Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Sole написа:Алооо, сини медийни плачковци, нищо не казвате,че изравнителния гол на Левски е от чиста засада/ясно се вижда на видеозапис!/ Не дадохте по синята ТВ как при нарушението срещу Заков в 14-та мин.цялата резервна скамейка барабар с Гонзо влезе на терена да се разправя със съдията---Ако,бе рефер на място щеше да останете още тогава без резервите си - спести червени картони на всички резервни играчи нахлули на терена
![]()
terata написа:Нека всички левскари се поставим за момент на мястото на феновете на Черно море...Представете си какво е да си фен на отбор който в целия си живот няма футболни успехи, и единствената им утеха е когато чрез съдийска помощ успеят да победят някой голям клуб. Е и аз да съм на тяхно място щех да квича седмици наред от радост
Veso1913 написа:terata написа:Нека всички левскари се поставим за момент на мястото на феновете на Черно море...Представете си какво е да си фен на отбор който в целия си живот няма футболни успехи, и единствената им утеха е когато чрез съдийска помощ успеят да победят някой голям клуб. Е и аз да съм на тяхно място щех да квича седмици наред от радост
Нека всички моряци се поставим на мястото на феновете на Левски...Представете си какво е да си фен на отбор който в целия си живот няма мач в който отборчето му да не е подпирано от съдиите и сега,когато един път съдия сбърка/според тях/ в тяхна вреда ще квичат седмици и месеци наред от мъка.А относно засадата,аь бях на мача,точно на линията на засадата и ти казвам че засада имаше на 100%!На всичкото отгоре имаше и нарушение на зетко срещу вратаря ни.Ама ти сигурно си едноок,а здравото ти око е защитено от истината с тъмно сини очила.Затова не го видя.Сигурно не си видял и нахлуването на резервите и треньорите след червения картон за Рабех.Трябваше съдията още тогава да ви редуцира бройката,а в мелето да изгони и Минев и Милиев и другите нападащи съдията.Тогава нямаше да се стигне до удара който понесе надрусания Минев.И резултата закономерно отиваше на поне 5 гола.А така мога смело да заявя че съдията ни ощети и ви спаси от разгром.Както обикновено ви се случва на вас.Помните ли след двете дузпи и червения картон на Герена срещу нас какво приказвахте?Така бил видял съдията,така отсъдил.И човешко било да се греши.И дори и да не бил дал две дузпи и червен картон,пак щели сте да биете морето.Ами същото сега се отнася и за вас!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта