Нищо и 3 място не е зле

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Angoff. написа:Моряче миризливо утре Литекс играят и като бият отивате на 4-то място, така че ебаваи си маиката
Angoff. написа:Моряче миризливо утре Литекс играят и като бият отивате на 4-то място, така че ебаваи си маиката
vladomin_ написа:Евала за вашия отбор. Имате всички шансове дори за нещо повече не само тройката. Имате великолепен треньор и футболисти с доста добри качества. Играете най-хубавия футбол в А група. Не лягайте на никого другите отбори не струват нищо. Фен съм на Берое Стара Загора и ако знаете цял живот чакам да видя един ден отбора си като вашия. От доста време не е ставало това нещо. През 80-те години газихме наред след това 86 спечелихме и шампионска титла, но право да си кажа работата малко беше нагласена. През 79-81год. играехме най-зрелищния футбол. Победихме даже и Ювентус в Стара Загора и за малко да ги отстраним но мал шанс ни последва, като вас тази година. За тази година мисля, че сте най-добрите в нашето първенство. Другите пасти да ядат. Ако някой привърженик прочете това писмо искам да ми даде яснота по въпроса за вашия собственик и какво за в бъдеще мисли да прави относно детско-юношеската ви школа. Прави ли се модерния стадион.
MORSKI написа:!Моряците са там където им е мястото 3На пук на всички които ни мразят ние сме в тройката на първенството и едва ли ще илзезем от нея
Ако не бяха съдийските тесли и грешките срещу Бела,Ботев и домакинската издънка срещу Черноморец(несъществуващата дузпа) То правете сметка къде щяхме да сме сега
1!!!!!
Нищо и 3 място не е злеАйдееее Моряцииииии!!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта