Юруков се връща на терена през януари

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Юруков се връща на терена през януари

Мнениеот more » 19 дек 2009 12:25

Полузащитникът на “Черно море” Йордан Юруков, който получи тежка контузия още в първия есенен кръг срещу “Черноморец” (Бургас) ще започне тренировки с “моряците” през януари. Това обявиха от лагера на “моряците”. Както е известно играча на моряците скъса коленни връзки при загубата от “акулите” и бе извън терените през целия първи полусезон.

“Възстановяването на Данчо върви по план. Очакванията са до средата на януари той да започне да тренира с основната група футболисти и, ако всичко е наред, през март трябва да се завърне в игра. Няма да го натоварваме веднага, а това ще става поетапно, по специално изготвена програма”, заявиха за “Позвънете” от лекарския щаб на “Черно море”.

Това е добра новина за наставника Велизар Попов. До контузията Юруков бе един от най-постоянните футболисти в състава и имаше основен принос за третото място през миналата година.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
kelepov
Контакти:

Re: Юруков се връща на терена през януари

Мнениеот kelepov » 19 дек 2009 12:42

Браво, това е супер новина за нашия отбор!!!!!Видя се че е бил много полезен,.,.,.,.,,след контузията се усети много липсата му.Новината е добра,но ако не се купят поне трима добри футболисти,.,.,,,.,(двама нападатели и един ляв бег).,,нищо добро не ни чака,.,.,,,.за европа пък въобще да не говорим!!!!Само Тича!!!

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 19 дек 2009 14:54

kelepov написа:Браво, това е супер новина за нашия отбор!!!!!Видя се че е бил много полезен,.,.,.,.,,след контузията се усети много липсата му.Новината е добра,но ако не се купят поне трима добри футболисти,.,.,,,.,(двама нападатели и един ляв бег).,,нищо добро не ни чака,.,.,,,.за европа пък въобще да не говорим!!!!Само Тича!!!

+1 ;)
Черно море

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 19 дек 2009 15:59

Планът минимум е нападател. Аз лично много харесвам Адемар. Много ми хареса и начина, по който се включи с Левски. Трудни, високи, фалцирани топки ги сваля точно с глава в перспектива. Има страхотен дрибъл, но е стегнат някак си, не може да се отпусне и да заиграе, не мога да си обясня защо. Чувам сега, че най-вероятно ще се освободим от него и го отчитам по-скоро като грешка.

Това трябваше да иде в ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 19 дек 2009 19:41

да е живо и здраво момчето.Данчо-няма да се даваш.ние сме зад теб- :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: удри-пуцай куме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 19 дек 2009 20:05

На Адемар въобще не дадоха шанс за изява./само един мач с/у Черноморец/ Изглежда го скриха за сметка на Бачев. :? За малкото време срещу Левски игра много добре.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 19 дек 2009 20:20

Как никой не разбра че Адемар е крило.Ама специалисти имаме... :( И сега сигурно ще го махнат,защото не става за бек.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 19 дек 2009 20:22

Ради Бачев прави най-добрите си мачове и е в отлична форма,не виждам защо трябва да се фаворизира негрото при положение,че Ради е по-добър от него.Адемар има качества обаче и мисля,че ако остане ще ги покаже,но и да не остане надали ще съжаляваме,все пак нищо не е показал.А Данчо да се връща по-бързо,защото без него сме с една-две идеи по-слаб отбор-корав удар с левачката,отличен изпълнител на преки-свободни удари и не на последно място - отличен нюх в голови ситуации и чувство за комбинативност.Просто незаменим играч е Юрука и това се видя цяла есен :P
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 19 дек 2009 22:01

Адемар е много добър футболист има добра техника но е малко бавен.Според мен трябва да му се даде шанс.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 19 дек 2009 22:52

Sagittarius написа:Ради Бачев прави най-добрите си мачове и е в отлична форма,не виждам защо трябва да се фаворизира негрото при положение,че Ради е по-добър от него.

Бачев като че ли чак сега излиза от сянката на Периш и е доста стабилен, но разликата между него и Адемар е, че Бачката никога няма да финтира, да мине човека си, да го надбяга и да подаде, а той изглежда го прави. Освен това Ради с глава хич го няма, което си е баш минус.

Върни се в “Черно море”