volf написа:BRF написа:Вземете малко да си стегнете отбора!Като цяло след това израстване толкова бързо се очакваше да има и срив!Отделно от това миналата година все пак бяхте новаци в А група,вярно с пари,но новаци.Никой не ви познаваше и всеки си играеше неговия си стил без да се съобразява с вас.Съответно имахте достатъчно добри индивидуалисти с които успяхте да надиграете другите отбори.Логичното се случи и повечето отбори вече приемат за успех да не загубят от вас и се затварят!Тук идва ролята на безидейния ви треньор,който не знае какво да прави при затворен отбор и готово!Няма нищо учудващо,просто нормални неща.Сега вече може би сте разбрали,че не сте извънземни и непобедими!Добре дошли на Земята!
Аха да направиш един доста обективен коментар и с последните две изречения свали ефективноста му!
Кого по-точно приземяваш? Бъди обективен.
Аз не забелязвам събитията да се развиват по особено различен начин от предходният шампионат. Лудогорец отново са лидери и ако имат проблеми, това означава, че в останалите тимове тези проблеми са по-значителни.
Както казвам на Лудогорец в момента им липсва рационалност и авторитет у треньора.
Постигнатото в предходните две години тук е УНИКАЛНО - от аматьорски футбол до требъл!
"УНИКАЛНО" е най-подходящата дума в речника, за вяско нещо което е единствено- не е било и не се е повторило.
Проблемът е че всички очакваха над това да се надгради. За сега не става. Все пак Лудогорец продължава да играе най-привлекателния футбол в тази държава! Хората с пристрастия към този клуб имат основание да са доволни. Съветвам ги да бъдат по умерени в очакванията си за всяка отделна среща, макар да не съм забелязал някой от тях да е загубил разсъдака си.
... Та какво в моите коментари ме е отделило от земята?
Какво значи обективен коментар?Такъв,какъвто да се хареса на тебе ли?Сбъркал си човека!Пиша това,което мисля!Толкова си бяха вирнали носовете лудогорци,че няма накъде!
Ти не забелязваш различни събития,аз не виждам прилика!Дори миналата година по това време Разград НЕ бяха на първо място както са сега!Миналата година играеха футбол и печелеха,най-вече за това че не бяха познати!
Уникално е тяхното постижение,спор няма!
За най-привлекателния футбол

не съм съгласен,но то си е мое мнение!
Ти не си фен на отбора от Разград,за да си отделен от земята,както се изразяваш!Ти си........сега нямам време,а и незнам дали искаш да те коментирам

?