Лудогорец Разград-всичко за отбора

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

SVFC
Контакти:

Re: Лудогорец се сдоби с ултрамодерен автобус "Мерцедес"

Мнениеот SVFC » 16 яну 2011 00:59

Parmalat - оцели ми болното място и поради изявеното ми пристрастие именно към този модел ще си спестя дългият коментар. Ще споделя само това което ми каза един немски колега преди време - " Бурж ал Араб" на колела :-). Да им се чудиш колко точно могат да определят нещата немците и то само с две думи, но както и да е. Иначе дори и първата генерация на Старлаинера ( понеже тези от снимките са втората), беше с уникален дизаин БЕЗ аналог до този момент. И най-важното, останаха си НАЙ-СИГУРНИТЕ и с НАЙ-СТАБИЛНО ПОВЕДЕНИЕ автобуси от топ класата. Жалко обаче, че наскоро, след като ги купиха от МАН си преместиха производството ИЗВЪН Германия. И само за "протокола", освен тези от снимките които си пуснал, има и една малко по-базова модификация с по-нисък таван и 4 звезди.
За това дали ще им "ходи" на Локо Пловдив незнам ( не съм им фен, по-скоро на Ботев), но определено един малко по тъмно син Старлаинер ще пасне ИДЕАЛНО на Спартак ( Варна и то фенския, не турския).

PFC Litex - позволи ми да не се съглася с теб. Представи си една Karosa или 30 годишна Сетра дето вече живее 16-ти живот, колкото и да я рециклираш ще си остане "стара баба", пък ако ще вътре да е с джакузита и парна баня + 22 масажистки-стриптизьорки. А за вашият, неискам да споря понеже наистина не съм убеден дали е Травего ( Травегото по принцип е едно ниво над Туризмото, колкото и да е объркано това понятие в терминологията точно на Мерцедес) или Туризмо, със сигурност ти ще знаеш по-добре, но ако наистина е Туризмо бих се учудил. Както и да е, разликите са минимални.

P.S. - наскоро се бях замислил..... защо по дяволите няколко президенти решиха изведнъж да купуват ЕДИНСТВЕНО И САМО МЕРЦЕДЕСИ за отборите си, да не говорим и че някои от тях са чисто нови ( също ВЕЛИКА ГЛУПОСТ с уточнението, че говоря само за предназначение - футболен отбор и то в БГ). И стигнах до два извода - първо нищо не разбират от автобуси ( не, че Мерцедес не са класа, напротив) и второ - просто най-добрият и най-имиджов автобус, а именно втората генерация на Старлаинера, втора ръка струва/струваше, ПОВЕЧЕ ОТ ЧИСТО НОВ БЕНЦ, доколкото въобще можеше да се купи употребяван, особенно преди кризата. Та така......

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 яну 2011 01:45

SVFC написа:А за вашият, неискам да споря понеже наистина не съм убеден дали е Травего ( Травегото по принцип е едно ниво над Туризмото, колкото и да е объркано това понятие в терминологията точно на Мерцедес) или Туризмо, със сигурност ти ще знаеш по-добре, но ако наистина е Туризмо бих се учудил. Както и да е, разликите са минимални.

;)

ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 16 яну 2011 10:23

ShooterMan написа:Да влизат :mrgreen: .Разград е близко,ще се гостува лесно и масово.Последния мач на моряците в Б група беше преди вече 11 години точно в Разград и беше яко.Ако може и Дунав да влезе,Шумен,Нефтохимик и Добруджа най-много ще съм доволен

Забрави Волов Шумен да влезне във А група докато съм жив :lol: Те от Б група ни изхвърлиха миналия сезон , отбор със славно минало потъва във В група :cry: за сметка на отбори като Разград , Светкавица , Балчик и т.н
Изображение

Parmalat

Re: Лудогорец Разград-всичко за отбора

Мнениеот Parmalat » 16 яну 2011 15:25

След краят на сезона струтват сегашният стадион и започват да изграждат новият.Другият вариант е като Литекс да го изграждат поетапно ще видим какво как ще го направят,но със сигурност ще строят!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 16 яну 2011 16:03

Готино...
да идват в А-група

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 яну 2011 16:33

Аз като им казвам че имат агитка Лудогорец те не вярват снимки качих пак не вярват или така им се иска... ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 16 яну 2011 18:22

Пармалат,не мога да се съглася със тебе точно за агитката,да има 100-150 мочмета които постоянно си викат там,независимо отбора във коя дивизия е.Но има нещо друго във Разград на мачовете има много жени и деца.Даже на мача със Дунав ми гостува един приятел от Русе и той остана учуден и ми каза "тука има много жени и деца".

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 16 яну 2011 20:05

donpacko написа:Пармалат,не мога да се съглася със тебе точно за агитката,да има 100-150 мочмета които постоянно си викат там,независимо отбора във коя дивизия е.Но има нещо друго във Разград на мачовете има много жени и деца.Даже на мача със Дунав ми гостува един приятел от Русе и той остана учуден и ми каза "тука има много жени и деца".

Абе важното е да има хора по стадионите, па ако ще и пеленачета да са :D Това ще е знак, че се върви в правилна посока в Бг футбола, проблема е че не се, затова и са празни стадионите, а ние си мерим пишките кой отбор е по посещаем, с тая средна посещаемост от 4-5 000 души направо сме си за смях.

Ballancee
Контакти:

Re: Лудогорец Разград-всичко за отбора

Мнениеот Ballancee » 16 яну 2011 20:51

Ще е интересно дали ще влезете във ''А група'' след време.

Върни се в “Лудогорец”