Мъри:Лудогорец играе най-добрият футбол в България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

entwickler
Контакти:

Re: Мъри:Лудогорец играе най-добрият футбол в България

Мнениеот entwickler » 27 май 2013 09:36

tsonpen написа:Как левскарите да чуят Мъри, като го обвиняват, че бил предател защото не бил Лудогорец заради тях. Или защото не изкривил правдата за да каже, че съдията повлиял, а признал убедителната победа на Лудогорец. Все пак от синия клуб упрекнаха вратар, че не е пуснал гол за да станат шампиони.
Лудогорец е най-постоянния клуб вече втора поредно година и с право през тези две години носи короната на българския футбол. Факт!
Миналата година разплака ЦСКА, тази "Левски". Какво повече?

На мен Мъри ми хареса и за още едно изказване, което е много вярно: "Целта трябва да бъде да се играе добре. Резултатите са следствие". На Левски целта им беше титла - не беше да играят добре и ги наказаха.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 27 май 2013 09:52

Лудогорец бяха по-силни преди година. Сега не са толкова стабилен отбор. Може би футболистите се радват, че са шампиони, но кой би искал да живее в малък град, предимно с турско население ? Парите свършват рано или късно, а колкото до мачовете ви в ШЛ не знам кое е по-жалко, това, че не премиите няма да ви вършат работа или това, че мачовете ще се играят пред около 5 000 семкаджии .. :lol:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 май 2013 09:58

the_blue_fan написа:Лудогорец бяха по-силни преди година. Сега не са толкова стабилен отбор. Може би футболистите се радват, че са шампиони, но кой би искал да живее в малък град, предимно с турско население ? Парите свършват рано или късно, а колкото до мачовете ви в ШЛ не знам кое е по-жалко, това, че не премиите няма да ви вършат работа или това, че мачовете ще се играят пред около 5 000 семкаджии .. :lol:

И БАТЕ Борисов играят пред 5000,но влязаха 3 пъти в групите на Шампионската Лига и 2 пъти в тези на Лига Европа в последните 5 години.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 май 2013 10:11

the_blue_fan написа:Лудогорец бяха по-силни преди година. Сега не са толкова стабилен отбор. Може би футболистите се радват, че са шампиони, но кой би искал да живее в малък град, предимно с турско население ? Парите свършват рано или късно, а колкото до мачовете ви в ШЛ не знам кое е по-жалко, това, че не премиите няма да ви вършат работа или това, че мачовете ще се играят пред около 5 000 семкаджии .. :lol:

Айде стига с тези клишета! Колко живеят футболистите в Разград? Извади ваканциите, гостуванията и лагерите. И половината време литна. А за човек с пари не е никакъв проблем да живее в Разград, дори и да е пристрастен към забавленията на големия град. Букурещ е на около час и половина път и в някои аспекти предлага много повече от София. В София в задръстването пак може да ти трябва час за да стигнеш до центъра, но и много повече нерви. Варна е и тя на същата отдалеченост. В Разград природата е на една ръка разстояние и с велосипед за 5-10 минути си на 5 километрова извънградска велоалея, откъдето стигаш на толкова чисто и спокойно място, каквото от София може да достигнеш след поне час и пак няма да е същото.
Въобще не е вярно, че населението на Разград е предимно турско. То е предимно българско. 70-80% сме българи в Разград, има си официални данни от преброяванеята. Има турски села наоколо, но това не е Разград.
По-добре мачовете да се играят пред 5000 семкаджии в 30 000 град, отколкото пред 1000 лумпена в 2 млн. град. Аз поне съм на това мнение, без да съм семкаджия и познавайки двата града еднакво добре.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 27 май 2013 10:22

Наистина Лудогорец играят най-постоянно и показаха най-добрия футбол за втора година поред (което при нивото на родната ни Висша лига не е много трудно де...). След като отминаха емоциите от събота, сега вече с чиста съвест мога да им честитя титлата. Един финален щурм (при това завършил безславно) не бе достатъчен за Левски, видя се, че само с дух и желание не става. Лудогорец на този етап просто са по-добри - и индивидуално, по постове (в повечето случаи), и като отбор.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 27 май 2013 10:33

Точно вие за семки не говорете, защото на "Герена" редовно по време на мач си върви реклата на "Слънчогледови семки - Вуйчо Ваньо". :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 27 май 2013 11:03

тая реклама е поздрав от Иван Цветков :)

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 27 май 2013 15:45

Има хора, на които им харесва малкия и спокоен град. Публиката спрямо населението не е хич малко. Тъпо е да си мерим...

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 май 2013 17:23

Абсолютно прав е Синоптика.Лудогорец са напълно заслужено шампиони последните два шампионата,всичко останало е рев на вечно втория син отбор рекордьор по спечелени калъфки.Факт.

Върни се в “Лудогорец”