнал до 1/4 финали, затова трябва да закрием всички останали отбори в Бг и да не се радваме на успехите им, а ? Шшшшшшш, алоуууу я слезте на земята. Я се огледайте наоколо, мислите ли че на всички ни пука за вашия отбор - отговора е НЕ ! Радвайте се на успехите си, ама не ни занимавайте с тях.

Успех на Лудогорец !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 авг 2013 12:01

Кролик написа:
... да, Левски влезе по стария регламент и стигна до 1/4 финал, за разлика от другите БГ отбори, които не могат да се вредят там нито по стария, нито по-новия, нито по-още по -новия регламент, когато и да излезе той! И до го сънувате, и да не го сънувате - все тая!

Щото преди ...найсет години някакъв син отбор стигнал до 1/4 финали, затова трябва да закрием всички останали отбори в Бг и да не се радваме на успехите им, а ? Шшшшшшш, алоуууу я слезте на земята. Я се огледайте наоколо, мислите ли че на всички ни пука за вашия отбор - отговора е НЕ ! Радвайте се на успехите си, ама не ни занимавайте с тях.

Успех на Лудогорец !

Никой не иска да ви закрива, напротив сега е момента да се докажете, и това - "шшшшш, алоуууу" , подхожда на някой без образование, ти вярвам не си такъв!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 28 авг 2013 12:16

Не ми ясно кво намесвате Левски и кво ми ги сравнявате с Лудогорец ? На кой фен на Лудогорец (а и на други нестолични отбори) подяволите му пука какво били направили левски преди 7-8 години . Ми браво , били влезли в ШЛ ... с-р , браво на тях , за сега си остават единствените от бг там . Били стигнали 1/4 финал на купата на УЕФА .... сууупееер ... много голямо постижение с оглед на бг футбола последните 20 години поне . Е и питам аз ? Кой подяволите си го мери с Левски ? Оставам с впечатлението , че не ние си го мерим с Левски ( няма какво да си мерим просто Левски са по - голям отбор , с по дълга история и традиции и повече фенове- да сте видели някой да го оспорва ? ) , а левскарите с нас . Това какво е сега ... някакво чувство за малоценност или комплекси с оглед на представянето последните години . Хора , за нас това е нечуван успех ... групите на ЛЕ , никой не си го е представял . Мога да кажа дори че е успех за целия бг футбол с оглед на нивото на първенството ни ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 авг 2013 12:26

Ивайло Лудогорец написа:Не ми ясно кво намесвате Левски и кво ми ги сравнявате с Лудогорец ? На кой фен на Лудогорец (а и на други нестолични отбори) подяволите му пука какво били направили левски преди 7-8 години . Ми браво , били влезли в ШЛ ... с-р , браво на тях , за сега си остават единствените от бг там . Били стигнали 1/4 финал на купата на УЕФА .... сууупееер ... много голямо постижение с оглед на бг футбола последните 20 години поне . Е и питам аз ? Кой подяволите си го мери с Левски ? Оставам с впечатлението , че не ние си го мерим с Левски ( няма какво да си мерим просто Левски са по - голям отбор , с по дълга история и традиции и повече фенове- да сте видели някой да го оспорва ? ) , а левскарите с нас . Това какво е сега ... някакво чувство за малоценност или комплекси с оглед на представянето последните години . Хора , за нас това е нечуван успех ... групите на ЛЕ , никой не си го е представял . Мога да кажа дори че е успех за целия бг футбол с оглед на нивото на първенството ни ...

Аз лично пожелавам успех на Лудогорец, едно време се чудехме на разни белгийски и английски отбори, които влизат в първа дивизия, печелят някаква купа и после стигат до финал в някой евротурнир, тогава си казвахме, че това в България никога не може да стане, но ето че вие го правите, така че наистина ви пожелавам успех в ЛЕ, а това за намесването на феновете е напълно нормално, на всеки фен му се иска отбора му да е по-по-най, за това и ние лежиме на стари лаври, като си нямаме нови ;) УСПЕХ!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 авг 2013 12:31

damyanov1963 написа:
tsonpen написа:
W84me написа:
plamen_ch написа: Но ням да повторят или "подобрят" рекорда от 1:17.Още повече в Разград нямат медийни лакеи ,които да представят пълнат излагация като "приказка" или "чутовен успех".

Чета ти нещата - от глупост на следваща глупост! Та в групите на ЛЕ няма ли да има поне един на нивото на Базел, с които имаме 2:6. Това като го разделиш на две и ето ти 3:1, с колкото отстранихме Партизан, един възможен съперник в групите! Ако гледаме сухите цифри, излиза, че Партизан е толкова класи надолу от Лудогорец, колкото е Лудогорец от Базел. Което, естествено, не е вярно.
Аз знам, че с повече увереност и самочувствие щяхме да се представим по-добре. Но пък имат право и на по-слаби мачове след успеха в предишните кръгове. А и нека влезем в турнир, където имаме повече шанс за достойно представяне. Щеше да ни гъделичка участието ни в ШЛ, но за да се случи беше нужен късмет най-вече в жребия за плейофа. Да не забравяме, че нацелихме най-голямото страшилище от всички възможни. Още при жребия някои фенове на "Левски" изпълзяха доволни и окрилени от надежда. Жалка история.

Значи в момента Партизан не може да бъде критерий, мисля че знаеш с какви мъки отстраниха някакъв арменски отбор, и някак си не върви да се оправдаваш с добра игра, след като си паднал от Базел, с 2:6, все пак какъв отбор е Базел, значи, когато Левски падаше в ШЛ от най-силните отбори в света, беше най-големия резил, а сега, когато някакъв Базел ви размаза, било достойно представяне и трябвало да ви се казва - "Браво", това не ви ли обижда, като се има предвид критерия към двата отбора? Иначе ви пожелавам успех в ЛЕ, колкото и да не ви се вярва, Лудогорец ми е симпатичен отбор, все пак в Разград има доста Левскари!

Влизаме в безсмислен спор. Аз само коментирах убедеността на трола, че Лудогорец ще подобри 1:17, като вмъкнах малко резултати от възможен съперник в групите и отбор влязал в групите на ШЛ.Пък какво ще стане - никой не знае. Аз не виждам някой да е казал "Браво". Но представянето на Лудогорец е достойно, макар и аз да очаквах повече. Но чак да ни е размазал - не е вярно. Влез в станицата на УЕФА, там има статистика за притежание на топката, пасове, удари към вратата. Има и графика за мача. По някои показатели Базел е в пъти по-добре, но по други разликата е минимална. Лудогорец създаде добри положения. В София вкара красиви и добре изработени голове. Направи обрат, макар и временен. Няма как това да бъде наречено размазване. А за "Браво" беше нужно едно равенство в Базел, което според мен при повече увереност можеше и да стане.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 авг 2013 12:38

tsonpen написа:
damyanov1963 написа:
tsonpen написа:
W84me написа:

Влизаме в безсмислен спор. Аз само коментирах убедеността на трола, че Лудогорец ще подобри 1:17, като вмъкнах малко резултати от възможен съперник в групите и отбор влязал в групите на ШЛ.Пък какво ще стане - никой не знае. Аз не виждам някой да е казал "Браво". Но представянето на Лудогорец е достойно, макар и аз да очаквах повече. Но чак да ни е размазал - не е вярно. Влез в станицата на УЕФА, там има статистика за притежание на топката, пасове, удари към вратата. Има и графика за мача. По някои показатели Базел е в пъти по-добре, но по други разликата е минимална. Лудогорец създаде добри положения. В София вкара красиви и добре изработени голове. Направи обрат, макар и временен. Няма как това да бъде наречено размазване. А за "Браво" беше нужно едно равенство в Базел, което според мен при повече увереност можеше и да стане.

Бях прочел, мисля че в Гонг, едно заглавие - БРАВО КАПАНЦИ, след първия мач в София, а колкото до увереността, тя ще дойде с натрупването на опит в ЕКТ, за това сега трябва да се възползвате от влизането в групите, ако сте постоянни, успехите неминуемо ще дойдат.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

loonbg
Контакти:

Мнениеот loonbg » 28 авг 2013 13:45

Колкото и салбо да се представи в 2рият мач лудогорец и това , че отпадна от ШЛ нищо не значи .. този клуб върви в правилна посока ! Миналата година отпаднаха с добра игра и големи грешки в 1ва фаза , тази година се вижда че грешките са по-малко и резултата е следният - плейофи в ШЛ и Групи на ЛЕ .. За жалост и тази година не вижда пряк конкурент на Лудогорец освен Ботев и Литекс донякъде.. ако бъдат похарчени парите от Ле за надграждане на този състав и бъдат привлечени млади момчета на по 18-20 години този проект ще бъде още по печаливш , защото един отбор се издъжа освен турнирите и вътрешното си първенство но и с продажбава на млади таланди в големи клубове.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Базел - Лудогорец, плейоф ШЛ, реванш

Мнениеот BRF » 28 авг 2013 14:24

BRF написа:Прогнозирам нова победа за Базел отново с два гола.

Не съм някакъв пророк или уникален познавач на резултати.Просто във футбола си има и ясни неща.Кво толкова се дърлити?Лудогорец постигна един много сериозен успех в ЕКТ тази година,на база на слабото ни първенство.Базел просто са си класа и се случи логичното-двата мача с по два гола разлика!Сравненията между отборите са ненужни,просто защото се сравнява сегашен отбор с такъв преди няколко години.Радвайте се на ЛЕ това е естесвения начин на развитие на отбора ви.Пожелавам ви готини съперница в групите.Всеки сам да си прецени кои отбори са такива.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 28 авг 2013 16:09

loonbg написа:Колкото и салбо да се представи в 2рият мач лудогорец и това , че отпадна от ШЛ нищо не значи .. този клуб върви в правилна посока ! Миналата година отпаднаха с добра игра и големи грешки в 1ва фаза , тази година се вижда че грешките са по-малко и резултата е следният - плейофи в ШЛ и Групи на ЛЕ .. За жалост и тази година не вижда пряк конкурент на Лудогорец освен Ботев и Литекс донякъде.. ако бъдат похарчени парите от Ле за надграждане на този състав и бъдат привлечени млади момчета на по 18-20 години този проект ще бъде още по печаливш , защото един отбор се издъжа освен турнирите и вътрешното си първенство но и с продажбава на млади таланди в големи клубове.

Ами това се прави - Новото крило Мисиджан дава надежди. Сега ще има шанс в 6 мача в Европа и в нашето първенство/купа да се доказва. Не знам Ернандез защо толкова рядко влиза в игра?!?

Върни се в “Лудогорец”